Snelle bezorging. Goede kwaliteit

vriendelijk, snel en vakkundig

Bijzonder vriendelijk medewerkers, vakkundige adviezen, en zeer snelle levering.

Prima service. Persoonlijke aandacht. Top,

Verrassend nog een persoonlijke noot. Ook met aandacht ingepakt,

Klasse, wat een service!

Normaal gesproken klim ik niet zo snel in de pen om een review te schrijven. Dit keer maak ik een uitzondering. Ik heb in mei een paar blauwe Xsensible schoenen gekocht. Deze schoenen mocht ik binnenshuis een weekend uitproberen, omdat er toch wat twijfel was. Na het weekend niet meer gedragen omdat de schoenen niet goed voelden en ik last van mijn voeten kreeg. Door allerlei omstandigheden niet terug gegaan naar de winkel. Deze week, na 3 maanden, gebeld met Happy Walker of ik een paar standaard zooltjes kon krijgen, zodat ik de schoenen op Marktplaats kon plaatsen. Dat vond Chris van Happy Walker niet zo'n goed idee. Ik moest eerst maar eens met de schoenen langs komen in de winkel. Nadat Chris de schoenen had gezien kreeg ik het aanbod om mijn niet lekker zittende schoenen in te leveren en een paar nieuwe goed passende schoenen uit te zoeken. Deze oplossing had ik niet aan zien komen. Vandaar mijn opmerking: Klasse, wat een service. Nog een kleine toevoeging: Ik wil graag een + toevoegen aan het cijfer zodat er een 10+ staat. Nogmaals mijn dank.

Zeer snel verstuurd en bijzonder leuk ingepakt.

Prima, heel leuk verpakt

Prima, bestelling, wederom keurig aangekomen en heel leuk en verzorgd ingepakt.

super klantenservice

Snelle leverkng en een super klantenservice.

Super service

Schoenen waren te groot. Nieuwe besteld en geruild. Als goedmakertje spuitbus antivochtspray. Bedankt Trijn!

Topper Yvon

Dankzij Yvon ben ik nu een happy walker! Snelle levering in leuke verpakking met persoonlijk kaartje. Toen er toch een probleem bleek te zijn, deed Yvon alles om dit te verhelpen. Ik raad deze winkel aan!

eenvoudig en handige website

Schoenen waren mooi en efficiënt verpakt.

Leuk verpakt (duurzaam) prachtig prodcut!

De Glerups sloffen wilde ik al hel lang. Het is een investering, maar die is het meer dan waard. Zacht, koel in de zomer, warm in de winter. Ik had al eerder viltensloffen maar niet van deze top kwaliteit. Nu nooit meer anderen!

Snel en persoonlijk

de persoonlijke aandacht besteed aan mijn bestelling die ik terug vond adhv handgeschreven kaartjes geven mij het gevoel dat mijn bestelling met zorg en liefde is verwerkt. Daarnaast had ik schoenen al binnen 24 uur in huis. Klasse.

Snelle levering met een persoonlijke noot

Snelle levering in een niet standaard verpakking. Voorzien van een handgeschreven boodschap. Alsof je het product over de toonbank overhandigd wordt. Top

Super snel en persoonlijk

Breed selectie en geleverde de de volgende dag. Super blij mee!

Top kwaliteit in een leuke verpakking!

Goede wandelschoenen gekocht. 2 dagen later heel mooi verpakt als een echt cadeau binnen gekregen! Schoenen zitten erg comfortabel, heel blij mee!

Perfecte service

Persoonlijk benadering, uniek. Zeer snelle levering bovendien. Een tien!

Ik kreeg een prachtig, feestelijk pakketje toegestuurd. Alsof ik jarig was.

Vriendelijke en uitstekende service. Schoenen zijn van goede kwaliteit.

Perfecte service

Bestelde artikel bleek niet voorradig ,zeer netjes afgehandeld met vervangend artikel, persoonlijke touch bij bezorging. Perfect!

Mooie slippers ontvangen in een leuke verpakking!

Vlot, gezellig en klantvriendelijk

Schoenen koop ik het liefst in de winkel, maar de Wolky's die ik wilde hebben zag ik alleen nog maar online. Toch maar gekocht en ik heb er zeer prettige schoenen aan. Al waren ze toch iets lomper om te zien dan ik had verwacht, maar dat kan aan mijn verwachting liggen. Het feit dat schoenen geschikt zijn voor brede voeten, betekent meestal ook dat ze niet erg charmant zijn. Nou ja, ik loop er heerlijk op en charmante schoenen koop ik wel weer eens in de winkel.

Fijne sneackers

Zo leuk en mooi ingepakt met een persoonlijk berichtje. Sneakers zitten zalig, misschien dat ik ook de zwarte ga bestellen.

Wat een leuke vrolijke volle inzet.

Er ging iets niet helemaal goed met mijn bestelling. Dat is direct en zorgvuldig nagekeken en verholpen; daarbij werd mij ook nog een korting geretourneerd. Het pakketje komt als een verjaardagscadeau zo feestelijk.

Happy Walker daar wordt ik blij van!

Heel klant vriendelijk . Ik had grijze lage Dolomite wandelschoenen gekocht via de website. Ik werd de volgende dag gebeld dat de schoenen niet meer op voorraad waren maar dat er wel ocean green schoenen waren of ik die kleur ook wilde. De volgende dag had ik ze in huis , goede maat en super kleur. Kortom helemaal blij.

Zeer tevreden!

Zo blijf ik 'n happy walker!

Vlotte levering en topkwaliteit. De verpakking is superattent en leuk. Kreeg echt n kadotje binnen, zelfs de postbode riep “kadotje”. Kortom meer dan tevreden .

Steentilstraat 2 4

9711GM Groningen

Over Happy Walker

Happy Walker is een begrip in Groningen, al meer dan 40 jaar een echt familiebedrijf. Als gespecialiseerde schoenenwinkel in comfortabele merkschoenen streven wij ieder seizoen naar een bijzonder assortiment schoenen, die voor elke gelegenheid passend zijn, zowel voor de vrije tijd, een speciale gelegenheid of op het werk. Happy Walker heeft bijzondere merken zoals Loints, Wolky, Blundstone en Dolomite. Elke dag zowel online als offline in onze fysieke winkel, staan wij voor u klaar om een passende schoen voor u te vinden. Kom langs bij Happy Walker!