Tolles Preis-Leistungsverhältnis, Schuhe waren schon nach 2 Tagen bei mir und waren süß verpackt - mit einer persönlichen Karte & einer kleinen Probe. Macht weiter so :)
Hi Marilena, Thank you so much for sharing your review. How nice to read that you are so satisfied with our service and quality. Enjoy your new VIA VAI shoes, you'll rock them. ❤️ Hope to see you soon! Love, Roos
Wat een nette, snelle en goede service. Zo fijn om te zien dat er nog wel degelijk gedacht kan worden aan een fatsoenlijke oplossing. En deze oplossing was helemaal boven verwachting en wordt daardoor dubbel gewaardeerd.
Hi Caroline, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service, dat waarderen wij enorm. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! 🥰 Liefs, Roos
ViaVai heeft alles zeer goed georganiseerd. Snelle service en alles zeer verzorgd. Jammer, maar ook iets moeten retourneren. Maar dat verliep ook zeer soepel! Bedankt!!
Hi Annemarie, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! 🥰 Daar doen we het allemaal voor. Heel erg bedankt voor jouw lovende woorden en hopelijk tot ziens in onze webshop! ❤️ Liefs, Roos
Ik had prachtige enkellaarzen besteld maar helaas iets aan de kleine kant. Kunnen jullie de maten iets ruimer maken.?
Hi Sonja, Bedankt voor jouw review en feedback. Dit zullen wij zeker meenemen in de ontwikkeling van nieuwe collecties. Vooralsnog kun je een maatje groter proberen. 😊 Hopelijk zien we je snel nog eens terug in onze webshop! ❤️ Liefs, Roos
Hele fijne schoenen
Hi Ingrid, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te horen dat je zo graag VIA VAI schoenen draagt. heel graag tot de volgende keer in onze webshop!🥰 Liefs, Roos
Ik was blij verrast met mijn bestelling. De laarsjes waren zoals ik me had voorgesteld en pasten goed. Mooi materiaal. Mooi design. Het pakket zag er goed en verzorgd uit. Met een paar verrassingen als extraatje meegeleverd ! Het voelde als een kadootje!
Hi fashionista, Wauw, wat maak je ons blij met deze mooie review!😍 Super om te lezen dat je zo enthousiast bent over je nieuwe schoenen. Heel veel plezier ervan & hopelijk tot snel in onze webshop!❤️ Liefs, Roos
Mooie schoenen super service! Dus in 1 woord top en heel blij met de schoenen die ik heb van via vai van sandalen, slippers sneakers en cowboy laarzen!
Hi Bianca, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! 🥰 Bedankt voor het delen van jouw positieve review & veel plezier met jouw VIA VAI enkellaarsjes. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Gied
Hi Petra, Dankjewel voor jouw complimenten! Daar worden we blij van! Hopelijk tot snel in onze webshop 😘. Liefs, Kate
Al een aantal keren schoenen gekocht. De sneakers hebben een geweldige pasvorm. Bezorging gaat snel en ook evt retourneren verloopt perfect. Top merk!
Hi Gerjon, Wauw, een 10! Bedankt voor deze positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de schoenen en onze service. Veel plezier met jouw nieuwe Pepper Finn sneakers en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Kate
Ik draag graag via vai, goede kwaliteit, pasvorm boor mij altijd goed. Mooie collectie van sneacker tot hak.
Hi Jeanette, Wauw, wat maak je ons blij met deze mooie review! 😍 Super om te lezen dat je zo graag VIA VAI schoenen draagt. Heel graag tot de volgende keer in onze webshop! Liefs, Kate
Goede kwaliteit en snelle levering.
Hi Jacqueline, Wat fijn om te lezen dat je bestelling snel en goed bij je is aangekomen. Heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI loafers. Jij gaat ze rocken! ❤️ Liefs, Kate
Mooie schoenen, goede kwaliteit, snelle levering
Hi Machteld, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor 🥰. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Helel goede ervaring . En hele goede service. En hele nette antwoorden op je mails
Hi Petra, Wauw, een 10! Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's! Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Kate
Helaas paste de schoenen die ik besteld had niet. Geen enkel probleem om ze terug te sturen en snel en netjes afgehandeld.
Hi Nicole, Wauw, bedankt voor deze positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Hopelijk mogen we je snel nog eens verwelkomen en vind je een paartje dat je perfect past! Liefs, Kate
Ik draag altijd zooltjes en dan is het best een uitdaging om leuke schoenen te vinden waar een eigen zool in kan. De meeste schoenen van Via vai hebben die mogelijkheid. Het is een kwalitatief en hip merk. Het is even een investering maar die krijg je dubbel en dwars terug. Ik ben fan!
Hi Trea, Wat een leuke review; een echte VIA VAI fan! We zijn ontzettend blij met jou als klant ❤️. Super om te lezen dat je zo tevreden bent met de schoenen. Topkwaliteit en trendy, vernieuwende designs is precies waar we voor staan. Veel plezier met jouw nieuwe sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Hi shoe lover, Jij blij, wij blij! ❤️ Bedankt voor het delen van je positieve review. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Kate
Snel verzonden Kwaliteit is top
Hi shoe lover, Wauw, een 10! ❤️ Wat fijn om te lezen dat alles zo vlot verlopen is. Hopelijk zien we je nog eens terug voor een bezoekje aan onze webshop! Liefs, Kate
Goede service. Snel. Attent kaartje bijgesloten.
Hi Carola, Wauw, bedankt voor deze positieve review over onze service! Wij pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje wordt om uit te pakken ❤️. Heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's! Liefs, Kate
Hi Miranda, Bedankt voor jouw complimenten! Daar worden we blij van! Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen 🥰. Liefs, Kate
Supersnelle levering van hele fijne sneakers!!
Hi Marion, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor 🥰. Veel plezier met jouw nieuwe Liz Dae sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Alles ontvangen zoals besteld. Goede services. Aangenaam boodschap op een kaartje gekregen. Tevreden
Hi Natalia, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Kate
Prachtige laarzen kwaliteit zoals gewend van Via Via
Hi Ingrid, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de schoenen. Heel veel plezier ervan & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Prettige website, makkelijk te bestellen en te retourneren.
Hi Bianca, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Kate
Een leuke hand geschreven kaart bij de schoenen ontvangen
Hi Nicole, Bedankt voor jouw positieve review over onze service! Wat fijn dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. Ga lekker genieten van je nieuwe VIA VAI's. You'll rock them! 😘 Liefs, Kate
Voor mij zijn Via vai schoenen heel fijn. Ik heb maat 42 en veel andere merken zijn vaak net te klein. Ik heb bij de sneakers wel al vaker ervaren dat de zolen snel losraken en de schoenmaker ze wel wil plakken, maar aangeeft dat het binnenwerk helemaal kapot is. Dat vind ik jammer en ben geneigd dan voor sneakers toch o er te stappen op een ander merk.
Hi Anne, Allereerst, bedankt voor jouw positieve review en feedback! 💖 Fijn om te lezen dat je zo graag VIA VAI schoenen draagt. Wat vervelend dat je niet geheel tevreden bent, onze excuses! We doen er alles aan om een glimlach op jouw gezicht te toveren en weet daarom dat je altijd contact op mag nemen als er iets niet helemaal naar wens is. Nogmaals mijn excuses. Mocht je nog ergens vragen over hebben, hoor ik het graag. We hopen je in de toekomst nog te mogen verwelkomen in onze webshop! Liefs, Kate