Meermaals met ze gebeld voor advies en vriendelijk te woord gestaan. Het product is van topkwaliteit, alles was conform de afspraak en bestelling. Aanrader dus.

Mooi dat je per m2 kan bestellen

Goed geprijsd, snel geleverd

Zeer goede ervaring met bouwfolieshop.nl Ruime keuze aan isolatie en levering kwam zoals afgesproken op tijd aan. Top!

Prima en snel geleverd

Op het eerste gezicht lijkt het niet veel, maar plakt als een malle!

Plakt erg goed op de isolatie.

Goede produkten

Ik kwam bij Bouwfolieshop terecht, omdat zij, bij mijn weten, de enige zijn waar je Miofol Active folie per strekkende meter kunt kopen. Ik had net wat meer nodig dan een rol van 30m, en had anders 2 hele rollen (van €190 per rol!) moeten kopen. Koop nu folies en bijbehorende spinvlies tape altijd bij Bouwfolieshop. Wordt altijd netjes en tijdig geleverd.

De enige aanbieder van folie op maat. Wij hadden een klein stukje klimaat folie tekort. Lokaal alleen een volle rol van 50 meter (160 euro) bij bouwfolie 5 strekkende meter kunnen bestellen. Omgerekend niet goedkoop maar wel 100 euro uitgespaard. In de middag besteld, dag later al verwerkt in het huis.

blijkbaar ligt mijn pakket ergens in Utrecht

dus een zeer slechte ervaring

Snel geleverd op maat

Heel fijn dat folie per meter te bestellen is ipv per rol. Snelle en goede levering. Netjes ingepakt.

Snelle levering en voordeel dat niet hele rol afgenomen moet worden. Aanbeveling is de folie toe te zenden in koker rol, ipv opgevouwen ineen doos.

Snelle correcte levering

Niet duur . Snelle correcte levering

Top geregeld en snel.

Niet geleverd

Niet geleverd dus kan niet slechter

10/10 zou het iedereen aanbevelen

Zeer goede prijs Snelle levering conform belofte

Niet ontvangen

Niet ontvangen

Product niet ontvangen...

Slecht, heb andere folie moeten kopen om door te kunnen

Mooi dat je producten ook per strekkende meter kan kopen inplaats een helerol in mijn geval ook snel thuis geleverd Bedankt

Snelle levering, goed product

Heel handig en voordelig om als particulier klimaatfolie per strekkende te kunnen kopen i,p.v. een hele rol met tientallen meters. Ik had maar een beperkt aantal meters nodig om een dakkapel te isoleren. Werd snel geleverd.

Perfect geregeld

Heel handig dat er klimaatfolie per meter te koop is als je tekort komt en een extra standaardrol van 30m veel te veel is. Snel en ruim afgesneden in huis voor een redelijke prijs .

Betrouwbaar

Zeer snelle levering. Kwam zonder tape, was er alsnog de volgende dag nageleverd. Kan gebeuren, het gaat erom hoe je het oplost = top

Prima webshop

Prima service, snelle levering (denk 3 dagen). Product kon per meter, dat was fijn want had geen hele verpakking nodig. Enige verbeterpunt is het andersom oprollen van de folie, nu kwam deze verkeerd en om van de rol af als ik m thuis afrolde. Kleine moeite, groot plezier.

Goede kwaliteit, zeer snelle levering

Goede prijs kwaliteit voor 2 produkten ( aluminium tape en vochtwerend folie) en zeer snelle levering

Folie was in kleine formaten leverbaar, super!

Keurig verpakt en snel geleverd!

Over Bouwfolieshop.nl

In 1995 zijn we begonnen als groothandel in bouwmaterialen. We zijn uitgegroeid naar een groothandel met een zeer groot en uitgebreid assortiment en natuurlijk de bijbehorende voorraad. Een klein voorbeeld we hebben gemiddeld 25000 m2 isolatie op voorraad liggen. Leveringen vinden plaats door geheel Nederland en Belgie, eventueel eilanden is op aanvraag ook geen probleem. We leveren aan particulieren, ZZP'ers, klussenbedrijven en aannemers.