Snel antwoordt op vragen en goede service ๐Ÿ‘๐Ÿป

Ze weet goed

Ze weer tevreden

Super service, snelle verzending

TOP Koistore heeft een super Service, reageert zeer snel op berichten en is flexibel in wijzigingen van orders. Verzending is ook zeer snel.

Topper!

Super tevreden over de service, weet je iets niet vraag het gerust. Je krijgt onmiddelijk antwoord. Scherpe prijzen,snelle levering, top service na verkoop...

Topwinkel

Ik ben erg tevreden over Top Koistore Supersnelle service en behulpzaam en erg klantvriendelijk, leuke aanbiedingen ,overzichtelijke website blij dat we hem hebben gevonden .

Beste prijzen en een goede uitleg ๐Ÿ‘

Even bellen of appen met een vraag en daarna bestellen en de volgende dag geleverd voor een goede prijs.

Beter bestaat niet!!

Bestel er nu al ruim een jaar al mijn vijverspullen en voer en goedkoper vind ik het nergens en dat maakt onze hobby nog is extra leuk ook.

Echte aanrader

Zeer snelle en goede service en scherpe prijzen!

Goed contact, uitstekende prijs en snelle levering

Ben altijd zeer tevreden over de snelle communicatie met de eigenaar. De artikelen zijn scherp geprijsd en levering gaat prima. Zeer aan te bevelen!

Gewoon goed!

Goede prijs, snelle levering, goed contact

Super ervaring!

Voor alle vijvermaterialen en vragen over vijverbouw, visgezondheid kun je bij hun terecht. Kortom, ik hoef nergeens anders meer te zijn :)

Prima prijs en service.

Goede ervaring goeie service prima prijs.

Goede prijs , snelle verzending ,producten op voorraad

Goede prijs ,producten op voorraad ,goede communicatie en snelle verzending dag van bestelling en levering door post nl de dag erna .

Top prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering, producten van hoge kwaliteit en nette prijzen.

de beste prijzen

Je krijgt hier de beste prijzen in de markt voor koi artikelen

Geweldige service

Goede service en snelle levering. En mocht je vragen hebben worden deze op correcte wijze beantwoord....kortom goede webshop๐Ÿ‘

Top zaak

Super service, klantvriendelijk en zeer behulpzaam. Snelle levering. Zeker een aanrader.

Super vriendelijk en goed advies

Uitstekende service, snelle levering en de laagste prijs

Vriendelijke mensen, top service Snelle leveringen een laagste prijs, zal zeker weer bestellen als ik wat nodig heb

Super vriendelijk

Super vriendelijk en zeer behulpzaam

Super service. En snel leveren geweldige prijs

Goede prijs en super service.

Top kan niet beter !! Snel en goede producten !

Onwijs snelle service en afhandeling

Heb je een vraag wil je iets weten. Ze nemen echt de tijd voor je en leggen alles top uit. En zeker niet om alleen te verkopen. Wat een geduld ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ En dan ook nog snel geleverd en goed verpakt.

Super service, professioneel advies en laagste prijs!

Mijn vaste dealer voor alle vijver/vis benodigdheden! Helpt me bij problemen, levert een uitstekende service en dat allemaal voor de laagste prijs..!

Topper

Top service! Snelle en vlotte levering, vriendelijk en beantwoord al je vragen!

Piet Mondriaanstraat 2 a

5753DJ Deurne