Goede vaklui, overleggen alles netjes vooraf.
Bedankt Bastiaan voor je review. Veel plezier met je panelen.
Beste Erwin, dank je wel voor je beoordeling. Wij wensen je veel plezier van je installatie.
Werken netjes en beantwoorden alle vragen en leggen alles netjes uit.
Beste Herman, dank je wel voor je review! Wij wensen je veel plezier van je installatie.
Elektricien en de mannen die de panelen plaatsten hebben heel netjes gewerkt.
Beste Henk, dank je wel voor je mooie review! Wij wensen je veel plezier van je installatie.
Ze werken netjes en geen vraag is te veel Fijn team
Beste Harry, dank je wel voor je mooie beoordeling! Wij wensen je veel plezier van je installatie met veel zonuren.
Behulpzaam en meedenkend personeel wat op een keurige wijze de installatie (zowel de aansluitingen binnen als de panelen buiten) heeft verricht.
Beste Chantal, bedankt voor je mooie review. Veel plezier met je installatie.
Goed advies gekregen en alles netjes afgehandeld. Installatie is netjes verlopen en de mannen waren erg beleefd. Zeker een aan rader voor andere.
Hoi Karin, bedankt voor je mooie review. Wij wensen je heel veel plezier van je installatie.
Met goed overleg en verbeteringen aandragend uitgevoerd
Beste Jan Gerrit, bedankt voor je mooie review. Wij wensen je veel plezier van je installatie en veel zonnige dagen.
prima bedrijf
Beste Uilke, bedankt voor je beoordeling! Wij wensen je heel veel plezier van je installatie.
5 jaar geleden zonnepanelen bij hun gekocht en zeer tevreden over alles. Nu moesten ze er af omdat ik een dak verhoging kreeg. Dus bel de youen . Zij hebben met uitbreiding van nog 2 panelen dit voor ons perfect geregeld. Wat een service en klasse bedrijf……..
Beste Marcel en Lia, bedankt voor jullie mooie beoordeling! Ook na installatie staat Youen altijd voor jullie klaar. Wij wensen jullie weer veel plezier van jullie installatie met veel zonnige dagen.
zeer tevreden met de zonnepanelen via Youen
Beste Sjors, bedankt voor je review en feedback. Wij wensen je veel plezier van je installatie.
Monteurs Gaan exerts kijken naar het leg plan en over legged Dan of dit zoo is afgesproken. Electrician kijken eerst hoe de installatie van het be staande net eruit zit en overlegt Dan hoe de bedrading gaat lopen
Bedankt Willem voor je mooie beoordeling! Wij wensen je veel plezier van je installatie.
Prettig zonder poespas!
Bedankt voor jullie mooie review. Wij wensen jullie veel plezier van de installatie.
Prettige ervaring met Youen
Beste Leo, bedankt voor je beoordeling! We wensen je veel plezier van je installatie.
De kennismaking met Youen was erg goed. In het gesprek werd goed geluisterd en goed uitgelegd wat een passend voorstel was voor onze situatie. Prijstechnisch misschien niet de voordeligste, maar het sommetje op lange termijn (met langduriger rendement van de panelen) kwamen ze als beste uit de bus. Installatie verliep soepel. Wel hadden we liever gezien dat, vóór de dag van installatie, er al inventarisatie was geweest over kabelverloop etc. Dat moest nu 'on-the-fly'. Maar ook dat is heel goed en netjes opgelost. Enige minpunt is de gebruiksvriendelijkheid van de Huawei omvormer. Uitlezen gebeurt via een app die niet meer in de Android Store te vinden is. Ook configuratie van de wifi werkt via die weg. Het is de vraag hoe lang dat nog wordt ondersteund. Daarnaast is dit veel te complex voor een gemiddelde gebruiker.
Beste Oscar, bedankt voor je mooie review en feedback. Wij wensen je veel plezier van je installatie.
Panelen netjes gelegd
Beste Harry, bedankt voor je beoordeling. Wij wensen je veel plezier van je installatie.
Gedegen aanpak en verstand van zaken.
