Fijn,persoonlijk en profesioneel geholpen.

Persoonlijk,fijn en professioneel geholpen.

Perfecte service!

Leuk ingepakt :-) Snelle reactie op mijn mail.

Gisteren besteld, vandaag in huis.

Ik vond op de site van Happy Walker tot mijn verbazing een uitgebreide collectie Loins, waaronder mijn lievelings laarsjes. Direct besteld en kreeg ook nog korting.

Snel, vriendelijk en hulpvaardig contact na mijn mailcontact.

Had een ietwat ongebruikelijke vraag maar werd hierin heel toeschietelijk geholpen. Bestelling snel geplaatst en snel binnen

Vriendelijke mensen

Vriendelijk en to the point te woord gestaan.

Duidelijke website, snelle levering, mooi verpakt, top schoenen!

Fijne pantoffels gekocht bij Happy Walker

Goed en snel bezorgd. En lokaal gekocht en bezorgd voelt beter.

Topservice

Afgelopen week een paar Dolomite wandelschoenen gekocht bij Happy Walker waarbij ik zeer vakkundig ben geholpen!

Magisch

Heerlijk warme nieuwe pantoffels van Glerups. Snelle levering en met persoonlijk kaarte en pepernoten erbij. Heel blij mee.

Goeie schoenen, prima service

Persoonlijke service, fijne kwaliteit!

Zowel in de winkel als online is de service persoonlijk en betrouwbaar.

Goede snelle service

Ben erg tevreden over de service. Snel en correct. Toen ik mijn pakket op een bepaalde dag bezorgd wilde hebben even persoonlijk contact gehad en er werd perfect meegedacht.

Duidelijk verhaal, leuke service!

Zonder de winkel te kennen kwam ik via Google uit bij Happy Walker. In de eerste plaats is de site gewoon heel netjes en duidelijk qua assortiment. Daarnaast word je vanzelf benieuwd naar het verhaal achter de winkel en dan is het een extra leuke verrassing dat je bij een "echte" winkel koopt dit al heel lang blijkt te bestaan. Pakketje zelf zag er ook superleuk uit en er zat ook nog een leuke (en lekkere!) attentie bij. Al met al super dus!

Snelle en vrolijke service

Toevallig ben ik bij happy walker terecht gekomen. Maar omdat de service zo goed en snel is bestel ik steeds bij happy walker. Wat ik erg op prijs stel is het vrolijke inpakken en een persoonlijk handgeschreven bericht. Daar krijg je een glimlach van.

Heel goed!

Besteld en ontvangen zoals het goed is!

Uitstekend.

Snelle levering in leuke verpakking. Retourneren kan gratis. Bij probleem wordt er volop meegedacht het op te lossen.

Prima verzorgd

Snelle levering, prima prijs, attent kaartje erbij

Vlotte service van de dealer en uitstekende kwaliteit van het produkt

Bestelling was vlot te plaatsen, goede communicatie over de bestelling, vlotte levering, goeden kwaliteit/prijsverhouding.

Leuke verrassing en heel snel

Pakje was er volgende dag, verzorgd als cadeau en met extra sinterklaasverrassing.

Leuk verpakt en snel bezorgd

Mooi verpakt met een heerlijk zakje pepernoten en een handgeschreven briefje. En de Wolky schoenen zitten heerlijk!

Genieten van stijl en vormgeving van deze bijzondere schoenen.

Mijn Loints zitten prima en lopen fijn. Buiten dat geniet ik van de vormgeving van de schoenen van Happy Walker. Fijn dat ik ze via mijn computer kon bestellen en via de Post en nu via Marianne thuis in Vries kreeg. Lekker die pepernootjes erbij . De sleutelhanger ,och daar heb ik er al 3 van. Niet nodig.

Helemaal goed!

Snelle verzending en de sloffen voldoen aan de verwachtingen. Bijzonder mooi verpakt met een persoonlijk woordje erbij. Gezellig!

Leuk en goed verzorgd

De levering was accuraat en het was als een soort cadeautje verpakt! De inhoud was precies wat ik er van hoopte en verwachtte.. Deze Loints kunnen net als mijn vorige weer vele jaren mee! Dank!

Helemaal tevreden

Ik wilde mijn man verassen met een paar Glerop pantoffels. Belde eerst even naar de winkel of maat 47 op voorraad was en dat was het. Besteld en de volgende dag al in huis! Helemaal top!!

Prettige website, snelle bezorging, behulpzaam personeel

De pantoffels die ik wilde bestellen kon ik niet vinden op de website. Bleek dat ze niet op voorraad waren. Ik ben gebeld toen ze geleverd waren, besteld, volgende dag in huis. Kwaliteit voldoet!

Steentilstraat 2 4

9711GM Groningen

Over Happy Walker

Happy Walker is een begrip in Groningen, al meer dan 40 jaar een echt familiebedrijf. Als gespecialiseerde schoenenwinkel in comfortabele merkschoenen streven wij ieder seizoen naar een bijzonder assortiment schoenen, die voor elke gelegenheid passend zijn, zowel voor de vrije tijd, een speciale gelegenheid of op het werk. Happy Walker heeft bijzondere merken zoals Loints, Wolky, Blundstone en Dolomite. Elke dag zowel online als offline in onze fysieke winkel, staan wij voor u klaar om een passende schoen voor u te vinden. Kom langs bij Happy Walker!