Bestelling en bezorging helemaal in orde, persoonlijk en zorgvuldig verpakt, top!

Contact aan de telefoon was zeer vriendelijk en klantgericht. Pakketje werd snel geleverd. Het was mooi ingepakt en er zat een verrassing bij. Ook het handgeschreven kaartje maakte het zeer persoonlijk. Wij kopen de volgende keer zeker weer bij Happy Walker!

Snelle service en bezorging!

Snelle service en leuk hoe jullie het pakje een persoonlijk tintje geven ondanks dat het een online bestelling is!

Fijne website. Zeer snelle levering en ook nog door Sara met zorg verpakt!

Snelle levering en keurig verpakt

Blij verrast met de leuke attentie en het persoonlijke briefje, en heel fijn dat de schoenen al van een protectie laag zijn voorzien.

Plezierig

Snelle levering, feestelijk verpakt, goede kwaliteit

Kan niet beter

Kwaliteitsschoenen en met zorg ingepakt!

Snelle levering en met aandacht verpakt i.v.m. de paasdagen en een leuke attentie erbij.

Weliswaar later dan beloofd maar perfect!

Vanwege, waarschijnlijk, een organisatorische fout berichtte ik hen de dag van de beloofde levering. Men gaf direct toe dat er een fout gemaakt was en beloofde mijn bestelling direct te posten. Even kater zag ik dit ook via track en trace. De dag erna mijn bestelling ontvangen in een zeer fraaie verpakking met erop nog eens 2 leuke kaartjes vanwege pasen. In de schoenendoos ook nog eens een schoenlepel en een zeepje in de vorm van een voetje cadeau.top, dank u. Niet onbelangrijk, haha, de schoenen geheel naar verwachting.

Even wachten maar dan krijg je ook ++

Door drukte duurde mijn bestelling wat langer, prima ontvangen en het was echt als kadootje ingepakt erg leuk!

Snel, mooie producten en prachtig met zorg verpakt. Een feestje als het pakketje binnenkomt.

Snel en zeer prettig

De schoenen werden (wederom)zeer snel geleverd en een persoonlijk berichtje in de doos vind ik erg leuk!

Ik had een tas besteld, die bleek niet op voorraad, ik werd keurig gebeld of het een probleem was dat de tas iets later kwam. Ik ontving de tas een paar dagen later met een leuk kaartje erbij . Dit alles kwam zeer positief over.

Fijne, degelijke schoen

Duidelijke website die het kiezen makkelijk maakt, sympathieke duurzame verpakking. En de schoenen lopen heerlijk.

Snelle levering!

Niets op aan te merken! Snelle levering en ik werd goed op de hoogte gehouden via de mail.

Gewoon goed!

Fijn product. Als mooi pakket bezorgd met persoonlijke boodschap op een kaartje erbij. Voelde daardoor écht als een kado voor mezelf.

Goede sloffen en een persoonlijk kaartje

En dat is toch heel verrassend.

Een fijne website met goed omschreven producten. De bestelde schoenen kwamen netjes verzorgt aan. Mooi verpakt, met aandacht gedaan.

snel verzonden.

Fijne sloffen.

top erg snel

Bestelling snel en netjes verpakt geleverd. Was een verjaardags cadeau en kon zo aan de jarige overhandigd worden (morgen dan) We nemen aan dat het verpakte product ook Top zal zijn. Morgen weten we meer ;-) Metvr, gr, De Veertjes

Super leuke verassing!!!!

Het pakketje was al een feestje, origineel en dat zo via de Post.nl. Met veel plezier uitgepakt en , tsja ik wist wel het zijn echt waanzinnig lekker dragende shoes! Mijn tweede paar en ja hoor als gegoten. Het pantoffel gevoel, jeloopt ermee en ohja ik heb schoenen aan. Voor mij eenperfecte pasvorm en gaaf model. Binenkort een iets lager model scoren!! Ohja supere snelle bezorging, ook heel prettig!

Makkelijke website snelle levering

Mooie schoenen en snelle levering

Mooie schoenen en snelle levering

Kwaliteit snel geleverd

Schoenen zijn snel en netjes geleverd.

,leuk verpakt de schoenen , en de bestelling vlot in huis

Steentilstraat 2 4

9711GM Groningen

Over Happy Walker

Happy Walker is een begrip in Groningen, al meer dan 40 jaar een echt familiebedrijf. Als gespecialiseerde schoenenwinkel in comfortabele merkschoenen streven wij ieder seizoen naar een bijzonder assortiment schoenen, die voor elke gelegenheid passend zijn, zowel voor de vrije tijd, een speciale gelegenheid of op het werk. Happy Walker heeft bijzondere merken zoals Loints, Wolky, Blundstone en Dolomite. Elke dag zowel online als offline in onze fysieke winkel, staan wij voor u klaar om een passende schoen voor u te vinden. Kom langs bij Happy Walker!