Ik was opzoek naar zonnepanelen voor mijn jacuzzi. Samen met Youen hebben we een oplossing bedacht om zo veel mogelijk rendement van mijn dak af te halen voor de beste prijs. Ze kwamen met de creatieve oplossingen om op de bijkeuken en op de voorkant van het huis ook zonnepanelen te plaatsen. Andere leveranciers vertelde me hoeveel er ongeveer op het dak aan de achterkant konden. Ze konden binnen 1 maand geïnstalleerd zijn. 18 zonnepanelen hebben ze in dag keurig geplaatst. ook hebben ze me dak geïnspecteerd en kreeg ik netjes foto's van het dakleer. De communicatie was helder en duidelijk. Ik raad deze leverancier zeker aan. vooral als je de beste en goedkoopste oplossing zoekt.
Beste Bjorn, bedankt voor je mooie beoordeling. We denken graag mee met onze klanten om een plan te maken die aansluit bij de wensen. Veel plezier met je installatie!
X
Beste Michiel, bedankt voor je mooie review! Wij wensen je veel zonnige uren. Veel plezier van je installatie.
Ik kan het iedereen aanraden om hier de panelen te bestellen
Beste Annemieke, bedankt voor je beoordeling. Wij wensen je heel veel plezier van je installatie.
We zijn zeer tevreden met onze 12 zonnepanelen op ons dak en de werkwijze van de medewerkers van Youen. Bij opname goed meegekeken en gedacht over het legplan. Direct is er een scherpe offerte gemaakt. De monteurs werken netjes en erg professioneel. Bovendien ook vriendelijk. Alles is helemaal naar wens, hartelijk dank!
Beste Haddie, bedankt voor je mooie review! Wij wensen je heel veel lange zonnige dagen. Veel plezier van je installatie.
Nette nieuwe meterkast en mooi vlot de zonnepanelen op het dak. Per ongeluk wat afgebroken maar netjes hersteld.
Beste Stephan, bedankt voor je review. We wensen je veel plezier van je Youen-installatie.
Goede en duidelijke service Vriendelijk personeel ben zeer tevreden De adviseur wist ons goed te informeren en de installateurs gaan zeer netjes te werk Raad Youen dan ook aan iedereen aan Laat de zon maar schijnen
Beste Tom, dank je wel voor je mooie recensie! We wensen je heel veel plezier van je installatie.
Het weer zat wat tegen maar gelukkig toch alles op dezelfde dag gelukt.
Hoi Jeroen, bedankt voor je review. We zijn blij om te horen dat de installatie goed is verlopen en bedanken je voor je feedback omtrent de voorbereiding. Wij wensen je veel zonnige dagen!
Alleen heb ik een storing gemeld maar krijg daar geen terugkoppeling op.
Heel fijne partij om mee te werken. Ze werken netjes en vlot. Dus zeker aan te bevelen.
Beste. Ardjan, bedankt voor je review! Wij wensen je veel plezier van je installatie.
Helaas niet volledig tevreden, zowel in het offertetraject als de plaatsing gingen wat mij betreft teveel dingen verkeerd. - De offerte werd achteraf eenzijdig aangepast ivm “nieuwe inzichten”. Dit maakte wel dat de offerte een paar honderd euro duurder uitviel. - Bij het plaatsen bleek het dak van een dakkapel verkeerd te zijn ingemeten waardoor er 2 ipv 3 panelen op geplaatst kon worden: dit is opgelost door op een ander dak 4 panelen te plaatsen. Nu zie ik de panelen terwijl dit expliciet niet mijn verzoek was. Dit had eenvoudig voorkomen kunnen worden door het dak op te meten van buiten ipv binnen. - Men bleek te weinig koppelingen te hebben meegenomen dus er moest heen en weer gereden worden. Hierdoor duurde de totale plaatsing langer. - De elektrische apparatuur tbv aansturing en koppeling paste ondanks inmeten vooraf niet (volledig) in de meterkast. Na passen en meten bleek één kastje wel te passen. Nu kwam daar dus een extra kastje bij dat zichtbaar is buiten de meterkast. - Na montage bleek de meterkast niet meer dicht te gaan en moest het kastje lager opgehangen worden. Erg amateuristisch.
Hoi A., Allereerst, dank voor je reactie. Ook al is die van jou niet helemaal waar we op hadden gehoopt, toch zijn we blij dat je de moeite neemt om ons jouw feedback te geven. De meeste installaties gaan supergoed en in een enkel geval moeten we even extra onze best doen. En dat doen we dan ook. Youen heeft een persoonlijke aanpak en we zijn vooraf bij jou thuis geweest. Toch bleek bij aankomst van ons installatieteam, dat onze elektricien een alternatief plan nodig had om ook voor jou de beste installatie voor elkaar te krijgen. Aanvankelijk is jou een systeem van Solar Edge met optimizers aangeboden, waarbij ook een seriële omvormer in huis geplaatst moest worden. Te elfder ure is jouw systeem opnieuw ontworpen naar een systeem met micro-omvormers van Enphase, waarbij de zonnepanelen ook onafhankelijk van elkaar functioneren, maar waar geen seriële omvormer in huis meer nodig is. Je hebt nu een heel goed systeem met een verwachte terugverdientijd van ca. 5,4 jaar, wat een scherpe prijs indiceert. De opmerking over een meterkast die niet zou sluiten begrijp ik niet zo goed. Het hoofd van ons bedrijfsbureau is bij jou geweest en geeft aan dat de meterkast goed sluit. Jouw meterkast is uitgebreid met een extra B40 overspanningsbeveiliging. Check al je andere offertes, dan zal je zien dat onze collega installateurs daar niet zo snel aan denken. Toch is het volgens de veiligheidsnormen om het wel te doen. Je kunt er dus op vertrouwen dat Youen ook bij jou een installatie achterlaat die volgens de normen door onze eigen elektriciens veilig is geïnstalleerd en goed functioneert. Je hebt ervaren dat we voor iedere klant bereid zijn om alles uit de kast te halen. Mocht er toch nog iets zijn, dan zijn we in de buurt en staan we voor je klaar. De learnings die we van jou meenemen, is dat dit project beter voorbereid had moeten worden. In bijna alle gevallen gaat het heel goed, en waar dat nodig is werken we hard en krijg jij als klant de nodige extra aandacht, omdat ook jij recht hebt op een installatie waar je de aankomende jaren op kunt vertrouwen en van kunt genieten. Het volgende wat we nu voor je gaan doen is je btw terugvragen. Ook dat laatste deel van jouw opdracht, wordt met de zorg, kennis en de kunde die daarvoor nodig is, gedaan.
