Alles snel geleverd en prima prijzen.

Producten snel geleverd en goed verpakt.

Makkelijk met bestellen en prima levering

Product is precies zoals het moet zijn. Snelle levering.

Beste u collega op de chat zei het kan niet in Belgie gebruikt worden! hij had moeten zeggen het past niet in een Belgisch stopcontact! dat is mijn enige opmerking, aangezien ik aan de grens woon is het voor mij geen probleem, het apparaat werkt perfect! Jammer dat je niet weet hoeveel liter op dat moment erdoorheen gaan mvg

Vlot en behulpzaam

Had een nieuwe rotor nodig voor mijn wat oudere vijverpomp. Kon het benodigde onderdeel nergens online vinden en ging bellen. Vriendelijk en meedenkend geholpen en het correcte onderdeel was er in 4 dagen.

Gewoon goeie services alles netjes op tijd

Besteld 2 dagen later netjes in huis top

Zeer goede afwikkeling van mijn bestelling

Het gevraagde artikel was niet op voorraad. Zodra hert binnen was we’d het geleverd

Alles vlot verlopen en snelle levering.

So far so good.

Correcte afspraken en leveringen op tijd.

perfect

Prima terugslagklep gekocht!

Gezocht, gevonden - betaald, gekregen. En de klep houd nu het terugstromen tegen!

Supersnel geleverd!

Duidelijke website en zeer snel geleverd.

Snel en correct

***

Nette site goed advies

Nette site en goed hulp

alles in prima staat ontvangen en goede producten

doe zo voort dank u

Super tevreden

Ben super tevreden over deze winkel alleen heeft mijn bestelling 20 dagen onderweg geweest maar dit was 100% de schuld van PostNL. De winkel heeft zelfs de bestelling voor een 2de maal gestuurd omdat ik zolang aan het wachten was. Ze bedanktwoorden je mail meteen en zijn super vriendelijk en behulpzaam. Een echte aanrader als je iets nodig hebt voor je vijver of aquarium. Hier bestel ik zeker nog eens.

bestelling stond kant en klaar top service en goede prijs

vriendelijke mensen goede uitleg

super.

super, pomp was op afgesproken tijd binnen is reeds in werking en klant tevreden

Zeer goede service!!!

Pakket was spoorloos, hebben mij persoonlijk gecontacteerd en alles kwam in orde.

Goede prijs en vlotte levering! Erg tevreden.

goede service

snelle service, ook bij retournering

Uitgebreid gamma met gebruiksvriendelijke webwinkel.

De nodige artikelen snel gevonden via de webwinkel. Iedereen kan hiermee zijn ding vinden door het zeer uitgebreide gamma met de begrijpbare technische uitleg. Levering duurde iets langer dan gemeld maar is aanvaardbaar. Aanrader als leverancier. HP

Prima service en duidelijke website

Prima service en duidelijke website met marktconform prijsniveau

Top bedrijf

De pomp was even niet op voorraad. Er werden meteen alternatieven aangeboden of ik moest even wachten. Ik koos voor het laatste. binnen 3 dagen had ik de pomp binnen. Dat was veel sneller dan verwacht. Top service dus.

Proffesioneel

Goede proffesionele bediening De verkopers weten waar se over praten

Piet Mondriaanstraat 2 a

5753DJ Deurne