OK

Levering heeft een paar dagen langer geduurd dan verwacht

perfect

Scherpe prijzen, vlot geleverd!

Goede prijs, snelle levering

Leveren in het buitenland geen probleem, ook voor levering in België geen verzendkosten, top!

Uitzonderlijke service

Super snelle verzending, scherpe prijs en goede klantenservice!

Alles netjes op tijd bezorgd voor scherpe prijs

Alles netjes op tijd bezorgd voor een scherpe prijs

Veel op vooraad voor een goede prijs

Ik heb altijd alles al netjes geleverd gekregen wat ik heb besteld. En bestelling is meestal biñen een week binnen dit is als je iets direct nodig heb wel lang maar lig Mischien ook aan post nl momenteel.

Snel en goed

Snelle levering, prijs uitstekend

snelle en correcte levering

de ervaring na mijn eerste bestelling die ik heb : Top Koistore heeft me aangenaam verrast .Het plaatsen van de bestelling alsook de betaling verliep zonder problemen. Ook het vermelden waard : de levering van de bestelde producten was snel en correct via Post.nl

Top prijzen en top aftersales

Kwa prijs zit je altijd goed natuurlijk maar ook kwa garantie afhandelingen echt top!! Zoals het hoort

Snelle levering en goede prijs

Goede service ook als er even iets misgaat. Snelle levering tegen een goede prijs.

Uitstekend!

Vijverpomp werd supersnel geleverd

netjes afgeleverd

snelle bezorging en netjes verpakt

Bestelling was snel binnen

Goeie site en niet duur. Snelle levering

Wat men beloofd komt men na

Snelle levering en goedkoopste

vlotte en snelle levering

vlotte en snelle levering

Jammer dat ik geen ZES sterren kan geven.

Gecombineerde levering binnen 24 u geleverd in België (twee aparte bestellingen). Prima verpakt, uitstekend materiaal, duidelijke handleiding in 't Nederlands. Via chat onmiddellijk en 100% correcte info gekregen. In één woord: FANTASTISCH!

perfect

Goed geholpen.

Spijtig dat ik de factuur niet krijg

Ik heb al meerdere mails gestuurd om te vragen naar de juiste factuur, maar ik heb ze nog steeds niet, spijtig

Binnen een dag geleverd

Aan alle verwachtingen voldaan: binnen 20 uur geleverd en zeer netjes en deugdelijk verpakt!

Zeer goede site

Zelfs vroeger geleverd dan vermeld en dat was al héél snel. Uitstekende prijs en overzichtelijke site

super service zoals altijd

per ongeluk verkeerde lamp besteld, even contact genomen en zo gewisseld, retour gedaan en andere mee.

Zeer goed geholpen

Ik had 2 zakken Helix filtermateriaal besteld voor de bouw van mijn bewegend bed filter. toen er maar 1 zak was geleverd heb ik gebeld. De man heeft zijn excuses aangeboden en wilde de 2e zak direct opsturen, toen ik hem vroeg om de zak te annuleren omdat het misschien te veel materiaal zou zijn vroeg hij hoe ik het wilde maken en toen heeft hij mij echt goed advies gegeven ook over de luchtpomp etc.etc. Ik kon toen echt merken dat ik een deskundig iemand aan de lijn had. Ik zal in vervolg ook zeker als ik iets niet zeker weet wat ik het beste aan kan schaffen naar hun bellen voor advies. kortom echt goed geholpen.

Vrijdagmiddag besteld zaterdagmiddag in huis.

Alleen maar positief!

Goede dienstverlening, onmiddellijke respons van de klantendienst op een vraag en een stipte levering

Goeie service!!

Goeie service!