Nette aflevering en montage
Bedankt Jacco voor je review. Wij wensen je veel plezier van je installatie.
Prima advies en goede communicatie tussen aanvraag en plaatsing.
Hoi Arie, we zijn blij met jouw hele mooie dikke tien. Dank! We vonden het ook hartstikke leuk om bij jou zonnepanelen te installeren zodat ook jij met je eigen duurzame opgewekte stroom, je energierekening tot nul kunt reduceren. Dat is goed voor jouw portemonnaie en goed voor de wereld.
Perfect geregeld
Beste Bert, Dank je voor je positieve reactie, we genieten ervan. Je geeft aan dat het perfect is geregeld en daar doen we iedere dag weer hard ons best voor. Of had het misschien toch een 10 moeten zijn? :-)
Ik heb ze net een paar dagen dus ik kan nog geen mening geven over de kwaliteit en garantie. Wel goede informatie, fijn gesprek en snelle levering.
Beste Jer, bedankt voor je review. Ook na installatie zullen we voor je klaarstaan. Wij wensen je veel plezier van je installatie.
De mensen die de installatie buiten deden waren druk bezig en de electricien is tot laat door gegaan tot alles volgens zijn wens in orde was.
Beste Tonny, fijn dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen je veel plezier met je installatie
Een hele goede elektricien!
Originele beoordeling
Een hele goede elektricien!
Geen omkijken aan. wel opletten bij regen. De installeurs doen dat niet
Bedankt AGM voor je review en feedback. Jouw opmerking hebben wij opgepakt en besproken met onze installateurs. Wij wensen je veel plezier van je installatie.
Heldere uitleg, offerte en correcte uitvoering.
Adriaan, bedankt voor je review! Veel plezier van je installatie.
We hebben tien micro-zonnepanelen op het dak. Ik ben zeer tevreden over Youen, Vanaf het eerste gesprek tot en met de plaatsing, Prima service, goede informatie, uitstekende installateur en erg vriendelijke medewerkers. We zijn blij dat onze keuze is gevallen op Youen. Betsy van Rijswijck, Nieuwegein
Hoi Betsy! Bedankt voor je mooie review. Wij wensen je veel plezier van de installatie.
Het enige minpunt was de kabel van de omvormer naar de meterkast. Deze loopt nu door het huis , omdat andere mogelijkheden niet aanwezig waren.
Bedankt Rutger voor je review. Wij wensen je veel mooie zonnige dagen.
Bedankt Jeroen! Wij wensen je veel plezier van je installatie.
Bij de opname is er zorgvuldig gekeken naar de beste oplossing voor mijn situatie, is er snel een complete, duidelijke en prijstechnisch interessante offerte gekomen. Na honorering is er een installatieafspraak gemaakt die niet hoefde te worden verschoven, stipt is nagekomen en de panelen zijn geïnstalleerd conform belofte: in 1 keer volledig aangesloten. Ik zeg: puik werk! En ondertussen zijn alle contactmomenten snel en klantvriendelijk geweest.
Beste Harrie, dank je wel voor je mooie review. Wij wensen je veel zonnige dagen!
Heel goed advies gekregen en super goed uitgewerkt. Heel netjes gewerkt. Super blij mee!
Beste Renko, bedankt voor deze mooie recensie! Wij wensen je veel plezier van je installatie.
3 zonnepanelen erbij is onze vraag. In no time reactie van Youen, bezoek thuis, offerte, btw teruggave aanmelding, keurig nette snelle plaatsing, controle of ze het doen, btw teruggaaf mogelijk maken, daarin meedenken en advies. Kortom top bedrijf
Dank je wel Carel en Helma voor deze mooie review! Wij wensen jullie nog meer zonuren zodat jullie met de extra zonnepanelen nog meer eigen stroom kunnen opwekken.
Na aanmelding werd telefonisch een afspraak gemaakt voor het bezoek van een adviseur. Deze gaf een duidelijke uitleg waarna een offerte is opgemaakt. Na akkoord van de offerte werden binnen 6 weken de zonnepanelen vakkundig geplaatst.
Bedankt Rob voor je recensie. Wij wensen je veel plezier van je installatie!
Zonnehof 23
3811ND Amersfoort
Youen Installatie gelooft in slimme en groene energie voor iedereen en voor een betere wereld. Energie die jij opwekt, waarmee je flink bespaart en de aarde minder belast. Dat kan met zonne-energie via zonnepanelen. Die leveren wij. Wij willen energie duurzaam, gratis en makkelijk maken. Daarom maken wij betrouwbare zonne-energie toegankelijk met de nieuwe generatie zonnepanelen van topkwaliteit en met jarenlange garanties. Zorgeloze zonne-energie om trots op te zijn. Voor jou thuis en op het werk. Dat is Youen, energie van jou.