Snelle, persoonlijke en attente service!

Feestelijk verpakt met een persoonlijke touch. Ik had mijn oog al een tijdje laten vallen op deze sloffen en ze zitten geweldig! Super blij mee en ik bestel ze binnenkort nog een keer voor mijn man.

Heerlijk voetbed en je loopt als op pantoffels

Heerlijk voetbed en je loopt als op pantoffels

Het is een feestje om het pakket te ontvangen. Door de zorg waarmee het ingepakt is en het persoonlijke. Complimenten!!

een feestelijke ervaring

Leuke schoenen, met veel zorg en snel gestuurd; vrolijk en feestelijk verpakt. Wat een leuke verrassing op zo maar een dag.

Was alleen al erg leuk hoe het was ingepakt. Echt een kadootje

Snel en keurig geregeld

Super service

De volgende dag kwam mijn pakket uit Groningen al aan! Mooie papieren tas en kaartje erbij met goede wensen. Daar word ik blij van! Dankjewel happy Walker!

Jullie pakket is een echt kado

Het enige minpunt is dat jullie meedoen aan de ratrace van snelle bezorging. Schoenen is niet echt iets wat je de volgende dag nodig hebt. Beter bestellingen bundelen en dan bezorgen. Tijd speelt dan geen rol. Duurzaamheid wel.

Makkelijk te bestellen en snelle verwerking van de bestelling

Fijne verwerking en op een leuke goede manier verpakt

hier is de klant nog koning

enorme collectie, snel verzonden en verpakt als een cadeautje

Dik tevreden

Happy Walker heeft mijn schoenen snel laten bezorgen en dan niet in plastic verpakt of in een veel te grote doos met meters plastic opvulling. Nee de schoenendoos zat in een papieren tas met een papieren lintje versierd en met 2 nietjes dichtgemaakt. Zo kan het dus ook! Oh en de persoonlijke touch vond ik ook heel erg leuk; in de tas zat een handgeschreven kaartje, klein gebaar maar ik werd er blij van. Verder ook heel tevreden met de schoenen, had niet anders verwacht, Loints zitten altijd meteen als gegoten.

Vlot en vriendelijk

Het bestellen ging erg vlot en verliep goed. Twee dagen later kreeg ik zoals beloofd het vriendelijk (en duurzaam) verpakte item thuisbezorgd. Met een persoonlijke boodschap. Het is dat ik lang met deze sloffen ga doen, anders had ik maandelijks bij Happy Walker bestelt ;-)

Zending wordt Klaargemaakt met veel zorg en een persoonlijke noot. Hele goeie en vlotte service.

Maken waar wat zij vertellen, goede service, attent!

Diverse malen schoenen gekocht en steeds naar wens, ruilen zonder probleem. Alles wordt netjes afgehandeld.

Prima service!!!

Prima service!!!

Super webshop

Dolomiti wandelschoenen besteld. Vriendelijke dame die met je meedenkt mooie kleur en ze zitten als pantoffels. Wij zijn er erg blij mee.

Snel en verzorgd!

De website is overzichtelijk en het bestelproces duidelijk. De schoenen werden snel bezorgd, keurig verpakt ( met zorg en aandacht !).

prima product, uitstekende service !

mijn oude "glerups" die uitstekende dienst bewezen op perfecte wijze vervangen !

Goede service, mooi produkt

Afhandeling snel, mooi ingepakt, prachtige schoenen met leuk persoonlijk kaartje erbij, kortom zeer tevreden!

Uitstekende service

Vooraf gebeld voor overleg ivm mijn bestelling. 'Probleem' welke voor mij geen probleem was, kundig en snel opgelost.

Snelle levering, netjes verpakt met een persoonlijke noot toegevoegd. Je bent voor mijn gevoel geen nummer maar een persoon bij Happy Walker. De eerste keer hier wat gekocht en ben dik tevreden. Zoonlief loopt heerlijk op op zijn warme sloffen.

Perfect, leuk verpakt

Alsof je in de winkel zelf bent geweest. Leuk ook die verzorgende crème erbij. Dank!

super goed geholpen

schoenen waren iets te groot kreeg gratis zooltje

Geweldig!

Ik heb Loints gekocht bij Happy walker. De schoenen werden snel geleverd en het was met zorg en leuk verpakt. Leuke ervaring! Tot de volgende keer.

Top.

Leuk verpakt, attent kaartje erbij, en voor het eerst dat ik eens gratis busje spray voor onderhoud erbij kreeg. Dus nogmaals... TOP !

geweldig

Omruilen met persoonlijk contact, direct reageren en een lief kaartje bij de nieuwe bestelling. En op eigen initiatief die maat groter geleverd in de kleur die ik eigenlijk wilde, die er in de maat kleiner niet meer was.. Beter kan het gewoon niet.

Steentilstraat 2 4

9711GM Groningen

Over Happy Walker

Happy Walker is een begrip in Groningen, al meer dan 40 jaar een echt familiebedrijf. Als gespecialiseerde schoenenwinkel in comfortabele merkschoenen streven wij ieder seizoen naar een bijzonder assortiment schoenen, die voor elke gelegenheid passend zijn, zowel voor de vrije tijd, een speciale gelegenheid of op het werk. Happy Walker heeft bijzondere merken zoals Loints, Wolky, Blundstone en Dolomite. Elke dag zowel online als offline in onze fysieke winkel, staan wij voor u klaar om een passende schoen voor u te vinden. Kom langs bij Happy Walker!