Radio makkelijk te bedienen

De radio is makkelijk te bedienen en de handleiding die erbij zit, is prima te volgen.

vlotte versturing

Prettige soepeleafhandeling

Levering langer dan normaal.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? SOS Alarm
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Nee

Snelle levering goede service

Snelle levering goede service

professioneel en servicegericht

Bij het bezoeken van de website kreeg ik al een goed beeld van de professionaliteit. Vervolgens gebeld over een specifiek product. Goed advies, er werd ook doorgevraagd door Rob en kreeg duidelijke antwoorden op mijn vragen. Het product werd snel en goed geleverd. Absoluut in alle opzichten servicegericht.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? iwalk 3.0

Voortreffelijke snelle levering.

Door de zeer snelle levering, kon ik na 1 dag al gebruik maken van de bestelde antislip schoenen. Veiligheid troef!

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Antislip schoenen
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

In een hand omdraai te bestellen Een goede afhandeling en communicatie En snel met levering van het product

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Bloeddrukmeter
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Telefonisch goed bereikbaar. Besteld via Internet. Na 2 dagen in huis. Prima geregeld

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Kniestep

uitstekend

werd vooraf gebeld dat doos beschadigd was binnengekomen, rollator was goed bekeken en had geen schade, er was gevraagd of ik akkoord ging met ontvangst van rollator met beschadigde doos, dit was voor mij geen probleem, daarna rollator ontvangen in zeer goed ingepakte doos. Ben zeer blij met vooraf telefoontje ( uitstekende service )

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Rollator Gemino 60
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Geweldig heb een voet operatie ondergaan ik behielp me met krukken na 2 keer te zijn gevallen ben ik eens gaan googelen en kwam ik deze site tegen heb ik een kniestep besteld ben nu meer mobiel en veilig bedankt

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Kniestep
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Goede bestelmogelijkheden en vlotte levering

Overzichtelijke website. Ik ben zeer goed geholpen en werd op de hoogte gehouden van de door mij bestelde artikelen. Goed verpakt, goed en snel verzonden. Een aanrader. Peter.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? bedsteun, toiletverhoger
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Te veel portokosten het wordt niet allemaal huis bezorgd moet het zelf af gaan Is geen zorg voor oud

Te hoge portokosten wordt niet aan huis bezorgd moet het zelf afhalen klopt niet voor ouderen

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? N.v.t.
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? N.v.t.

Er gaat wel wat verkeerd

Ik had 2 kniebrace's besteld, kreeg er maar een geleverd. Na een mailtje werd de tweede opgestuurd maar in een andere maat. Weer een mailtje, na een paar dagen had ik de juiste in huis. Al met al meer dan een week bezig geweest. Ze blijven en vriendelijk de mail beantwoorden en het komt uiteindelijk wel goed, maar kost wel wat moeite.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Kniebrace's
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Makkelijk binnen en vervoer auto

Jammer dat als je net een lengte van 1,77 hebt de medium rollator te klein is en de large net te groot

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Rollator

Vlug geleverd

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Rolstoel kussen
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Deze pantoffels waren snel geleverd

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Pantoffels

Snel geleverd, goed product

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Invouwbaar looprek
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Vorige week een hielwigkussen besteld, moest nu toch een hoes bij. Medewerker heeft goed geholpen om de hoes apart te kunnen bestellen.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? hielwigkussen
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Goed bedrijf lossen als op

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Goed

• Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen

Mijn bestelling is nog steeds niet aangekomen

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Mobiele telefoon voor blinden
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? N.v.t.

Alles bestens, gerne wieder!

Unkomplizierter Ablauf, prima Qualität!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • k.A.
  • k.A.

Was heel goed

Goed geholpen en ze nemen de tijd voor je

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Rollater plus rolstoel

Vriendelijk behulpzaam

Knie step geleverd op moment zoals beschreven staat. Ivm blessure wil ik de step langer huren. Duidelijke telefonische uitleg hoe dit te doen, door vriendelijk man

Goede communicatie

Bestelling gedaan, kon pas 1 maand later geleverd worden. Na 1 maand gebeld wanneer het geleverd wordt en ingesproken. Wordt snel op gereageerd. Helaas hebben we de bestelling retour gedaan 3 dagen geleden. Gelijk creditnota gekregen, nu het geld nog retour en dan zijn we helemaal tevreden.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Schoenen

Molenstraat 24

5751 LD Deurne

Over Hulpmiddelen voor ouderen

Als u in een situatie terecht komt waardoor u de dagelijkse levensbehoeften niet meer zelfstandig kan uitvoeren, kan het zijn dat een hulpmiddel u die ondersteuning kan bieden. De hulpmiddelen kunnen u weer vertrouwen en zelfstandigheid geven. Wat voor ons belangrijk is, is dat mensen hun zelfstandigheid blijven behouden. www.hulpmiddelen-voor-ouderen.nl is een webwinkel die hulpmiddelen verstrekt aan senioren, andere hulpbehoevenden of geblesseerden. Maar ook gehandicapten en mensen die onder behandeling zijn bij fysiotherapeuten. Wij hebben met zorg en aandacht voor u de hulpmiddelen geselecteerd en hopen zo dat de zelfstandigheid behouden kan blijven.