Goed en netjes

Medewerkers hebben goed werk geleverd

Dit is wat oog voor de klant inhoudt

Duidelijke afspraken, leveren wat beloofd is én zelf in de gaten houden of dat zo is en zo niet dan zelf herstellen, top!

Servicegericht en snel

Snel een duidelijke offerte, snelle levering. Bij vragen goed bereikbaar. Elektricien denkt mee in oplossingen. Heel tevreden!

Deskundig en professioneel

Aardige mensen die ook nog eens vakkundig zijn. Ik ben erg tevreden op de manier waarop alles is gedaan. Prima werkende zonnepanelen die er ook nog eens mooi uitzien. De zonnepanelen zijn keurig geplaatst, ik ben er erg tevreden mee

Mooie zonnepanelen, europese kwaliteit, ziet er goed uit.

Informatie, uitleg en installatie naar tevredenheid verlopen. Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen. Fijn dat er keuze is voor Europese kwalitatief betere panelen. Er werd goed gecommuniceerd toen de elektricien afwezig was, en toen er een andere elektricien tijd had, heeft hij 1 dag later onze zonnepanelen al aangesloten.

Goed bedrijf

De contacten met Maarten Geboers waren zeer goed.. Ook duidelijke uitleg. De plaatsing van de panelen gebeurde netjes. Vriendelijke monteurs. Jammer dat de elektra leiding in de garage naar de omvormer grijs is en niet wit kon met een witte kabelgoot bijvoorbeeld. Dit is helaas geen mooi gezicht. Er was ook een pan gebroken, maar die werd na een telefoontje snel vervangen. Verder zeer tevreden.

Gewoon prima

Offerte en adviesgesprek waren prima. Plaatsing en afhandeling verder ook. Heel ietsjepietsje meer persoonlijk contact gedurende het proces had het helemaal afgemaakt, maar het is kniesoor die daar op let. Panelen liggen er mooi bij en doen wat ze moeten doen: Stroom opwekken. Ook alles netjes achtergelaten.

Snel, betrokken, vriendelijk, professioneel

Ik geef het door aan anderen

Offerte-proces was goed, beetje bijzonder dat ze vergeten waren dat ons huis hetzelfde was als dat van de buren van een jaar geleden (wel gemeld) dus terug want geen dakpannen. WiFi knalde er een dag uit nadat de stroom wat afgezet. Daarom lang op app moeten wachten (3 weken), maar is ook goed opgelost.

Wat meer uitleg was welkom geweest

Alles werkt en de installatieklus zelf was vlot geklaard, dus daar is niets op aan te merken. Maar ik had wél heel graag wat relevante toelichting en uitleg gekregen. Nu was het toch een beetje: "Zo, ze liggen erop, aju." Hoe zit het bijvoorbeeld met onderhoud, het schoonmaken van de panelen, wat te doen bij storingen? Ik weet niet eens hoe het er nu op mijn dak uitziet. Een paar foto's maken en toesturen was een simpele, maar voor de klant heel waardervolle service geweest... Als ik Youen aanbeveel, dan is het beslist mét bovenstaande toelichting.

In alle fases van dit project is zeer zorgvuldig gewerkt

De afspraken zijn helder geformuleerd waardoor controleerbaar. Daar waar niet aan de verwachting werd voldaan, is dit in goed overleg, snel en naar wens aangepast. Met alle personen bij Youen waar wij mee te maken kregen, hebben we goede ervaringen. Men kwam afspraken na, reageerden snel, vakkundig en correct. De Emphase monitoring app. valt wat tegen, omdat deze alleen de energie productie van de panelen achteraf toont en niet de real- time opbrengst, hoewel dit wel mogelijk was, omdat wij hebben gekozen voor de Enphase Envoy-S. Met een paar CT spanningsmeetklemmen aangesloten in de meterkast was de app. meer interssant geweest.

