superstore. alles conform website. snelle levering en antwoord bij contact.

Zeer goed materiaal aan een schappelijke prijs. Goede contacten. Snelle service zowel levering als bij contacten.

Wederom een aanrader

Opnieuw eenzelfde ervaring, goed spul, niet duur, netjes verpakt, snel geleverd. Volgende keer weer TOP Koistore.

Correcte levering

Correcte levering ondanks post.nl later leverde dan voorzien

Snelle levering en goed spul

Mijn ervaring is echt prima. Snelle levering en goed spul.

Uitstekende service .

Alles correct geleverd aan een mooie prijs.

Goed en snel geleverd

!

Ben blij met de bestelling die snel geleverd was.

Fijne webshop

Wij hebben een vijvernet gekocht om de bladeren uit ons zwembad te houden. Het pakket was heel snel in huis en van zeer goede kwaliteit.

goed bedrijf

goede service snelle levering

Topservice snel geleverd

Nette prijs 5% korting met kortingscode en binnen 1 dag verstuurd. Kortom 1.5 dag later pakket thuis. Voor herhaling vatbaar

Vijver-net viel een beetje tegen...

Lijkt me een prima winkel maar heb een matig product ontvangen. Een net om de vijver af te dekken met een sterke band met ringen om vast te zetten was veel minder sterk dan het leek. Niet goedkoop en de ringen kwamen erg snel los helaas, verder doet het net zijn werk.

Zeer goed .Goede service en levering

Zeer goede levering. En producten zeer goed. Zeer goede service. Top producten en lage prijs

levering van koi wintervoeder

Prima levering van (vloeibaar) koi wintervoeder wat ik normaliter bij ons in de buurt kocht maar nu niet meer omdat de winkel is gestopt.

Duidelijke website en snelle levering

Ik zocht een filter voor mijn vijver stofzuiger en ben via google hier terecht gekomen. Product is helemaal zoals verwacht.

Zeer snelle en correcte levering

Goede en snelle levering.

Zeer goede ervaring met top koistore

Snelle levering en TOP service!

Uitgebreid gamma van kwaliteitsproducten en de goedkoopste. Tevreden van mijn aankoop

Prima service en snelle levering

Zie hierboven

Goed advies, vlotte levering!

Goed advies, vlotte levering!

Product is wat er stond in de beschrijving

Top Koi Store is perfect.

Alles verloopt correct en perfect, daarbij ook nog zeer vlot en snelle levering. Onmiddellijk antwoord op vragen en vlotte opvolging geplaatste orders.

Mijn bestelling is volgens afspraak bezorgd.

Prima en een snelle levering

Echt top

Duidelijk website Snel bezorgt Top koistore