Uitstekend.

Probleem opgelost.

Snel en effectief opgelost

Probleem met OneDrive in ongeveer kwartier opgelost

Prettig

Vriendelijke, behulpzame, aardige hulp met duidelijke stem en intonatie.

Ik ben door deze gasten goed geholpen,

Ik ben al 5 jaar klant bij PC hulplijn En ik ben er altijd goed geholpen Je kunt mee kijken hoe ze het doen.Dat vind ik wel interessant en heb er veel mee geleerd,

ik legde uit wat er aan de hand was en Victor is aan het rommelen geweest , jammer genoeg lukte het Victor niet om het goed te krijgen

Na een aantal nare ervaringen met uw wachttijd bemerkte ik vandaag dat het lange wachten nu dan tot het verleden behoort. Ik hoop van harte dat dit zo blijft, het deed mij telkens uitstellen een hulpvraag te stellen.

Correct en beleefd. Uitermate kundig.

Prettig contact. Vlug en kundig geholpen. Met name de communicatie was erg goed.

Prima hulplijn

Helpen me altijd goed en duidelijk. Ik kan ze aanbevelen..

Heel vriendelijk te woord gestaan

Ik heb verschillende keren deze mijnheer gebeld, hij neemt de tijd, en heel geduldig, want ik heb Parkinson

was tevreden

jullie collega hij had mij goed geholpen ben tevreden

Duidelijk, doelgericht en servicebewust

geen comentaar

vriendelijk, snel en goede uitleg oorzaak

zoals reeds jarenlang ondervonden deskundigheid en snelheid

Er lijkt niets veranderd

Duidelijk. Ik zou alleen nog info willen hebben over mijn nieuwe maandabonnent. Ik wil graag dit gaat geschieden als tevoren. Er is afgesproken dat ik voor betaling zou kunnen pinnen. Krijg ik nog een handleiding voor de laptop en de printer? Wat is het telefoonnummer dat ik moet draaien als ik uw hulp zou willen hebben?

kundig en geduldig

deskundig en met veel geduld

Veel dank

Ik ben jullie heel dankbaar . Dat ik nu weer 100% weer op Windows sta met een vast betaalde windows 10 . Dank u wel

Het was een heel karwei , maar ben naar volle tevredenheid geholpen

Uitstekend !

Graag elke maand digitale Factuur mailen

mijn ervaring met Viktor was goed verlopen,een ervaren personeel van jullie

Vandaag had ik problemen ,en kreeg hulp van Viktor Dudok,een heel vriendelijke persoon. Hij was heel geduldig,en heeft mij perfekt naar tevredenheid geholpen. Ben ik blij,dat ik vandaag Viktor kreeg,die mij geholpen heeft. Hartelijke avond groet van een jarenlange klant van jullie Mevr,Bernardine van schaijk

Vriendelijk, doelgericht

Vriendelijk en netjes te woord gestaan. Duidelijk en doelgericht.

Ruium voldoende

Het zou een goed kunnen worden als terugbelverzoeken ook sneller opgevolgd worden door medewerkers. Soms is er een dag voorbij terwijl je vaak een acuut probleem hebt.

Problemen met Outlook wachtwoord

Het wachtwoord van een van mijn email accounts bleek gehackt te zijn. Dit is bijzonder goed opgelost door een van uw medewerkers, Bedankt voor de goede service.

tevreden

heel tevreden,

Geweldig!

Snelheid accuraat.

Goede afspraken

Tot heden mijn dank voor de goede zorg als lid van pc. hulplijn en dat waardeer ik ook bij deze.

Hardwareweg 7 B

3821BL Amersfoort

Over PC Hulplijn

PC Hulplijn is een allround dienstverlener op het gebied van computerhulp, gespecialiseerd in remote support aan particulier en MKB. Wij bieden persoonlijke digitale hulp op hoog niveau in heel Nederland. Onze ICT specialisten helpen onze klanten om zonder zorgen met oude en nieuwe technologie te werken, thuis en op kantoor.