Snel en correct geleverd, en dat al meerdere keren.

Groot aanbod, snel en correct geleverd. Vaak ook één van de winkels die het laagst in prijs is.

altijd goed geregeld, snel verzonden en voor de juist prijs

Voor de bouw van mijn nieuwe vijver in 2018 diverse materialen en een pomp besteld en daarna ook nog zeer regelmatig Malamix voer. Altijd scherpe prijzen en snelle leveringen gehad, zeer prettig tevens voor de bouw nog bruikbare adviezen ontvangen. zeker een aanrader!

Snelle levering en keurig verpakt

Super zaak

Goede service en contact. Snelle levering

Perfect en razend snel.

Prima product,scherp geprijsd en binnen 24uur bezorgd. Zeker aan te raden.

topservice

goederen geleverd zoals vermeld en keurig op tijd.

prima levering

goed verpakt netjes op tijd.

Perfecte service en prima webshop

Bij een product wat nog niet geleverd kon worden, werd er duidelijk een nieuwe datum benoemd en op deze datum werd het ook geleverd. Top koistore komt hun beloften waar

Scherpe prijs en levering

Op zoek naar twee schuifkranen kwam ik bij top koistore uit met de scherpste prijs. In deze covid tijden ook nog eens onverwacht snel geleverd. Perfecte service!

Goed.

Top, Mvg.André.

OK

Ik moest 6 dagen wachten op mijn bestelling bij bol.com zou dat 1 dag geweest zijn

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Topservice en snelle levering

Goed bedrijf en prijs.

Top geregeld

Van a tot z perfect geregeld

Prima service en prijs

Ik had een visvoeder automaat besteld en deze werd niet meer geleverd door de fabriek. Ben gebeld door topkoistore en kreeg een duurder model aangeboden zonder bijbetaling. Dat noem ik top service. Bedankt topcoistore.

Super snelle service

Goedkoper dan andere , snel geleverd , product voldoet aan de verwachtingen.

te veel mails en drukte voor 'n pakje

Ik heb dit ook al doorgegeven aan Post NL. Ik bestel één pakje en krijg daar 4-5 mails rond. Waarom is dit nodig. Worden de mensen nog niet gek genoeg van al die drukte? Is het echt noodzakelijk dat ik elk ogenblik moet weten waar dat pakje zit? Moet het echt allemaal zo vlug? Als iets dringend is, kan ik dat wel aangeven. Voor de rest bestel ik m'n pakje en heb ik liefst dat ze me met rust laten. Ik zie wel als het pakje eraan komt. Simpel; toch? Overijver heeft tegengestelde effecten denk ik.

Wat een snelle service!

Maandag besteld en dinsdag al in huis TOP! Pomp is wat ik moest hebben dus zeer tevreden

correcte eerlijke prijszetting

Aangenaam, levering zou iets sneller kunnen.

Goede service en scherpe prijzen!

Goed advies, snel geleverd en scherpe prijzen!

Goede service !!!

Goede service, scherpe prijzen

Onverwachte trage levering door leverancier, goed gecommuniceerd.

Piet Mondriaanstraat 2 a

5753DJ Deurne