Tijdens de opname werden alle mogelijkheden onderzocht en besproken zonder een al te optimistisch beeld te schetsen. De uitvoering verliep conform afspraken. Niets op aan te merken.
Werken netjes. Communiceren snel en alles werk in een keer
Omdat ik zelf in de bouw werk, weet ik hoe belangrijk het is om veilig aan het werk te zijn. Fantastisch om te zien dat de mannen van Youen dakrandbeveiliging bij zich hebben, een aangelijnd op het dak werken. Alle zonnepanelen supernetjes gelegd, kabeltracé netjes weggewerkt en de hele installatie dezelfde dag nog in bedrijf gezet. Daarna de app op mijn telefoon, zodat ik direct zelf kon zien dat het werkte. Laat die zon maar komen!
Vooral de elektricien was erg behulpzaam.
Ik heb een goed gesprek gehad had met de vriendelijke verkoper van Youen over hoeveel panelen er op mijn dak zouden moeten komen, wat dit zou opleveren en hoe snel dit geïnstalleerd zou kunnen worden. Ook toen ik vragen had, dacht hij goed met me mee en kwam met verschillende alternatieven. De levering en plaatsing van panelen ging heel erg snel. Nette verzorgde installateurs die zowel binnen als buiten vakwerk hebben afgeleverd. Na afloop was alles netjes opgeruimd en kreeg ik een uitleg van de werking. Ik ben helemaal tevreden met mijn eigen duurzame energiebron!
Beste Cor, bedankt voor je mooie beoordeling. Wij wensen je veel plezier van je installatie.
Op de afgesproken dag kwam alleen elektricien, de dagploeg was nog elders aan het werk. Communicatie fout. Het werk van de dagploeg werd op vrijdag uitgevoerd en toen dat klaar was was het te donker om de panelen te koppelen. Dus dat kon pas maandag worden gedaan. Al met al dus een installatie met tussenpozen.
Hoi Joop, Dank voor je reactie. En ook dank voor jouw aanbeveling van Youen aan anderen. Als ik heb goed nalees zie ik dat je wel heel erg blij bent met je panelen, maar dat de installatie niet vlekkeloos is verlopen. Dat is jammer. Daarom heb ik ook direct even navraag gedaan. Wat zich heeft voorgedaan is dat vanwege ziekmelding een werk minder makkelijk kon worden opgestart. Toch hebben de mannen en vrouwen van Youen alles op haren en snaren gezet om jouw goede installatie op de best mogelijke manier binnen zo kort mogelijke tijd voor elkaar te krijgen. Uiteindelijk is dat met extra inzet ook gelukt. We zijn blij met jou als klant die blij is met zijn zonnepanelen. Daarmee maken we samen de wereld een stukje duurzamer en tegelijkertijd heb jij een flinke besparing op je energierekening. Meestal gaan de installaties van Youen heel erg goed en als we even extra onze best moeten doen, dan kun je daar ook op vertrouwen Als je nog vragen hebt, zijn we voor je beschikbaar. Bel gerust naar 085-822 2460, we staan we direct voor je klaar.
Afspraken worden goed nagekomen en de werkmannen werken snel en netjes.
Hoi Lin, Dank voor jouw review. Dank dat je Youen aanbeveelt aan anderen. Gemiddeld geef je Youen in de detailvragen een 9 en overall een 7 :-). Superfijn om ook van jou te mogen horen dat de afspraken goed zijn nagekomen en dat de mannen van Youen goed werk leveren. Daar hebben we zelf ook plezier in. Veel plezier van jouw zonnepanelen. Als je nog vragen hebt staan we voor je klaar.
Goede uitleg, alleen over de aanleg van de elektriciteit naar de zonnepanelen vanaf de meterkast is de uitleg niet goed gedaan, daarom kwamen wij voor een dilemma te staan,wat niet prettig was.
Dag mevrouw Both, Uiteindelijk toch zonnepanelen op het dak. Een goed besluit en dat gaat u merken op uw energierekening! Samen werken aan een duurzame wereld geeft ook een mooi gevoel. Ik zie dat u goed bent geholpen door de aankoopbegeleider. Dat zal ik aan hem doorgeven.
Toegewijd en deskundig. Helaas foutje beoordeling zekeringkast. Is weer snel opgelost.
Alles liep volgens afspraak, zowel offerte als planning en installatie. Panelen zijn uitstekend geïnstalleerd en al het elektra werk keurig afgeleverd.
Het is fantastisch dat ik nu zelf stroom kan maken. Ik ben enorm tevreden over jullie vakmanschap. Daar waar monteurs van een ander bedrijf (uit Zwolle) 's ochtends gewoon rechtsomkeert maakten en ons lieten zitten, staken de mannen van Youen wel de handen uit de mouwen en monteerden de panelen zoals het moet. Nu maken wij ook onze eigen duurzame zonnestroom ✌️
Bedankt Hans voor je mooie beoordeling. Wij wensen je veel plezier van je installatie.
