Geweldige service en kon met al mijn vragen bij de medewerker terecht. Chapeau!
Slechte ervaring. Droger gekocht deed het niet na behoren andere droger gehad. Ik had eerst een 9 kilo nu 7 kilo gekregen die ook goedkoper is maar we kregen geen tegoed terug maar ze vroegen wel 50 euro bezorgkosten???
Beste klant, Wat spijtig om uw review hier te moeten vernemen. We hebben uw droger omgewisseld met een andere gelijkwaardige droger. Reden voor het omruil verzoek was, omdat de droger niet droogt. Uit onze grote verbazing was dit tegenovergestelde en bleek de droger te drogen. Ter conclusie, zoals vermeld in de rechten en plichten en wij dit vooraf aan u hebben doorgegeven (Indien de klant garantie en dus service claimt en het product blijkt niet defect of mankementen te vertonen dan zal Witgoed Koning de klant €49.95 voorrijkosten in rekening brengen). Voor vragen kunt u bellen naar 0570 585 023. Met vriendelijke groet, Witgoed Koning
Goede contacten, en afspraken kunnen maken, prima service en goed apparaat geleverd
Een hele fijne warmtepompdroger tegen een hele mooie prijs ben er super blij mee
Snelle levering en het oude apparaat werd keurig meegenomen.
Netjes een wasmachine geleverd op afgesproken dag, apparaat ziet er mooi uit en werkt voor nu goed.
Wasmachine keurig op z'n plek geplaats door vakkundige bezorgers
Ik had meer verwacht, op het plaatje zag de vaatwasser er nog goed uit, maar ontving een vaatwasser die al erg oud en gehavend was. Roest soort van weggescheurd, deuken en veel speling in de rekken. Waterslangen viezig. Gelukkig wordt mijn vaat wel schoon en hopelijk doet de vaatwasser het nog heel lang.
1-3 besteld, 6-3 geleverd. Bezorgers kwamen binnen het aangegeven tijdsbestek. Wasdroger werd omhoog gebracht (zolder), oude wasdroger werd naar beneden gebracht. Vriendelijke mannen die snel en voorzichtig (stucwerk bij trap) de apparaten hebben verplaatst. Apparaat werd schoon geleverd. Nu ruim twee weken in bezit en wasdroger werkt naar behoren. Over de aftersale kan ik niets zeggen omdat ik daar (nog) geen gebruik van heb hoeven maken. Tip: ik kreeg nu op de dag van bezorging de bezorgmail. Handig als deze (bijvoorbeeld) twee dagen eerder was verstuurd zodat je rekening kan houden met de levering
Wasdroger besteld en snel geleverd.
Goede levering en mooie wasmachine
Originele beoordeling
De bezorgers een 10+ maar wat een geld trekkerij is dit bedrijf. Ik heb specifiek gemaild naar ze, 3 maal voor antwoord gevraagd over levering trappen via telefoon; afgesproken en extra betaald. En dan wordt t een grote miscommunicatie wat veel geld kost maar geen service vanuit bedrijf. Paar tientjes meer een gloednieuwe, zonder gedoe ik zou zeggen zoek verder want hier moet je niet zijn. Door bezorgers gelukt maar wat een gedoe iets beloven over telefoon en niet naleven. Jammer! Daarom ook altijd via e-mail afspraken; deze reageren niet dus nog een reden verder te zoeken.
Onze wasmachine ging stuk en met kleine baby in huis en twee pubers heb je wel een hard nodig. We hebben niet centjes een twee drie liggen om een nieuwe te kunnen aanschaffen. Dankzijn WitgoedKoning hebben we er een refurbished Wasmachine konden aanschaffen en deze werd ook al snel geleverd en geïnstalleerd. Zijn tot nu toe super blij met onze aankoop en met onze schone was.
Wasmachine en droger besteld van Siemens. Netjes geleverd aangesloten en een duidelijke uitleg ontvangen. Ik ben er zeer tevreden mee
Goede levering en mooie wasmachine
Originele beoordeling
Op tijd geleverd vriendelijke jongens hij was zo geplaatst en de oude netjes weer mee genomen dus geen omkijken na
15-3-‘25 wasmachine en droger geleverd, alles netjes neergezet en de eerste was en droogbeurt gedaan! Dit ging goed, hopelijk lang plezier van de aankoop!
Wasmachine ziet er netjes uit en tot nu toe doet hij het goed
Ik had per ongeluk een te hoge vaatwasser besteld. Die paste natuurlijk niet. Overigens had ik besteld voordat ik de reviews had gelezen, anders had ik waarschijnlijk helemaal niet hier besteld. Een telefoontje over mijn verkeerd bestelde vaatwasser en hij zou de week erop omgeruild worden voor een lager model. Daarbij zouden kosten zijn van 50€. Dat vond ik fair aangezien het mijn eigen fout was. De week erna werd dus netjes de vaatwasser omgeruild. Erg netjes! Ik kan mij dan ook niet vinden in de negatieve reviews, mijn ervaring was heel goed
Komen op afgesproken tijd en doen wat ze beloven.
Goede service gezegd wij kunnen hem niet naar boven brengen en naar beneden .bedrag betaald 29,95 en top gedaan.
Ik ben blij met de droger! Hij werkt prima niks mis mee! Ook de levering verliep zonder problemen ze belden netjes van tevoren dat ze er over een kwartiertje zouden zijn en dat was ook zo Kortom ik ben tevreden!
Komen afspraken goed na, het apparaat werkt naar behoren. Heel tevreden klant
Heb in dec ‘24 wasmachine aangeschsft , eetende refurbish , maar als je met een klacht kom word rr niet gereageerd Heb gewacht met deze resencie te schrijven Op dat ik goede hoop had op een reaktie Maar helaas wassen doet hij prima maar de deur rammeld aan alle kanten bij het centrifugeren wasrschijnlijk omdat deze deur niet op dit type hoort Nooit geen witgoed koning meer voor mij
We hebben een droger besteld, en die werd binnen een dag bezorgd en aangesloten. Gewoon goede prijs-kwaliteit, erg blij mee.
I got all the help i needed. Delivery was nicely on time! Now using the washing machine for a whole month and so far so good! Very happy.
Staverenstraat 9 C
7418CJ Deventer