vlotte en correcte service!

super

Perfecte service

Klaar en duidelike website, onmiddelijke levering van bestelde producten. Beste vechtsportzaak in de Kempen.

Goed advies en super snel verzonden.

Ik ben zeer tevreden met Sepai Sports

De levering was snel ,de boks Handschoen is zeer comfortabel, Ik vind het een top website om Boks materialen te kopen Ik kan u verzekeren dat het niet mijn laatste keer is dat ik iets koop bij Sepai Sports .

Je zou bij de web shop de keuze moeten hebben om het bestelde zelf te komen afhalen.

Super service

Snelle levering Vriendelijk Topkwaliteit

Snelle en goede service!

Topadvies en service !

Ik heb Tim enkele vragen gesteld en ben telkens geholpen met een vriendelijk antwoord en topadvies. Je krijgt er ook goede uitleg bij je aankoop en correcte prijzen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Topservice

Altijd een duidelijke, eerlijke, uitgebreide uitleg. Altijd met de glimlach, klantvriendelijk, geduldig... Kortom, topwinkel waar wij graag onze spullen komen halen! Doe zo verder!!

Altijd mooi op tijd en goede kwaliteit !

Super klantenservice en top materiaal!

Sepai sports is een top winkel waar je voor alles ivm vechtsporten terecht kan, top service en super kwaliteit materiaal

Top onthaal top service top artikelen top winkel 45min voor rijden meer dan waart !

Heel snelle levering prima en snelle antwoorden via whatsapp op mijn vragen .

Zowel mijn zoontje als ik halen er onze materialen. Vriendelijk en goede kennis van het materiaal. Past perfect .

Goede kwaliteit van materiaal en snelle levering.

Top service altijd met een glimlach

Altijd beste producten aan scherpe prijzen. En steeds beschikbaar met hulp en info zowel online als in de winkel.

Tim is zeer vriendelijk en behulpzaam. Heeft ook kennis van zaken. Draait bij hem niet alleen om zoveel mogelijk te verkopen/de duurste dingen te verkopen, maar om te verkopen wat een klant echt nodig heeft. Is misschien niet altijd de goedkoopste, maar dat hoeft ook niet naar mijn inziens. Ik betaal graag voor service.

Een topzaak voor iedere vechter

Super, een zeer goede uitleg en sevice. Top zaak.

Heel duidelijk en makkelijk om iets te vinden en te bestellen.

service of highest level.

bestellen en dag of 2 dagen erna toekomen! zo moet het zijn.

Alles correct verlopen.

Alles correct verlopen.

Beloftes.

Als ik een bestelling plaats en er word mij gebeld en beloofd dat dit binnen de 2 à 5 werkdagen geleverd word en we 8 werkdagen verder zijn en nog steeds niks gehoord of gezien heb.. Beloof dan ook niks? U bent in verlof ik weet dat maar dan moet je niks beloven over de telefoon.

Vlot en correct

Alles vlot en correct verlopen. Heb al meerdere malen besteld . Steeds inorde

product zoals omschreven

Dik oké

Hutten 4

2400 Mol

0032(0)14322507

Over Sepai Sports

Sepai Sports is de nummer 1 speciaalzaak voor al jouw vechtsportartikelen en sportvoeding. Bent u op zoek naar karatepakken, judopakken, jiu jitsu pakken, bjj pakken of ben je actief in de ringsporten en zoek je bokshandschoenen, scheenbescherming, bandages, kruisbescherming (tok), mondbescherming, hoofdbescherming, ... wij hebben het allemaal en leveren alles meteen uit onze eigen voorraad. Daarnaast kunt u bij Sepai Sports ook terecht voor bokszakken, trapkussens, armpadsm handpads, judomaten en nog veel meer. Bij ons vindt u de beste merken ter wereld zoals Adidas, Arawaza, Venum, Twins Special, King Pro Boxing, Booster, Topfighter, Ringhorns en nog veel meer.