Prima, alles correct en volgens afspraak uitgevoerd

Zeer deskundig advies ontvangen. Ook de werkzaamheden op de dag zelf zijn correct en snel uitgevoerd.

• Zijn door Youen alle afspraken goed nagekomen?

Goede service, problemen worden goed opgelost

Alles is snel en netjes geplaatst

Alles is snel en netjes geplaatst

• Zijn door Youen alle afspraken goed nagekomen?

Prima leverancier van zonne energieproducten!

Goede ervaring. Salesproces mag wel wat beter, vastlegging en overeengekomen afspraken. Service, voorbereiding en uitvoering naar grote tevredenheid.

afspraken prima nagekomen

netjes gewerkt; om 08:15 begonnen en om 14:30 al klaar en werkte alles, inclusief de nieuw geinstalleerde meterkast.

• Zijn door Youen alle afspraken goed nagekomen?

Goed geadviseerd en denken mee bij knelpunten

De omvormer aansluiten op de groepenkast was een uitdaging. Goed meegedacht en even extra moeite gedaan om toch binnenhuis te houden en niet buitenom.

• Zijn door Youen alle afspraken goed nagekomen?

Zeer vriendelijk , professioneel en scherpe prijs

Fijne ervaring met Younen ! Zeer vriendelijk personeel en vooraf een fijn en duidelijk advies gesprek aan huis gehad. Zeer net werk met een scherpe prijs

• Zijn door Youen alle afspraken goed nagekomen?

Door de bank genomen tevreden.

Het installatieproces is door de bank genomen goed verlopen. Een paar puntjes verdienen extra aandacht: bij de opdrachtverstrekking moet beter gekeken worden naar de daadwerkelijke opties voor de stroomdoorvoer naar de meterkast. Dat voorkomt op de dag zelf veel tijdverlies. Ook denken wij dat de samenwerking tussen de 3 aanwezige mannen verbeterd kan worden. De elektricien is tot ca 17.30u bezig geweest. De andere mannen waren rond 15.00u klaar en ineens vertrokken. Wat meer onderlinge hulp leek ons logisch. Tot slot: er is niets achtergelaten m.b.t. de panelen en de omvormer in termen van garantie, omgang met de panelen en de omvormer. Graag alsnog!

• Zijn door Youen alle afspraken goed nagekomen?

Alles is goed voorbereid super!

Zonnepanelen zijn geleverd zoals afgesproken en vakkundig gemonteerd.

geweldig

fijn personeel

Het zonnetje in huis !

Van begin tot eind service, communicatie en meedenken met de klant . Dat is hoe wij Youen hebben ervaren ...met als resultaat 14 prachtige zonnepanelen op de gevels. De plaatsing ( gevel ipv dak, relatief nieuw) ging niet geheel vlekkeloos maar onvermoeibaar werd er gewerkt aan een goede oplossing. Kortom ... een krachtig , vriendelijk en fijn bedrijf ! Aanrader !

Fijne communicatie, goede panelen

Youen is een bedrijf met korte lijnen, helpt op een deskundige wijze bij het maken van de keuzes en komt haar afspraken na. Daarnaast hebben wij nu al na enkele weken ons dak vol liggen met goed werkende zonnepanelen. Wij zijn blij dat we voor de tweede keer voor Youen hebben gekozen.

• Zijn door Youen alle afspraken goed nagekomen?

Youen heeft het super uitgevoerd!

Het voortraject was persoonlijk en de uitvoering was keurig. Alle afspraken zijn tot in detail nagekomen! Het resultaat ziet er prima uit.

Van tot zon goed gedaan

Prima begeleiding en uitvoering. Wel nog even een bosje bloemen bij mijn overbuurman bezorgen. Bredasehunt 24, Dronten. Hij heeft ook zonnepanelen van jullie en heeft ons bij jullie aangebracht. We houden 1 zonnepaneel in de gaten omdat die minder vermogen levert.

• Zijn door Youen alle afspraken goed nagekomen?

Mijn ervaring met Youen is goed.

Prettige en efficiënte communicatie. Alle benodigde informatie goed aangeleverd. Installatie is vakkundig gedaan voor zover ik dat na een week kan beoordelen. Alles functioneert naar wens. Goed gedaan!

Alles volgens afspraak

Uitstekend!

Fijne service, echte vakmensen! Erg blij met het eindresultaat.

• Zijn door Youen alle afspraken goed nagekomen?

Gehele traject goed begeleid, afspraken nagekomen.

Bij installatie aandacht voor meest praktische aansluiting omvormer.

Uitstekende service en montage

Werken netjes en afspraken komen ze na. De panelen liggen er super bij

deskundig en vriendelijk

Voorbeeld: tijdens de dag van installatie was het team nog bereid - op hun eigen voorstel - de precieze plaatsing van de (8) zonnepanelen te veranderen. Zodanig dat we nu àlle panelen op het zuiden hebben, in plaats van 3 op het westen. Flexibel hoor en... klantvriendelijk!

• Zijn door Youen alle afspraken goed nagekomen?

betrouwbare organisatie die de gemaakte afspraken waarmaakt

vanaf de eerste kennismaking en definitieve offerte is alles volgens plan verlopen. monteurs die hun vak verstaan en de afhandeling volgens plan.

• Wat vind je van de professionaliteit en het vakmanschap van Youen?
  • Wat vind je van de kwaliteit van jouw installatie voor zonnepanelen-energie? N.v.t.
  • Zijn door Youen alle afspraken goed nagekomen?

Alles volgens afspraak verlopen.

Prima informatie. Klantvriendelijk en over prijs kwaliteit niets te klagen. Hopelijk brengen ook zonnepanelen ook dat op wat is “beloofd”.

• Zijn door Youen alle afspraken goed nagekomen?

Uitstekende en nette plaatsing van onze zonnepanelen!

Na het maken van duidelijke afspraken, zijn onze zonnepanelen geplaatst. Er werd door de monteurs keurig netjes gewerkt. Wij vonden het prettig, dat er één aanspreekpunt was voor onze vragen tijdens de plaatsing. De monteur(s) stonden ons netjes te woord Vooraf kregen we van Youen een mail m.b.t. het werken in Corona tijd. De monteurs hielden zich netjes aan deze afspreken. Kortom: wij zijn zeer tevreden.

professionele aanpak

De oplevering met instructie kan beter.

• Zijn door Youen alle afspraken goed nagekomen?

Goeie service en zeer meedenkend

Vanaf moment 1 van contact voor aanschaf zonnepanelen werd ik goed geholpen. Afdeling verkoop dacht direct mee wat voor ons de beste oplossing was. Na akkoord van de offerte werden wij netjes gebeld om alle stappen door te nemen hoe verder. Uiteindelijk kwamen de monteur stipt op het afgesproken tijdstip aan en legde totaal 13 zonnepanelen werkend in 1 dag op ons dak!

Zonnehof 23

3811ND Amersfoort

Over Youen

Youen Installatie gelooft in slimme en groene energie voor iedereen en voor een betere wereld. Energie die jij opwekt, waarmee je flink bespaart en de aarde minder belast. Dat kan met zonne-energie via zonnepanelen. Die leveren wij. Wij willen energie duurzaam, gratis en makkelijk maken. Daarom maken wij betrouwbare zonne-energie toegankelijk met de nieuwe generatie zonnepanelen van topkwaliteit en met jarenlange garanties. Zorgeloze zonne-energie om trots op te zijn. Voor jou thuis en op het werk. Dat is Youen, energie van jou.