Snelle levering!

Snelle levering!

Goede snelle service

Leuk persoonlijk kaartje erbij

Altijd perfect.

Zoals altijd alles uitstekend. De laarzen die ik heb besteld. De levertijd super snel. De pasvorm en kwaliteit.

top

Leuk gedaan met een persoonlijk bericht.

Mooie sneakers

Mooie sneakers van leer, zitten goed Snelle levering in frankrijk

Lopen heerlijk

Ik kan er de hele dag op lopen

De klantenservice was heel fijn. Bij de bestelling krijg je een klein cadeautje en een kaartje met een persoonlijk geschreven tekst, vond ik ontzettend leuk!

Mooie sneaker collectie

De sneakers van VIA VA zijn zo mooi en kwalitatief goed en als de kwaliteit even wat minder is, dan wordt dit erkent en heel goed opgelost! Heel blij met mijn VIA VAI sneakers!

Love them

Fast delivery and the sneakers are very comfy. I choose my normal size . The color matches every outfit. Perfect

Ik hou van dit merk. Meerdere sneakers van dit merk en ze zitten zeer comfortabel en blijven mooi. Heb ook mooie laarzen van dit merk, echt prachtig. Helaas waren de zomerschoenen die ik had besteld iets te krap, daarom zijn ze retour gegaan. Andere maten waren niet meer beschikbaar.

Super blij met de sneakers. De service, de levering en natuurlijk de website zijn allemaal een 10! Hele fijne sneakers, ik heb inmiddels al een aardige collectie. Bedankt weer!

Overzichtelijke site.

Mooie producten, goede service

Mooie producten, goede service

zeer behulpzaam

De laarsjes die ik besteld had bij Via Vai werden niet geleverd door DHL, terwijl de bezorger berichtte dat ze op mijn adres bezorgd waren. Een aantal dagen later kreeg ik een waarschuwing van de gemeente omdat ik mijn afval biet op de juiste manier had aangeboden. Daarbij een foto van de verscheurde lege doos met mijn naam en adres erop naast een afvalcontainer in een andere wijk als waar ik woon. Zonder problemen kreeg ik binnen een paar dagen nieuwe laarsjes van Via Vai.Hiervoor hartelijk dank.

Goede kwaliteit van schoenen

Snelle en nette levering

Duidelijke website. Schoenen werden keurig netjes in een doos bezorgd met een persoonlijk kaartje erbij. Snelle levering.

Schoen van dit seizoen, mindere kwaliteit

Heb een sneaker gekocht dit seizoen en achterkant is helemaal aan het afschilferen. Spijtig, want is wel een mooie schoen.

De beste

De beste, mooiste en meest comfortabele sneakers!

Schoenen besteld. Ging iets mis met bezorging. Contact met klantenservice, vriendelijk geholpen en nieuwe schoenen opgestuurd gekregen. Dag erna schoenen in huis.

Fantastische schoenen, snelle service!

Superblij met mijn nieuwe sneackers ze zitten perfect! Erg leuk dat er één handgeschreven kaartje bij de levering zit. Ik ben gek op ViaVai❤️

Fijne webshop

Fijne webshop Veel keuze. Goed overzicht Leuke spaaractie. Snel verzonden

Leuke schoenen!

Leuke collectie, bestellen gaat makkelijk !

Mooie schoenen

Via Vai heeft mooie schoenen en een fijne pasvorm. Dit keer was er een heel lief persoonlijk kaartje van Natascha aan toegevoegd. Dat geeft net nog wat meer waarde!

Super tevreden

Uitgebreide keuze, goede kwaliteit en Snelle service

13 Tielenstraat

Waalwijk 5145 RC