Top zaak, ik doe zeker meer bestellingen.

Een paar dagen later door Postnl, is mijn koilelie medium binnen. Ben erg tevreden met het product en zeker de zeer snelle reactie terug na mijn vragen. Koen, bedankte.

Super en snel!

Super en snel!

Goede en vlotte bediening

Snelle levering, gemakkelijke site, vlot af te handelen.

vakkunidge services

Netjes gebeld dat een artikel lange levertijd had, en een andere besteld die een paar dagen later geleverd werd

Goed.

De service duurde wat lang en hadden mss kunnen communiceren dat het product uit stock was. Maar werd wel heel goed geholpen aan de telefoon. Pakketje was heel goed en veilig ingepakt

Bestelling gedaan en binnen de 2 dagen had ik mijn bestelling. Top service

Goede service, bezorging duurde alleen wat lang

Bestelde artikelen goed verpakt binnen gekregen. Alleen de bezorging duurde wat lang. De bezorg dag en tijd zijn drie keer aangepast. Maar verders niks aan te merken.

Zeer snelle en correcte service, betaalbare prijzen

Voor de bouw van mijn vijver vond ik hier de juiste producten aan een goede prijs, na contact kreeg ik ook goede tips die nog miste voor de vijveropbouw.

De TOP is correct in hun naam!

Snel geleverd en zeer goede prijs!

Goed & snel geleverd.

Binnen 1 werkdag geleverd. Je kunt met je vragen altijd bij hem terecht.

Snelle levering, nette prijs

Prijs kwaliteit, perfect.

Alles makkelijk en goed te vinden, scherp geprijsd en een snel geleverd.

Alles makkelijk en goed te vinden, scherp geprijsd En super snel geleverd

Prima product en snel geleverd

Mijn bestelling ontvangen en super blij werkt perfect . [email protected]

Prima en snel geregeld

Ik heb nu meerdere malen koi voer besteld van Probites bij TOP Koistore en elke keer was alles super snel geregeld. Alles gaat snel en simpel en dat voor de scherpste prijs.

Een en al lof prijs kwaliteit en service staan voorop

prima advies en snelle levering

aan de telefoon prima advies m.b.t. luchtpomp gekregen en de levering verliep ook snel en probleemloos

Goede ervaring

Zeer snelle en vlotte afhandeling. Prijs kwaliteit zeker een aanrader.

Geen opmerkingen

Perfect verlopen

Kan beter...

Bestelling vlug ontvangen, op mijn factuur wacht ik nog steeds ivm de garantiebon... Dus nogmaals bij deze zou ik ze graag asap ontvangen. Mvg

Top service!

Top service!

Zeer snelle levering

Een collega raadde mij aan de website van Top Koistore te bezoeken. Zijn ervaring met Top Koistore is dat Peter steeds voor de goedkoopste prijs gaat. Ik had een lagere prijs op internet bewezen met een link maar kon Top Koistore niet overtuigen om voor dezelfde lage prijs te gaan. Over de bezorging ben zeer tevreden. Snel !

Zeer snelle service. Vrijdag besteld, zaterdag al in huis.

Super snelle service, goedkoopste prijzen en erg vriendelijk gewoon top bedrijf

Super snelle service, goedkoopste prijzen en erg vriendelijk gewoon top bedrijf