Vriendelijke adviseur die mij met telefonisch overleg goed geholpen heeft. Vriendelijke en goede monteurs met kennis van zaken, die ondanks een kleine misser door de planning toch goed werk hebben geleverd en naar volle tevredenheid de installatie hebben geplaatst
Bedankt P.m. voor je beoordeling en feedback. Fijn om te vernemen dat de zonnepanelen naar tevredenheid zijn geplaatst. Wij wensen je veel plezier van je installatie.
De zonnepanelen zijn zoals afgesproken gemonteerd en de omvormer is in overleg op de juiste plaats in het huis gemonteerd.
Beste RM, bedankt voor je beoordeling. Wij wensen je veel plezier van je installatie.
's Morgens om 8 uur stonden de monteurs al voor de deur. rond 3 of 4 uur klaar, behalve de elektricien die nog iets moest aansluiten. Perfect gedaan. Het doorgeven van de zonnepanelen heeft onze zoon gedaan. Dat was voor ons te ingewikkeld. Verder alles prima en hopelijk scheelt het ons in elektriciteit. Bedankt. gr Kees en Ricky van Zelst
Bedankt Kees en Ricky voor jullie mooie beoordeling. Wij wensen jullie veel zonnige dagen!
Duidelijkheid en vakbekwaamheid
Bedankt Johan voor je beoordeling. Wij wensen je veel plezier van je installatie.
In de zomer 2021 zijn door Youen 14 zonnepanelen bijgeplaatst, zodat mijn woning volgens de berekeningen nu energieneutraal zal zijn. De plaatsing van de panelen en de omvormer plus alle aansluitingen was professioneel en in overleg. Doordat de omvormer iets te ver van de router verwijderd was, werkte de monitor-app van SolarEdge minder. Maar Youen kwam terug om het probleem te verhelpen en de (door mij aangeschafte) wifi-versterker op de app te installeren. Het werkt nu fantastisch!
Beste Henk, bedankt voor je mooie beoordeling. Ook na verkoop staan wij graag voor onze klanten klaar. Wij wensen je veel plezier van de installatie.
Monteurs hebben hun werk goed gedaan. Helaas konden de panelen niet zo geplaatst worden als van te voren uitgedacht. Panelen zijn nu anders neergelegd waardoor ik nu minder verwachte opbrengst heb aangezien ze in de schaduw liggen. Wacht nog steeds op een belletje inzake opbrengst vraag eerder geplaatste panelen. Er is een sectie wat volgens de app veel te laag ligt ten opzichte van de andere panelen. Monteurs hebben dit nagekeken en ook gezien en zouden dit ook bespreken op kantoor, helaas loopt dit al erg lang maar zal Rick hier zelf nog over inlichten.
Beste Rob, bedankt voor je beoordeling en feedback. Wij nemen dit serieus en zullen op korte termijn er bij je op terug komen.
Net bedrijf die goeie uitleg en adviezen geeft . De monteurs die komen waren ook erg netjes en mee denkend. En super elektro monteur die er bij was voor onze nieuwe meterkast. Super goeie ervaring.
Bedankt Tom voor je beoordeling. Wij wensen je veel plezier van je installatie.
Vanaf verkoop tot installatie geholpen door kundige en professionele werknemers. Ook werd er goed meegedacht over wat wel en niet kon. Ook zijn wij zeer tevreden over de montage van de omvormer, deze is nu mooi uit het zicht geplaatst.
Beste Sven, bedankt voor je mooie beoordeling. Wij wensen je veel plezier van je installatie.
zie hierboven
Bedankt Tiny voor je beoordeling. Wij wensen je veel plezier van je installatie.
Het voortraject verliep prima, het installeren bleek iets meer voeten in aarde te hebben dan verwacht maar is wel naar alle tevredenheid volbracht. Graag had ik wel persoonlijke uitleg gehad over de app, nu moest ik er zelf achteraan bellen en kreeg ik telefonisch een summiere uitleg.
Beste Robin, bedankt voor je beoordeling en je feedback. Wij wensen je veel zonnige dagen.
Vaklui
Beste Wout, bedankt voor je beoordeling. Wij wensen je veel plezier van je installatie.
Efficient en correct gewerkt
Beste Hermann, bedankt voor je mooie beoordeling. Wij wensen je veel plezier van je installatie.
Hoopvol, we gaan het ervaren
Beste Simon, bedankt voor je review. Wij wensen je veel plezier van je installatie.
Mooie zonnepanelen , keurig bedrijf , professioneel personeel
Bedankt Leo voor je review. Wij wensen je veel zonnige dagen.
Zonnehof 23
3811ND Amersfoort
Youen Installatie gelooft in slimme en groene energie voor iedereen en voor een betere wereld. Energie die jij opwekt, waarmee je flink bespaart en de aarde minder belast. Dat kan met zonne-energie via zonnepanelen. Die leveren wij. Wij willen energie duurzaam, gratis en makkelijk maken. Daarom maken wij betrouwbare zonne-energie toegankelijk met de nieuwe generatie zonnepanelen van topkwaliteit en met jarenlange garanties. Zorgeloze zonne-energie om trots op te zijn. Voor jou thuis en op het werk. Dat is Youen, energie van jou.