Heel tevreden. Beter kan niet.

De opgegeven prijs voor het bestelde product was correct. Levering ontvangen binnen de 3 dagen. Perfect.

Goede communicatie

Had een product besteld en de lever tijd was langer dan aangegeven, daar werd ik persoonlijk net over geïnformeerd en dat is iets wat tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend is.

goed geregeld

duidelijk en binnen de vier dagen

Prima bedrijf

Goede ervaringen.

Snel, betrouwbaar en scherp in prijs!

Makkelijk bestellen, snel en betrouwbaar in levering (volgende dag spullen in huis) en scherp prijsniveau. Voor herhaling vatbaar.

snelle levering en zeer goede prijs

Deze leverancier biedt niet alleen een product aan voor een lage prijs, ze leveren ook echt, en snel!

Snel en goedkoop

Overzichtelijk,snelle verzending en ook nog eens de goedkoopste

Snelle levering en prima service

Binnen 48 uur geleverd!

Snelle en goede service.

Er wordt snel gereageerd.. gehandeld en verzonden .. en ook bij een verkeerd product word er netjes gehandeld en waar nodig gecompenseerd !

De pomp werkt goed

Snelle en correcte levering !

Top !

Wat beloofd is wordt nagekomen

Wat beloofd is wordt nagekomen, levering binnen een paar dagen en alles keurig verpakt.

Snelle goede levering en goede prijs / kwaliteit verhouding

product goed, levertijd mag sneller

levertijd was niet zoals aangegeven, product werd pas naar 4 dagen aangeboden bij gls, gls deed er vervolgens ook nog eens 4 dagen over om te leveren waarbij gls ook niet op de aangegeven datum aankwam maar zonder bericht een dag later.

Snel en netjes afgeleverd en mooie prijs

Uitstekende service en heel snel.

Uitstekende service en heel snel.

Perfecte servic

Goede prijs kwaliteit

Goede prijzen en snelle levering.

Snelle levering van goede spullen.

Snelle levering van goede spullen.

Snelle levering goede service !

Goede service, had verkeerde pomp besteld netjes mogen omwisselen voor de juiste vijverpomp.

Heel vriendelijk en super snel geleverd

Was mijn eerste bestelling maar heel content. Je wordt met mails goed op de hoogte gehouden ivm je bestelling. En super snel geleverd.

Ik ben tevreden over de service.

Ik ben tevreden over de service en de uitleg die ik kreeg toen ik iets langer op mijn levering moest wachten door een stockbreuk.

De pvc pijp is geen 50mm, heb je een vulstuk??

Waarschijnlijk Amerikaanse maten!!

Duidelijke site , goede produktomschrijving