Offertefase: slordig, veel foutjes, niet terug bellen etc. Installatie: netjes, met veel overleg en meedenken. Helaas niet alles af: kan gebeuren is niet erg, maar los dat snel op. Dan hoor je niets totdat jezelf contact op neemt en wordt het ‘misschien’ een week later opgelost omdat er al weer een andere klus is. Jammer want ook ik was een klant met een klus en die wordt niet netjes afgemaakt. En app is niet goed geïnstalleerd. Laat niet alle toegezegde gegevens zien
Goed communicatie, afspraken worden nagekomen en werk netjes
Na een duidelijke uitleg wat de beste optie was voor onze situatie, kregen we een offerte opgestuurd met 3 mogelijkheden. Er werd meegedacht wat voor ons de beste optie was (aantal zonnepanelen en plaats op het dak, maar ook over het plaatsen van de omvormer en de bekabeling) en ook tijdens de installatie werden er nog adviezen gegeven
Prima bedrijf, het hele traject van verkoop en plaatsen verliep prima. Ze lopen niet weg voor problemen, en het enige probleem dat er was (schittering van de zon op de panelen voor mijn kantoor raam) is naar volle tevredenheid opgelost!
Originele beoordeling
Prima bedrijf, het hele traject van verkoop en plaatsen verliep prima. Helaas was en ben ik niet tevreden met de geplaatste panelen op het woonkamer dak. Vanuit mijn kantoor, de achterkamer in huis, kijk ik op deze panelen en als de zon schijnt, schittert het enorm. Zelfs in deze periode van weinig zon is het onaangenaam. Dus gauw oplossen zou ik zeggen!
De website gaf, qua werkethische uitgangspunten en opvattingen hoe met het personeel werd omgegaan, direct zo nodige vertrouwen. Daarna waren we, na het gesprek aan huis met de aankoopbegeleider en na ondertekening van de offerte door een telefonische begeleiding van de mede-eigenaar over ons aandeel in de voorbereiding van de installatie op lokaal niveau, opnieuw zeer ingenomen met de manier waarop al onze vragen serieus werden genomen. Vandaar dat onze beoordeling van Youen Installatie BV tot nu een dikke 10 is! Familie H. en B. Beukering uit Amersfoort.
Netjes gewerkt. Vriendelijk personeel. Alleen schade aan de veranda gemaakt dit moet nog opgelost worden.
Alles is goed uitgelegd voordat de panelen geplaatst waren. Plaatsing ging perfect ,heel snel en keurig netjes. De mensen waar wij contact mee hebben gehad,waren heel leuk, spontaan en gezellig.
Intake gesprek met Rick was goed gegaan, eerlijke prijs, professioneel, klantengericht. Daarna een telefoongesprek met Jeroen over de datum van de plaatsing en energie leverancier en de subsidie. Ook een fijn gesprek ervaren. Het plaatsen ging soepel door 2 ervaren personelen en een nieuwe collega. Ene voor de elektriciteit de andere voor het plaatsen van de zonnepanelen op het dak. Een compliment voor het bedrijf, een goed werkende team. Bedankt.
Wij zijn enorm tevreden over Youen. De communicatie verliep erg goed. Bij vragen direct een eerlijk antwoord. Ze willen duidelijk de beste zijn en doen dat middels klantgericht werken. Niet keihard commercieel doorduwen, maar gewoon meedenken met de klant. Ze zijn open over een foutje, nog voor we het zelf hadden gezien. En ze lossen het meer dan keurig weer op. Wat ons betreft een dikke tien en zeker een aanrader.
Wij hebben 15 sept 10 zonnepanelen laten plaatsen door de firma Youen. Wij zijn dik te vrede, we hadden moeilijkheden met het doortrekken van kabels in leiding die al onder de vloer lag. De mannen die bij ons dit geplaatst hebben verdienen een dikke pluim ! Ook Wi-Fi was weggevallen en ze zijn pas weggegaan toen alles in orde was! Chapeau, de firma Youen is een echte aanrader!
