5 dagen geleden besteld, nog niks gezien.

Dus, niet goed!!

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Vlokken kussen
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Nee

Correcte en vlotte reactie

On line bestelling werd helemaal correct afgehandeld. Binnen redelijk korte tijd werd het artikel afgeleverd.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Hielwig kussen
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Snelle levering van een uitstekend product

Dankzij een tip van een zorgmedewerker kwam ik op het spoor van een vrijwel ideaal radiotoestel voor een dementerende vriendin.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? BBrain radiotoestel

Vandaag besteld morgen in ‘huis’

Het was eenvoudig een loeplamp te bestellen en even later het afleverpunt te wijzigen. De loeplamp was goed ingepakt en op het aangekondigde moment afgeleverd.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Loeplamp

Goede service, zeer klantvriendelijk

Goede afhandeling, correct en snelle levering

• Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Rollator heel snel geleverd en prima verpakt.

Fijne service

Ik heb over mijn vragen direct contact gehad en alles is naar wens afgehandeld.

Tube knijpers

Ik ben erg geschrokken van de prijs verzenden 7.95 .Terwijl ik twee tube knijpers kocht voor 6.95. Deze twee konden makelijk in een envelop opgestuurd worden waar de kosten vele malen minder van zijn .

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Tube knijpers
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Nee

Aanrader voor iedere oudere.

-> !! Zeer gebruiksvriendelijk en zeer waardevol voor ouderen en anderen die het allemaal niet meer zo goed weten. Ik ben Zorgprofessional en Begeleider specifieke doelgroepen. Muziek spreekt de mensen aan en dit apparaat geeft de mogelijkheid om ouderen en mindervaliden tot een bepaalde zelfstandigheid naar hun favoriete programma's, gesproken boeken en muziek te luisteren. -> Minpunten zijn dat het materiaal als 'goedkope Chinese meuk' aanvoelt en de stekkers van in- en output scheef/los en wiebelend zijn en het USB-tje er moeilijk in te friemelen is. Van mij had het zwaarder van gewicht mogen zijn om te ontmoedigen het als een 'tasje' overal mee te 'sleuren'. Overbrengen van muziek/gesproken boeken naar USB gaat niet zo makkelijk als beschreven indien je niet goed bekent bent met computers en software orogramma"s. Gelukkig heb ik als 60-plussers hulptroepen kunnen inschakelen. -> Ondanks de minpuntjes, raad ik dit apparaat ten zeerste aan, omdat het zinvol en van grote waarde is voor het welzijn/welbevinden van de mensen. Geweldig hulpmiddel om kwaliteit van leven naar een hoger niveau te tillen ! Mijn 95-jarige moeder met dementie geniet er zichtbaar en met volle teugen van !! Maar óók medebewoners die nu vaker in haar appartementje 'op visite' komen omdat muziek gezelligheid brengt en mensen aantrekt. Het kan dus ook een sociale funtie hebben. Hoe mooi is dàt !

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? BBrain radio DAB+ met muziekspeler.

Snelle levering, snelle terugbetaling

Helaas was mijn artikel voor mij niet goed omdat het te klein was. Maar daar kan hulpmiddelen voor ouderen niks aan doen. Het artikel werd heel snel geleverd, nog voor de verwachte datum en mijn geld werd na ontvangst van retour gelijk weer teruggestort

Gewoon goed!

Product werd geleverd zoals afgesproken en voldoet aan de verwachting!

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Wandelstok

Snel en direkt

Mooie en duidelijk

Het bandje van de horloge is nog wat stug in het begin. Verder een duidelijke horloge. Geluid is even wennen omdat mijn moeder het nog iets te zacht vind.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Horloge voor slechtzienden

Goede communicatie

Mijn product was na 1.5 week nog niet bezorgd. Na 1 bericht hierover werd ik direct gebeld en werd mijn product de volgende dag geleverd.

• Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

tevreden met levering en product

Snl geleverd en douchestoel goed zelf in elkaar te zetten met handleiding

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Douchestoel

goede bediening

goede bediening

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? rollatorverlichting

Gewoon prima!

Ben zeer content met de rollator! Wat een prachtige, sportieve blauwe kleur! De rollator is mijn vriendje geworden: blij mee!

Keurig levering..

Keurige levering en snel. Tevens goed betaalbaar ten opzicht van andere aanbieders vergelijkbaar product.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Opklapbare toiletbeugel met extra poot
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Mijn slechtziende moeder is hiermee goed geholpen

Snelle levering met top service!!

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? N.v.t.
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? N.v.t.

betrouwbaar

voldoet aan de verwachtingen

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? hielwigkussen

Posetief

Werd op tijd gebeld dat die kleur niet op voorraad was of het de anderen kleur mocht zijn.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Schoenen

In 1 top geweldig

1 product was niet in voorraad maar snel geholpen en uiteindelijk geleverd. Goede contact met de klantenservice. Goede ervaring mee.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Retro radio en muziekboek
  • Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Prima oplossing gevonden van behulpzame medewerker

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Duimbraces

Mijn

Ze lopen lekker en ze zijn zacht voor je voeten ook

• Beveelt u Hulpmiddelen-voor-ouderen aan? Ja

Item is precis zoals omschreven

Bestelling was eenvoudig. Levering was op tijd. Gebruik is fantastisch.

• Welk product heeft u aangekocht bij Hulpmiddelen-voor-ouderen? Jantje

Molenstraat 24

5751 LD Deurne

Over Hulpmiddelen voor ouderen

Als u in een situatie terecht komt waardoor u de dagelijkse levensbehoeften niet meer zelfstandig kan uitvoeren, kan het zijn dat een hulpmiddel u die ondersteuning kan bieden. De hulpmiddelen kunnen u weer vertrouwen en zelfstandigheid geven. Wat voor ons belangrijk is, is dat mensen hun zelfstandigheid blijven behouden. www.hulpmiddelen-voor-ouderen.nl is een webwinkel die hulpmiddelen verstrekt aan senioren, andere hulpbehoevenden of geblesseerden. Maar ook gehandicapten en mensen die onder behandeling zijn bij fysiotherapeuten. Wij hebben met zorg en aandacht voor u de hulpmiddelen geselecteerd en hopen zo dat de zelfstandigheid behouden kan blijven.