Topservice, mooie perenboom en prettig contact!

Online een boom bestellen blijft spannend, maar we zijn positief verrast met een mooie perenboom en een fijne aanplantservice. Daar zijn we achteraf nog blijer mee dan we dachten want we hadden het zelf waarschijnlijk verkeerd gedaan.

Kwalitatieve producten met goede en oprechte service!

Goede begeleiding en handige tips van Teus Verwoert!

Goede website, fijn geholpen tijdens afhalen

OP de site is het makkelijk om de juiste info te vinden. Na een vraag per mail en een goed en snel antwoord, de bestelling online geplaatst. Tijdens het afhalen fijn geholpen, goed te woord gestaan en met het juiste plaatsingsadvies de boom gepland thuis. Zeker een aanrader!

Eenvoudig bestellen. Komen beloftes na. Planten wordt gedaan door ervaren vriendelijke mensen.

Supersnel, vriendelijk en behulpzaam!

Wij zijn erg blij met de vriendelijke en behulpzame service van Bomendael. We kregen goed en supersnel advies. En de levering was vervolgens ook supersnel en heel netjes. De boom is prachtig, sterk en mooi van vorm. We zijn heel blij!

Uitstekende service, goede informatie en snelle levering

We kregen snel en uitgebreid advies en antwoord op onze vragen. Vervolgens werd bestelling binnen paar dagen bezorgd, mooie boom (kers), de omvang zoals besteld, mooie grote kluit en met alles erbij om te planten. Kortom, zeer aan te raden!!

goede, snelle service

Topservice en topproducten!

Een goed product lijkt zo vanzelfsprekend maar bij natuurlijke producten is het zo belangrijk dat er passie is en daarmee kennis en aandacht voor de producten van klein zaadje tot levering. Bomendael heeft daar alle aandacht voor en helpt graag met extra vragen over onderhoud en aanleg. Voor ons is dit een vast adres geworden.

Duidelijke website, mooie bomen, goede service!

Mooie en duidelijke website. De bestelde producten (4 mooie fruitbomen en toebehoren) zijn netjes en conform afspraak geleverd. Zo hoort het!

Prettig, behulpzaam, vriendelijk

Er zijn volgens afspraak 5 prachtige fruitbomen geleverd van 6 jaar oud. Zowel de bestelling als de levering verliepen vlekkeloos. Alsnog 2 kersenbomen erbij besteld, kan niet wachten :)

Prachtige boom geleverd.

Goede service, vriendelijke mensen, mooie boom afgeleverd. Zeer tevreden over jullie. Als ik weer een boom nodig heb kom ik zeker bij jullie terug.

Mooie boom netjes geleverd

Mooie boom netjes geleverd. Nu wachten op de peertjes

Open, prettig, expertise, service

Zeer goed geholpen met het uitkiezen van de juiste bomen, eerlijk over kansvolle of minder kansrijke bomen, waaruit een duidelijke expertise sprak. Vlotte planning afgesproken en vervolgens stonden de bomen binnen enkele werkdagen in de voortuin. Ook de mannen die de bomen kwamen planten waren prettig in de omgang en gaven nog enkele tips.

Top service.

Twee mooie fruitbomen. Een peer en een pruimenboom in leivorm. Prachtig. Alwin heeft bomen geplant. Erg vriendelijk en behulpzaam. Goed bedrijf.

Ontzettend goed geholpen

Ik was echt onder de indruk van de geleverde service: - goed en snel contact per mail - heldere afspraken en goede communicatie hierover - toen de chauffeur vanwege storm iets later kon vertrekken kreeg ik daar direct bericht over - chauffeur met inhoudelijke kennis en tips Geleverd product (leivruchtbomen) was ook prima. Niet goedkoop, maar dan krijg je ook goede kwaliteit.

Klasse

Prima communicatie en vakkundig geplant. Zeer prettige medewerker die de boom heeft geplant

prima dienstverlening

goed advies per telefoon en snelle afhandeling

Alles geleverd conform afspraak. Prima service tijdens de levering en afwerken factuur.

Zeer klantvriendelijke service

Duidelijke informatie over de te leveren bomen. En zeer klantvriendelijke service mbt de levering.

Mooie vitale bomen geleverd.

Netjes afgeleverd.

Prima boom, precies als beloofd en goed advies

Medewerker hielp mee om boom naar achtrrtuin te brengen. Hij advies hoe ook andere bomen te verzorgen. Hoe de leiperenboom wordt, weten we volgend jaar pas maar hij ziet er goed uit.

boom staat mooi in mijn klein tuintje :)

de levering was tip top. Momenteel verliest de boom zijn blaadjes maar dat is natuurlijk eigen aan het seizoen... Ik kijk enorm uit naar wat hij in de lente gaat doen: veel groeien en bloesems krijgen hoop ik. Wordt vervolgd.

Goede snelle service!

Boom besteld, bezorgd, geplant. Erg goed geregeld, met verstand van zaken.

goede communicatie, prima produkten

adviezen over aanplant en levering in goed overleg op juiste plaats. een boom van 200 kg is niet zomaar wat.

zeer goed en betrouwbaar

mooie planten, perfecte service

Varakker 4

4043JZ Opheusden

Over Bomendael

Bomendael is dé kwekerij in Opheusden. Sinds het ontstaan van ons bedrijf leveren wij niets anders dan kwaliteit. Wij beschikken daarnaast over een groot en veelzijdig assortiment, voeren het rooien en de levering van de bomen in eigen beheer uit en voorzien u graag van persoonlijk advies. Wij leveren jou de beste kwaliteit. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1995 laten wij ons uitsluitend leiden door kwaliteit, vakkennis en passie. Dit doen wij innovatief en toekomstgericht; onze groeiende containerteelt is daar het jongste bewijs van. Hiermee kunnen wij jou het hele jaar van de beste kwaliteit bomen voorzien. Uiteraard verzorgen wij de bomen persoonlijk, zodat jij verzekerd bent van direct contact en optimale dienstverlening. Op deze website vind je meer informatie over ons bedrijf en onze producten.