prima serice, snelle levering

Bij deze aanbieder is het zoals omschreven vandaag besteld, morgen gelevrd prima service

Goede snelle service

wat ik besteld heb was ook netjes op vooraad

Bedankt voor de snelle en goede service

Als er iets niet op voorraad is wordt er mee gedacht

Bestelde producten op tijd geleverd en ze zijn zoals beschreven

Snel geleverd en goed ,

Super kwaliteit, goed verpakt. Geen klachten ben zeertevreden

Top levering

zeer trage en onverantwoordelijke service

ik heb na meer dan een week een Broken food bucket ontvangen. en de emmer was gebroken voor het inpakken omdat de doos geen tekenen van schade heeft. Schaamte

Prima verlopen

Alles was nr wens.

Goed en snel

Oké

Nog niets ontvangen, in behandeling. Top Koistore is de max!!

Verkoper reageert en ageert conform. PostNL stuurt mail dat stuk geleverd is maar wij waren niet thuis en hebben niets ontvangen. Ook de buren niet. Verkoper stuurt een ontvangerverklaring om in te dienen bij PostNL. PostNL is als ontvanger niet te bereiken. Op eigen initiatief stuurt handelaar het verloren gegaan stuk na. Ongeziene klantvriendelijkheid en service, echt top! Hartelijk dank, zeker aan te bevelen!

geleverd, goed verpakt! Enige jammere is dat jullie met postnl verzenden

Zeer lange leveringstijd

14 dagen gewacht vooraleer ik mijn bestelling binnen kreeg,gelukkig was dit niet voor een dringende herstelling!

Snelle en goede afhandeling van bestelling

Pakketje snel ontvangen

dikke prima

snelle levering product is als omschreven

Gewoon goed

Gewoon goed geleverd zoals beloofd

Snel verzonden, goed maar niet overdadig verpakt. Na domme fout van mij toch vriendelijk antwoord...0;)

Prijs/ kwaliteit is goed. Snelle verzending

fantastisch

heel vriendelijk en behulpzaam gaf snel antwoord bij vragen die ik stelde stond klaar om oplossingen aan te bieden voor herhaling van aan koop indien nodig bedankt

Snelle en correcte service

De bodem komt zeer proper

Maar nu is het water groen, wat is daar de oplossing. Bestaat hier een product voor.

Snel en betaalbaar.

Na even zoeken op internet, schrok ik van het prijsverschil met andere leveranciers. Hoe het kan weet ik niet, maar de prijs was zo klantvriendelijk dat ik gelijk besteld heb. En de levering kwam op het moment zoals afgesproken. Echt een top bedrijf. Later hoorde ik van andere koi liefhebbers dat zij dezelfde ervaring hebben.

Vriendelijk personeel met veel kennis, nemen de tijd voor je en geven goed advies!

gedaan hoe we het afgesproken hadden.

Vriendelijk en snelle service

Goed snelle service en correct

Piet Mondriaanstraat 2 a

5753DJ Deurne