Goed en snelle installatie van de panelen

Ondanks de goede en snelle installatie toch verbaasd dat er tig oude/gebroken/verweerde stoeptegels werden gebruikt om de installatie te verzwaren (kwam bij mij goedkoop en niet professioneel over) Er zijn toch wel betere/andere middelen te bedenken om een dergelijke 'dure' installatie te verzwaren ??? Tevens waren er niet voldoende afdekplaatjes, ter bescherming van de kunstofdakbedekking, aanwezig (werkvoorbereiding !) Beloofd is dat de tijdelijke kartonnen plaatjes, die inmiddels door het regenwater zijn doordrenkt/deels weggespoeld z.s.m. zullen worden vervangen

Prima tot de ontbrekende omvormer.

Waardoor de geïnstalleerde zonnepanelen voorlopig werkeloos op het dak liggen. Maar goed het is maar gedeeltelijk hun oorzaak dat die omvormers niet geleverd worden.

Netjes gemonteerd, snel geregeld binnen aantal weken en werkende app

Ik kan Youen zeker aanraden. Wel nog een tip is om ik het voortraject beter te kijken op welke groep eea wordt aangesloten en betere check of alles wel kan. Dit ging nu uiteindelijk goed, maar bij de start van de werkzaamheden was er stress en kon er niet wat door de verkoper was beloofd zonder extra kosten. Al met al een goede ervaring en ben enorm blij met mijn sterke panelen!

Zeer tevreden over het gehele traject

Zeer goede prijs-kwaliteit Alles netjes geplaatst. Echt een aanrader dit bedrijf!

Wenig comunicatie

Na het leggen van de panelen geen contact meer gehad, ook nog steeds gee app. Niet tevreden.

Zeer tevreden.

Alles volgens afspraak nagekomen, zeer snel en vakkundig geplaatst.

Nette monteurs, goed bereikbaar, mooi product, keurig.

Maar een woord. GEWELDIG

Van af offerte aanvraag tot plaatsing, alle afspraken nagekomen. Prettige communicatie en geweldige monteurs. Ook een hele mooie prijs.

Doen wat je zegt.

Patricia zei: we kennen geen problemen, we kennen uitdagingen. En dat bleek het. Maar ik heb niemand horen mopperen en iedereen deed z'n stinkende best om er een strak project van te maken. Onze complimenten. Vriendelijke, beschaafde monteurs en het ligt er fantastisch op ons nieuwe 'zonnedak'. Bedankt en een aanrader voor iedereen die nog moet. Ik ben fan.

Goede ervaring: snel en vakkundig geholpen

Goed en duidelijk adviesgesprek. Na akkoord offerte een installatiedatum ontvangen. Monteurs waren op tijd aanwezig. Samen met de monteurs het kabeltraject en legplan besproken. Na afronden van de installatie alles keurig opgeruimd en netjes achter gelaten. Zeer tevreden en raadt Youen zeker aan!

Werken conform netjes en afspraken.

Komen thuis omstandigheden inventariseren. Ook zeer net mensen welke panelen hebben geplaatst. Alleen jammer dat berekend aantal panelen op voorkant dak niet passen. Dus op achterkant dak. Had men kunnen weten.

Erg fijn

Vriendelijk, service gericht, erg fijn dat ze langskomen om een offerte op te stellen. Gezien ik er zelf weinig verstand van heb geeft dat vertrouwen.

snel en vakkundig geholpen

wel jammer dat ik een week verder ben en nog steeds niet weet welke app en hoe ik nodig heb om te monitoren. Monteur geeft je de app niet want je krijgt een brief...

Heldere offerte en goed advies.

Goed geadviseerd vooraf en bij de uitvoering in goed overleg met de installateurs de opties/keuzes overlegd. Na één dag direct opwekken en alles prachtig afgewerkt.

Zonnehof 23

3811ND Amersfoort

Over Youen

Youen Installatie gelooft in slimme en groene energie voor iedereen en voor een betere wereld. Energie die jij opwekt, waarmee je flink bespaart en de aarde minder belast. Dat kan met zonne-energie via zonnepanelen. Die leveren wij. Wij willen energie duurzaam, gratis en makkelijk maken. Daarom maken wij betrouwbare zonne-energie toegankelijk met de nieuwe generatie zonnepanelen van topkwaliteit en met jarenlange garanties. Zorgeloze zonne-energie om trots op te zijn. Voor jou thuis en op het werk. Dat is Youen, energie van jou.