Mijn ervaring met Youen is zeer positief, omdat ik een speciaal verzoek had m.b.t. aanleg voeding en uitvoering en daarbij hebben ze alles uit de kast gehaald om maatwerk te leveren met uiteindelijk als eindresultaat en goed werkende installatie en een tevreden klant. Echt kosten nog moeite werden gespaard.
De monteurs waren bekwaam, vaardig in het contact met ons en oplossingsgericht. Onze panelen liggen nu gunstiger dan volgens oorspronkelijk plan.
Prima service, vooraf en tijdens installatie. Mooi resultaat.
Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Vlak nadat ik Youen had bevestigd kreeg ik de offerte van een concurrent. Ai, een paar honderd euro goedkoper zag ik.. Later toch nog maar eens na gaan rekenen; de concurrent was zo'n 10% goedkoper, maar de panelen brachten ruim 10% minder stroom op. Daarnaast bleek ik daar een heel goedkope omvormer te krijgen waarvan het merk me niks zegt en het apparaat er goedkoop en ouderwets uitziet, tegenover een mooie Huawei omvormer bij Youen. Ik was weer helemaal gerustgesteld, ik heb de juiste keuze gemaakt! De installatie is soepel verlopen, ze waren met een groot team en in 1 middagje klaar. De electricien uit het team heeft nog een paar vragen beantwoord die ik had over de laadpaal voor mijn toekomstige elektrische auto, ik ben dik tevreden over de installatie! De (15) panelen zitten er nu 1,5 week op en ik heb de afgelopen (grotendeels grauwe) dagen al 170 kWh opgehaald!
Alles is cf. plan verlopen. Alles in 1 dag geregeld ondanks de grote hoeveelheid panelen. Ze kregen de kabel niet zo makkelijk in de kruipruimte, maar kwamen hier de daaropvolgende dag gelijk voor terug. We zijn een week verder en alles werkt naar wens. Zeer aan te bevelen.
Bij Youen weten ze hoe ze met hun klanten moeten omgaan. Al vier jaar een prima installatie op mijn dak, maar nooit bij nagedacht dat bij een nieuwe internetrouter ook de wifi-beveiliging van de omvormer opnieuw moet worden geïnstalleerd. Toen ik belde werd de telefoon gelijk opgenomen en nog diezelfde middag stond er iemand voor mijn deur om even te helpen. Super!
Keurige mensen die het installeren en aansluiten, prima gevoel over gehouden. want ik vond het best spannend.
Youen heb ik ervaren als een club zeer gepassioneerde vakmensen. bij de intake was in grote lijnen duidelijk wat wel en niet mogelijk bleek. bij installatie bleek een andere oplossing goedkoper en nog beter te passen in onze situatie. Zo werd de best passende configuratie geïnstalleerd en vakkundig aangesloten. De vakmensen zijn vriendelijk en ter zake kundig. Na installatie kreeg ik in dezelfde week de mogelijkheid om in te loggen op de app, om het opgewekte vermogen zelf in te zien. Oftewel zeer tevreden met de begeleiding en de installatie van de zonnepanelen.
nette en correcte wijze van offerte, levering en montage
De installateurs waren bijzonder goed opgeleid, harde werkers en zeer vriendelijk. Daarnaast wisten ze precies wat er van ze verwacht werd en werkten ze netjes en veilig.
Goede en duidelijke offerte. Alles conform afspraak geregeld. Nette en aardige monteurs. Vakkundige mensen.
Professionele monteurs
ook als het gaat om onderhoud, of een tijdelijke verwijdering van de panelen is dat in een dag geregeld Super!!
Zonnehof 23
3811ND Amersfoort
Youen Installatie gelooft in slimme en groene energie voor iedereen en voor een betere wereld. Energie die jij opwekt, waarmee je flink bespaart en de aarde minder belast. Dat kan met zonne-energie via zonnepanelen. Die leveren wij. Wij willen energie duurzaam, gratis en makkelijk maken. Daarom maken wij betrouwbare zonne-energie toegankelijk met de nieuwe generatie zonnepanelen van topkwaliteit en met jarenlange garanties. Zorgeloze zonne-energie om trots op te zijn. Voor jou thuis en op het werk. Dat is Youen, energie van jou.