Bedankt Theo voor deze mooie beoordeling. Veel zonnige dagen gewenst.
Personeel zeer kundig en vriendelijk.
Beste W. Francken, bedankt voor je mooie beoordeling. We wensen je veel plezier van je installatie.
Goed werk geleverd: prima nette monteurs alles keurig opgeleverd denken mee hoe de installatie het beste gedaan kan worden. Alles netjes achtergelaten.
Beste Theo, bedankt voor je beoordeling! Wij wensen je veel plezier van je installatie.
Beloven wat ze doen, en doen wat ze beloven.
Bedankt Frank voor je review! We wensen je veel plezier van je installatie.
Naast een goede en zorgvuldige beoordeling van onze situatie is er een offerte gemaakt. Omdat wij niet thuis zijn in deze materie kregen wij voldoende uitleg en konden altijd met onze vragen aankloppen, en werden wij direct geïnformeerd. Dat geeft natuurlijk een goed gevoel en zorgt voor vertrouwen. Belangrijk blijft wel dat er goed bekeken wordt hoe de bekabeling van de zonnepanelen in de meterkast terecht komt. Na de opdracht die wij gegeven hebben kwam de planning aan de orde en daarnaast ook de perikelen van teruggave BTW die door Youen verzorgt wordt. Op de afgesproken datum zijn de zonnepanelen geïnstalleerd door vakbekwame en fijne mensen waar we zeer tevreden over zijn.
Bedankt voor deze mooie review! Wij gaan graag in gesprek met onze klanten om zo een goed passend voorstel te kunnen sturen die aan de wensen voldoet. Bij vragen zullen we altijd klaar staan. Youen wenst jullie veel plezier van jullie installatie.
De mensen van Youen werken netjes en geven goede adviezen. wij zijn meer dan tevreden en willen mensen die over zonnepanelen denken YOUEN aanbevelen.
Beste Ruud, dank je wel voor je mooie review! We kijken graag samen met onze klanten naar de beste oplossingen. Wij wensen je veel plezier van de installatie.
Vanaf het eerste gesprek waren de ervaringen positief. Mijn vraag over de bevestiging van de stroomkabel werd serieus opgepakt en later conform uitgevoerd
Beste RC van Dijk, bedankt voor je mooie review. Wij denken graag mee met onze klanten en bij vragen, staan we voor ze klaar. Wij wensen je veel plezier van je installatie.
Goede en snelle offerte uitgebracht. Installatie netjes gedaan en systeem gelijk werken. Vragen worden snel beantwoord, top!
Beste Joris, dank je wel voor je review. Wij wensen je veel plezier met je installatie.
De plaatsing tijd was niet zoals werd verteld niet om 17:00 uur maar het werd 21:00 uur.
Hoi Edo, Dank voor je beoordeling en van harte gefeliciteerd met je prachtige installatie. Vrijwel alle installaties worden door Youen zonder problemen aangelegd en in bedrijf gesteld. Meestal redden we dat met gemak binnen een dag. We doen dit werk immers iedere dag 😊. Op enkele projecten waar het lastig is, zetten de mannen van Youen door tot het klaar is. Dat doen we zodat onze klanten de volgende dag niet thuis hoeven blijven of misschien een ongeplande vrije dag hoeven op te nemen. We zorgen er hoe dan ook voor, dat je een hele goeie installatie krijgt waarmee je zelf jarenlang zorgeloos je eigen duurzame elektriciteit kunt opwekken. Daar kun je van op aan!
Zonnehof 23
3811ND Amersfoort
Youen Installatie gelooft in slimme en groene energie voor iedereen en voor een betere wereld. Energie die jij opwekt, waarmee je flink bespaart en de aarde minder belast. Dat kan met zonne-energie via zonnepanelen. Die leveren wij. Wij willen energie duurzaam, gratis en makkelijk maken. Daarom maken wij betrouwbare zonne-energie toegankelijk met de nieuwe generatie zonnepanelen van topkwaliteit en met jarenlange garanties. Zorgeloze zonne-energie om trots op te zijn. Voor jou thuis en op het werk. Dat is Youen, energie van jou.