Prima service en snelle levering.

Ik had nog enkele vragen over de schoenen, gebeld en de verkoopster haalde de schoenen op en kon mijn een goede uitleg geven. Dus zelfs telefonisch wordt optimale service gegeven.

Wat een feestje om jullie pakket te ontvangen.

Met veel aandacht, zorgvuldig en een persoonlijke touch zijn de glerups pantoffels verpakt. Dankjewel.

Altijd een feest om een pakje van Happy Walker te ontvangen. Als een cadeautje verpakt.

Goedkoopste aanbieder van de onovertroffen Glerups sloffen

Met Kerst hele gezin op sloffen getrakteerd. Glerups sloffen met rubber zolen. Ze zijn warm, lopen heerlijk, en even buiten de post ophalen oid is geen probleem. Het lekkere vind ik dat ze naar je voeten vormen en een zeker gewicht hebben, waardoor je je niet zo sloom voelt als op andere sloffen. Het voelt alsof je op lekkere schoenen loopt. Ik kreeg de bestelling via Happy Walker snel in huis, met gezellige verpakking. Maar eerlijk gezegd speelde vooral de prijs een rol; alles wordt duurder, deze sloffen ook, maar bij Happy Walker zaten ze vijf euro onder de prijzen elders. Dat tikt aan rond Kerst. Ik ga er een traditie van maken: sloffen geven. Iedereen was er blij mee.

zoals altijd top

Het is altijd alsof je een cadeautje ontvangt. Leuk verpakt met een persoonlijk tintje.

Ik ben blij met mijn pantoffels.

Goed.

Snel, zorgvuldig verpakt en persoonlijk.

Zeer tevreden! Mijn bestelling - prima enkellaarsjes van Loints of Holland - kwam snel en was voorzien van een persoonlijk, handgeschreven kaartje. Waar krijg je dat nog?

Super fijne sloffen

Mega snel geleverd. Zitten als pantoffels. Beter bestaat niet.

Snel bezorgd.

Sloffen waren naar verwachting.

Bijzonder

Zeer correcte en vlotte afhandeling van de opdracht. Daarnaast zeer vriendelijk contact gehad over de aankoop.

Een cadeau!

Mijn Glerups pantoffels waren versleten na een paar jaar van intensief gebruik. Omdat ze zo lekker warm zijn en ook nog leuk om te zien, heb ik dezelfde besteld. Bij Happy Walker. Ik had ze snel in huis. Er was echt zorg besteed aan het inpakken. Zonder iets te verklappen, kan ik wel zeggen dat het uitpakken een leuke belevenis was. Het voelde niet als een gewone bestelling, maar als een cadeau. Dankjewel lieve mensen van Happy Walker!

Heerlijke wandelschoenen netjes thuisbezorgd

De webwinkel is prima, snel mijn favoriete wandelschoenen kunnen vinden. Netjes thuisbezorgd in een leuke verpakking.

Prima zaak, mooie schoenen ,

Koop al jaren mijn Wolky,s bij Happy Walker , ben zeer tevreden Prima zaak , leuk personeel , bestel je one line, ze versturen de schoen heel vlot ,

Super winkel

Groot kwaliteits assortiment. Gemakkelijk te bestellen, snelle levering. Zending duurzaam verpakt met kleine kerst linkjes. Leuke wenskaart erbij. Schoenen voldoen aan alle verwachtingen.

Snelle levering, en mooi ingepakt. Is altijd weer uitstekend verzorgd met een persoonlijk kaartje erbij.

Leuk ingepakt met kadootjes en speciale boodschap feestje om te krijgen en super mooie laarsjes♥️

Heel prettig

Snelle levering. De schoenen zaten in een cadoverpakking, er was veel aandacht aan besteed.

zeer goed

Mijn ervaring met Happy walker is uitstekend snelle levering en in een mooie verpakking van het pakket in kerst sfeer. Snelle levering ondanks kerstdrukte dit is voor mij topservice

Heerlijke pantoffeltjes

Vandaag m’n nieuwe glerups ontvangen. Blij mee! Netjes verpakt, leuk handgeschreven kaartje en een leuke kerst attentie. Dankjewel!

Geweldig, met persoonlijke aandacht verpakt en snel verzonden

Geweldige sloffen zitten goed en lekker warm. Vond de erg leuk en vond het kaartje erg leuk.

Snel, goed en klantvriendelijk!

Ik heb een online bestelling gedaan met als optie om het op te halen in de winkel. Bij het ophalen, kreeg ik ook nog eens 10 euro kerstkorting, teruggestort op mijn rekening. Fijne service, vriendelijke mensen en mooie schoenen.

Super!!!

Badslippers waar heb je het over... Ik kocht ze bij happy walker op Internet. Werkelijk alles verliep snel en goed. Daarnaast was het uitpakken echt een cadeautje, met pepernoten erbij zelfs! Met zorg en liefde ingepakt. Ze paste heel prima dus ook de maat was goed. Ik zeg een dikke 10. Dankjewel.

Goeie communicatie , prima service

Alles gaat zoals het moet.

Geweldig .

Dit bedrijf doet nog aan klant vriendelijkheid . Geven informatie over hun produkten zonder mooie verkooppraatjes . Snelle bezorging en bij retour zenden na een paar dagen je geld terug . Top , een dikke tien .

Perfect!

Mooi verpakt en het persoonlijke kaartje bij het pakket maakt het helemaal af. Ook was het pakket snel verzonden. Mijn man heeft weer warme voeten met de sloffen van Glerups.

Steentilstraat 2 4

9711GM Groningen

Over Happy Walker

Happy Walker is een begrip in Groningen, al meer dan 40 jaar een echt familiebedrijf. Als gespecialiseerde schoenenwinkel in comfortabele merkschoenen streven wij ieder seizoen naar een bijzonder assortiment schoenen, die voor elke gelegenheid passend zijn, zowel voor de vrije tijd, een speciale gelegenheid of op het werk. Happy Walker heeft bijzondere merken zoals Loints, Wolky, Blundstone en Dolomite. Elke dag zowel online als offline in onze fysieke winkel, staan wij voor u klaar om een passende schoen voor u te vinden. Kom langs bij Happy Walker!