Snelle service met een persoonlijke kaart

De bestelling had ik al heel snel in huis. Er zat ook een persoonlijk kaartje bij de schoenen wat ik zeer wardeer. Dat maakt het toch weer wat persoonlijker

Super klantgericht

Het gevoel dat je écht als klant behandeld wordt bij een service vraag.

Alles top snel en persoonlijk super!!

Top snel en persoonlijk super!!

Kost altijd geld.

Ik kom er niet graag op de site van VIA VAI omdat het altijd geld kost. Kan het dan toch weer niet laten om een paar sneakers te kopen. Ze lopen fantastisch en de kwaliteit is gewoon goed. Pest is dat ze ook zo mooi zijn.. Maar als ik mijn bestelling uitpak bedenk ik me dat het toch weer een goed besluit is geweest...nu nog zien te slijten want dat doen ze ook niet.

Super snel geleverd

Het persoonlijke kaartje maakt het extra leuk om de schoenen te ontvangen. Wederom zeer tevreden over de service en de schoenen.

Prachtige stijlvolle laarsjes en snelle verzending! Blij mee.

Snelle levering maar na retour nog geen refund

Snelle levering met leuk persoonlijk kaartje. Retour gezonden op 19 december maar nog geen terugbetaling ontvangen. Dit ligt aan de de pakketdienst DHL. Heel snel en vriendelijk te woord gestaan door VIA VAI

Snelle en goede service. Persoonlijk kaartje.

Mooie site. Fijn dat de schoenen ook gedragen worden op de site.

Snelle levering, persoonlijke benadering.

Snelle levering, correct en persoonlijk!

Doen wat ze beloven snelle levering

Perfekte pasvorm

Heerlijk zittende wandel sneaker..al 7 paar verder!!

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Super snel en leuk persoonlijk berichtje erbij!

Het met de hand geschreven kaartje bracht een lach op mijn gezicht.

Snelle levering en duidelijke website

Overzichtelijke website Snelle levering Bij retour (1x) goede berichtgeving en snelle terugbetaling

Het retourneren is prima geregeld.

Fijn contact.

Via de app prettig contact over mijn bestelling die door DHL maar niet werd geleverd.

Viavai altijd goed

Fijne sneakers

Fijne schoenen. Ben blij Goed geregeld

Alles liep perfect

Goede ervaring met bestellen en leveren. Goede info qua tijdstip van leveren. En de laarzen zijn prachtig.

Fijne service

Fijne service

Snelle levering prachtig assortiment

Sneakers besteld, werd keurig op de hoogte gehouden via de mail. Snel geleverd en super mooie sneakers. Daarna nog wat veters en sokken besteld, ook super gegaan. Leuk om persoonlijk kaartje te ontvangen bij de bestelling. Toch dat beetje extra aandacht en waardering.

De fijnste sneakers ooit

De sneakers lopen heerlijk, zitten stevig om de voeten. Voor uren wandelplezier en staan overal leuk onder!

Super snelle levering

13 Tielenstraat