Snelle levering prachtig assortiment

Sneakers besteld, werd keurig op de hoogte gehouden via de mail. Snel geleverd en super mooie sneakers. Daarna nog wat veters en sokken besteld, ook super gegaan. Leuk om persoonlijk kaartje te ontvangen bij de bestelling. Toch dat beetje extra aandacht en waardering.

De fijnste sneakers ooit

De sneakers lopen heerlijk, zitten stevig om de voeten. Voor uren wandelplezier en staan overal leuk onder!

Super snelle levering

Altijd blij met de Via Vai schoenen. Prima bezorging.

Bestelling is snel verwerkt en opgestuurd. Binnen enkele dagen kunnen ophalen bij dhl punt.

Ravie, j’adore la marque

Rapidité et service au top

Fijne service, duidelijk en behulpzaam

Ik had mijn retour niet goed geregeld en Helma heeft mij heel goed geholpen hierbij, mijn complimenten

Heel mooi verpakt en een lief persoonlijk kaartje ontvangen

Snel en correct

Positieve ervaring. Bestelling snel en correct.

Heel tevreden

Mooie schoenen, lopen heerlijk!!

Duidelijke site en snelle levering. Zelfs met een persoonlijke kaart en attentie in de doos. Fijne ervaring.

Prachtige sneakers lopen meteen heerlijk. Heel blij mee!

Fijn merk. Had helaas niet gezien dat ze niet op voorraad waren waardoor ik wat langer moest wachten voordat ik ze kreeg. Maar heel blij mee!

Snelle levering en goede kwaliteit

Prachtige schoenen van goede kwaliteit. De schoenen zijn snel geleverd.

Top service en top kwaliteit!

Het bestellen verliep gemakkelijk en snel. Het pakket werd tijdig geleverd. Mijn schoenen werden met zorg en en persoonlijke touch verpakt. De schoenen zijn prachtig, top kwaliteit en zitten als gegoten. Bedankt Via Vai

Top sneakers

Super mooie sneakers. Zitten heel comfortabel. Behoren tot mijn favorieten!

Ik had veters en dokken besteld en de veters zaten niet in de doos ..ik belde naar Via Vai hoofdkantoor en ik 3 dagen later kreeg ik nieuwe veters met ern lief kaartje erbij

Prima service!

Ik vind de levertijd vrij lang. Maar verder prima verpakt enzo. Aanvulling: ik had dus blijkbaar zelf kunnen zien dat de levertijd wat langer was omdat ze niet op voorraad waren. Maar ik heb toch nav mijn recentie direct een mail fekregen gekregen met excuses. En de volgende dag lag er een hele leuke verrassing in de brievenbus! Super service. Top!!!! Dank jullie wel!

Super service

Super snelle en goede service.

Geweldig geholpen

Ik ben echt super geholpen met mijn bestelling. I.v.m. vakantie hebben ze van de klantenservice er voor gezorgd dat ik mijn sneakers nog dezelfde dag in huis had. Fijne communicatie ook

God Service

God service. Meget lækre produkter, der lever op til beskrivelserne.

Perfecte service en levering

Mooi geleverd met wat extra's erbij in de vorm van een kleine bodylotion. De sneakers werden snel geleverd, pasvorm is ook je eigen maat, leuk kaartje erbij.

Perfect!

Prima goede service

Snelle service keurig afgeleverd

Heel goed schoenen!

Heel goede schoenen, ik heb er nog geen pijn in gehad.

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

VIA VAI is er voor fashionowners met een eigen stijl. Geïnspireerd door wereldwijde trends en invloeden, wonderlijke texturen en heldere kleuren brengen we jou unieke items met Italiaanse allure. Verwen jezelf met luxe materialen en kies voor tijdloze variaties op actuele trends. Draag onze on trend eyecatchers terwijl je van een goed gesprek op zomerse terrasjes naar inspirerende meetings rondom het winterse haardvuur struint. Of je nu gaat voor extravagant en kleurrijk of subtiel en simplistisch: onze items voegen een vleugje temperament toe aan iedere outfit. VIA VAI is verkrijgbaar op circa 500 verkooppunten in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Noorwegen en Denemarken.