Hele leuke ervaring. Goed verzorgende verzending. Met mix voor oliebollen Super. Bedankt.

Kan niet beter!

Met zorg ingepakt en supersnel geleverd

Geweldig!

Bestelling volgende dag in huis, origineel ingepakt en een persoonlijk briefje erbij.

Super leuke winkel

Zelfs als je aan de andere kant van Nederland woont, is de Happy Walker een prima winkel. Na bestellen worden je schoenen leuk ingepakt met altijd een aardigheidje of een leuke kaart erbij. Een feestje om te krijgen.

Helemaal top, wat een leuke verrassing: oliebollenmix

Bezorging prima volgens afspraak, met een persoonlijk kaartje erbij en inspelen op jaareinde door oliebollenmix in het pakketje te stoppen. Dat maakt dat als ik in de toekomst iets nodig heb dat Happy Walker kan leveren bij hen ook zal kopen.

Great service & beautifully gift wrapped!

Delighted with the slippers (sloffen!) Bought as a birthday present for my husband! Hoping I get some for my birthday!!

Heel erg snel bezorgd

Heerlijk,goed passende en warme pantoffels

Cadeautje om te ontvangen en super service

De schoenen waren prachtig en duurzaam ingepakt. Cadeautje om te ontvangen. Contact was erg vriendelijk en ook de retourservice is zeer snel. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen. 5 sterren dus!

Mooie pantoffels

Net zoals mijn vorige bestellingen was alles tip top ingepakt. Wegens de kerst zat er zelfs een kerstbal bij en was het pakketje extra mooi verpakt.

Geweldig!

Glerups online besteld. Wat was het leuk verpakt met een persoonlijke kaartje erbij. Geweldig deze mensen weten hoe het moet. Als ik weer wat nodig heb zal ik zeker hier weer geen shoppen. Bedankt!

Persoonlijke aandacht.

Goed verzorgd. De handgeschreven kerstwens en de bijgevoegde kerstbal geven het pakketje wat extra's.

Mooie producten, nette levering

Snelle en nette levering.

prima...snel geregeld in drukke tijden

Bedankt voor de snelle levering.

Snel en feestelijk verpakt

In deze drukke tijd heel snel afgeleverd en ook nog mooi en feestelijk verpakt. Top en bedankt!

Uitstekend!!

Hele snelle levering. Het was leuk ingepakt. Kortom een aanrader.

Goede service fijne schoenen

Ik koop al jaren mn schoenen bij happy walker en ook online is alles goed geregeld.

Vriendelijke medewerkers en goede service

2 keer contact gehad met het bedrijf omdat ik een vraag had en beide keren heel vriendelijke mensen aan de telefoon gehad. Producten werden snel geleverd.

Het was in een woord perfect. Prachtig ingepakt ook.

Duidelijke website, snelle levering. Perfecte service en prachtig kado.

Vlotte bezorging , heel leuk verpakt met kerstverrassing erbij !,

Voor het eerst online besteld en ben heel tevreden!! Via mail het nodige contact, kwam zo heel vertrouwd en persoonlijk over!!

Snel en attent

Razendsnelle levering. Artikel prachtig verpakt met een leuk kaartje erbij. Aangenaam verrast.

Super!!

Snelle levering, prachtige collectie en erg leuk verpakt! Handgeschreven kaartje erbij en in Kersttijd een gedicht met kerstbal extra. Hier ga ik zeker vaker bestellen!

Zoals afgesproken bezorgd en prachtig verpakt

Gewéldig!

Heerlijke warme mooie sloffen! Ben er erg blij mee!

geen pakje ontvangen

Pakje besteld op 30 11 mail van post nl op 2 12 dat levering iets vertraagd is op 7 12 nog niets ontvangen Wel mail van happy walker voor beoordeling

Zoals altijd

kwaliteit schoenen en altijd mooi verpakt met persoonlijke noot....blijft leuk!

Steentilstraat 2 4

9711GM Groningen

Over Happy Walker

Happy Walker is een begrip in Groningen, al meer dan 40 jaar een echt familiebedrijf. Als gespecialiseerde schoenenwinkel in comfortabele merkschoenen streven wij ieder seizoen naar een bijzonder assortiment schoenen, die voor elke gelegenheid passend zijn, zowel voor de vrije tijd, een speciale gelegenheid of op het werk. Happy Walker heeft bijzondere merken zoals Loints, Wolky, Blundstone en Dolomite. Elke dag zowel online als offline in onze fysieke winkel, staan wij voor u klaar om een passende schoen voor u te vinden. Kom langs bij Happy Walker!