Niets te melden. Was gewoon prima

Mooie schoenen

Snelle levering mooie schoen

Te grote maat besteld, retour ging makkelijk en snel. Daarna goede maat besteld en ook weer snel in huis. Via vai zijn super schoenen, je trekt ze aan en loopt er op weg.

Snelle levering, goed en met aandacht vepakt

De schoenen zijn prijzig, maar zo mooi en goed in de afwerking en het belangrijkste: Ze lopen heerlijk!

Prachtige aparte schoenen

2 keer in 3 weken schoentjes besteld. Te leuk. Precies goede maat en zitten heerlijk.! Besteld en de volgende dag al in huis. Tevreden klant. Echt mijn merk!

Alles verliep super snel! Alleen jammer dat je niet kon omruilen, je moet je schoenen retour sturen en weer een nieuwe bestelling plaatsen.

Heel goed!

Duidelijke website, snelle levering, mooie producten! :))

Mooi merk

Snelle levering goede retour regeling

Prachtige schoenen van mooi leer. Ik ben er heel blij mee!

Mijn ervaring met Via vai is heel goed. Mijn eerste paar heb ik in een winkel gekocht, zo wist ik dat mijn smalle voet erin paste. Ik heb leest C. Normaal gesproken heb ik maat 38,5 nu heb ik maat 38 gekozen. Nadat de schoenmaker ze een nacht op een oprekapparaat heeft gezet, loop ik er heerlijk op!! Het zou wel handig zijn als jullie de breedte van de schoenen aan kunnen geven. Wat erg leuk overkomt is de wens: veel plezier met je schoenen!!

Tevreden klant

Snelle en goede nette levering

Voor herhaling vatbaar

Snelle, nette levering! De schoenen zijn mooi, netjes afgewerkt en zitten precies op maat. Ik voorzie dat ik deze schoenen nog in een ander kleurtje zal bestellen :-).

Netjes verpakt goede tips

Netjes verpakt goede tips snel geleverd en super fijne schoenen

Hartelijke en persoonlijke benadering

Pakje werd afgeleverd met een handgeschreven persoonlijk kaartje erin. Heel leuk. Mooie hippe en coole sneaker, eindeloos te combineren ❤️ Ben 2 weken later naar de winkel in Amsterdam gegaan en heb nog een paar er ik gekocht.

Dit merk zit bij mij altijd goed

Mooie spullen waar je jaren plezier van hebt.

Heerlijke schoenen en snel geleverd

Normaal koop ik online geen schoenen, maar Via Vai past mij altijd!

Schoentjes waren snel in huis. Helaas pasten ze niet goed maar retourneren ging ook snel en probleemloos.

Service, 100%

Altijd tervreden geweest. Laatste keer een nieuwe schoen uit de doos met een vlekje op de voorzijde zool, zonder probleem 2 dagen later omgeruild

Overzichtelijke website

Uitgebreide en overzichtelijke website.

Snel geleverd..geen problemen

Geen problemen

Alles klopt

Duidelijke webshop, mooie collectie, duidelijk retourbeleid, maken belofte van levering waar. Kortom: ik ben een tevreden cliënt!

Uitstekend!!

Precies zoals op de foto, snelle service. Uitstekende kwaliteit, top merk!!

Ruime keuze

Prachtige kwaliteit Groot assortiment Vriendelijk personeel Snelle bezorging Behulpzaam

Hele snelle levering!!

Een hele snelle levering, met een persoonlijke noot! Geweldig.

Niets op aan te merken

Ik had 2 paar sneakers besteld, waarvan 1 retour gestuurd omdat de schoenen te breed waren voor mijn voet. Snelle terugbetaling. Ik ben heel tevreden!

Bestelling snel ontvangen!

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

VIA VAI is er voor fashionowners met een eigen stijl. Geïnspireerd door wereldwijde trends en invloeden, wonderlijke texturen en heldere kleuren brengen we jou unieke items met Italiaanse allure. Verwen jezelf met luxe materialen en kies voor tijdloze variaties op actuele trends. Draag onze on trend eyecatchers terwijl je van een goed gesprek op zomerse terrasjes naar inspirerende meetings rondom het winterse haardvuur struint. Of je nu gaat voor extravagant en kleurrijk of subtiel en simplistisch: onze items voegen een vleugje temperament toe aan iedere outfit. VIA VAI is verkrijgbaar op circa 500 verkooppunten in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Noorwegen en Denemarken.