In alle opzichten Super top!

Schoenen van het merk Hartjes altijd goed Per website bestellen prima Keurig verzorgd aangeleverd en milieu bewust Dus tevreden en blij! Dank en tot ziens, mirjam

Als vanouds: niets op aan te merken!

Al jarenlang koop ik bij Happy Walker mijn schoenen. Hoe bijzonder is dat! Fijne mensen die je te woord staan en helpen een keuze te maken die bij je past. Via de website ook een vertrouwde plek om de schoenen van Happy Walker aan te schaffen.

zeer snelle levering

Zeer correcte en snel levering in een woord SUPER

heel goed

via post nl schoenen binnen gekregen zeer snel bezorgt en keurig verpakt met nog een handgeschreven kaartje eraan . cijfer 9 zeer verdient

Super snel geleverd en goed verzorgd ingepakt.

In mijn geval zou het handig zijn advies bij te voegen hoe de schoenen het beste te verzorgen.

Het adres voor goede schoenen

Je wordt hier kundig en vriendelijk geholpen. Twee weken terug in het weekend voor het eerst iets online besteld, dinsdag al in huis. Mijn favo merken zijn Dolomite, zowel laag als hoog model. Kilometers maak je met dit merk. En dan de Blundstone. door weer en wind een weldaad aan je voeten. Voor in huis de muiltjes van Haflinger "grizzly"

Snelle verzending, milieuvriendelijk verpakt

Ik zocht gericht op Wolky muilen, die ik al jaren draag en wist dus precies de pasvorm en de maat. 's-Middags besteld en de volgende ochtend al door PostNL bezorgd. Milieuvriendelijke verpakking, geen grote doos. Leuk begeleidend briefje erbij. Heel tevreden.

Alles is prima. De schoenen zelf en ook de service!

Geweldige service

Heel vriendelijk en bijzonder snelle levering

6 sterren als het kon

Wat een fijne winkel is Happy Walker!! Mooie website, duidelijke informatie. Snelle service en heel leuk ingepakt met een persoonlijk kaartje. De sloffen zijn nog mooier dan verwacht en zitten heerlijk. Ik zou 6 sterren geven als het kon…

Prettig.

Desite straalt een persoonlijke benadering uit. Het pakketje kwam snel en was duurzaam verpakt.

Gewoon goed

Wat ik wilde, op tijd, met vriendelijke groeten erbij. Mooi toch. Verder allemaal niet zo spannend.

Vlot geleverd!!

De volgende dag de schoenen al in huis. Prima verpakt met een beetje gezellige aandacht, Handgeschreven kaartje erbij, net die kleine dingetjes die het net even bijzonderder maken. Top.

Top service Happy Walker, dank je wel

Verpakt als een cadeautje met een persoonlijke touch :) Snel en correct geleverd. Zo maak je vast klanten van nieuwe klanten.

Super happy

Snel bezorgd. Hele fijne schoenen die heerlijk zitten. En de verpakking is heeeeel erg vrolijk leuk en goed

Perfecte schoenen en levering

De schoenen zijn prachtig en zijn in een mooi verzorgd verpakt met een persoonlijke noot bezorgd, met 1 dag vertraging maar dat lag aan post.nl en de informatie daarover was prima. Ik ben blij met mijn aankoop.

Overzichtelijke website, snel besteld, snel geleverd

Ik heb voormalige Betula badslippers besteld. Stond netjes vermeld dat het nu Genuins waren geworden. Makkelijk kunnen bestellen en precies volgens afspraak afgeleverd in een door mij gekozen ophaalautomaat. Slippers netjes verpakt in een papieren draagtasje. Dichtgeknoopt met touwtje met strik en vrolijke kleurige labeltjes. Heel milieubewust om geen complete schoenen dozen aan te bieden.

Top geregeld!

Bestelling geplaatst, goed op de hoogte gehouden van het verloop en m'n schoenen prachtig verpakt met boodschap en snoepjes gekregen!

Mooie service en klantgericht!

Fijne service, zeer klantvriendelijk. Wordt meegedacht met een persoonlijke tint.

Fijne pantoffels

Mijn nieuwe Glerups pantoffels hebben de goede maat en zijn mooi van kleur. Ze zijn snel geleverd.

Superservice!

Ondanks dat het niet de goede maat was, nig dezelfde dag geld terugbetaald!

Geweldig duurzaam met liefde inpakt door Marielle.

Schoenen werden snel en keurig geleverd. Verpakt in duurzame papieren tas.

Prima schoenen en levering

Snelle levering; zelfs een dag eerder dan verwacht. Heel mooi ingepakt; echt een kadootje voor jezelf. Leuk een handgeschreven briefje erbij.

Snelle bezorging. Goede kwaliteit

vriendelijk, snel en vakkundig

Bijzonder vriendelijk medewerkers, vakkundige adviezen, en zeer snelle levering.

Steentilstraat 2 4

9711GM Groningen

webshop@happywalker.eu

Over Happy Walker

Happy Walker is een begrip in Groningen, al meer dan 40 jaar een echt familiebedrijf. Als gespecialiseerde schoenenwinkel in comfortabele merkschoenen streven wij ieder seizoen naar een bijzonder assortiment schoenen, die voor elke gelegenheid passend zijn, zowel voor de vrije tijd, een speciale gelegenheid of op het werk. Happy Walker heeft bijzondere merken zoals Loints, Wolky, Blundstone en Dolomite. Elke dag zowel online als offline in onze fysieke winkel, staan wij voor u klaar om een passende schoen voor u te vinden. Kom langs bij Happy Walker!