Top product met scherpe prijs en super snel en in goede verpakking geleverd.

Super service en scherpe prijs.

Fijne pantoffels en verpakt als een cadeautje, heel feestelijk.

Superfijne warme stevige sloffen

Ik had enkele jaren geleden dezelfde al gekocht. Nu zijn deze versleten en heb dezelfde wederom aangeschaft omdat ik er erg tevreden over was. Ook de verpakking komt aan als een kado’tje. Leuk versierd en voorzien van een leuke kaart met verassing.

Een waar geschenk!

De bestelling kwam als een cadeautje, met mooie linten. Dit was ook een cadeau voor mezelf. Dat paste dus al. In de doos met slippers zat naast wat lekkers ook nog een kaartje met een grappige boodschap. Ik gunde mezelf en mijn voeten slippers van Wolky. De dag dat ik ze ontving (4 mei 2021) stormde en regende het erg veel. Op het kaartje stond onder andere: ‘genieten! Nu nog mooi weer.’ Heerlijk om zelfs even in de lach te schieten terwijl je alleen maar de bestelde slippers aan het uitpakken bent.

Persoonlijk, snel en vriendelijk klant contact

Na de bestelling had ik nog een vraag, ik werd snel en vriendelijk geholpen. Mijn 2de paar schoenen bij Happy Walker" en er volgen er meer. Super attente verpakking door Mariëlle. Online shoppen kan heel goed leuk zijn! Dank je wel

Zeer goede ervaring. Kreeg een prachtig pakje, met leuke label, kaartje met veel plezier en heerlijke tumtummetjes. Een waar kadotje in deze sombere tijd. De schoenen pasten helaas niet maar zijn bij mij thuis opgehaald!

Great personal service

Fast delivery, personal note in packaging. Perfect service.

Snelle en correcte levering, met aandacht verpakt. Kan niet beter!

Snelle levering, verrassend verpakt. En een stuk goedkoper dan bij andere aanbieders, deze heerlijke glerups sloffen!

Goede ervaring,snelle levering, schoenen verpakt als cado!

Goede ervaring, snelle levering, verpakt als cado!

Prettig

Makkelijk bestellen en betalen. Snelle verzending ingepakt als een cadeautje! :)

Snelle service en heel leuk verpakt met daarbij een hand geschreven kaart!

Snelle levering, goede service en een feestelijk pakje

Schoenen verpakt als cadeautje

Snelle bezorging , schoenen zijn mooi verpakt met een persoonlijke noot.

Je wordt er zeker happy van!

Mooie producten maar bovenal met heel veel aandacht en passie mijn nieuwe schoenen ontvangen. Voelt alsof we elkaar echt kennen en alsof je jarig bent.Dus je kunt met recht zeggen dat je er happy van wordt!

Met zorg verpakt

Levering was op tijd. En met liefde en zorg ingepakt. Een kleinigheidje erbij en nog een kaartje met daareven tekst op. Dat vind ik service.

De schoenen waren als een cadeau verpakt met een persoonlijke boodschap van de winkel.

Super service

De schoenen die ik besteld had waren erg leuk verpakt. Ook nog een persoonlijke boodschap erbij. Dit is erg attent. Helaas waren ze te klein en ga ik ze omruilen. Ook die afhandeling verliep soepel.

Een cadeautje om uit te pakken!

De online bestelde schoenen zaten in een leuke papieren tas voorzien van een handgeschreven kaartje en een leuk zakje met pepermuntjes. Er is veel zorg besteed aan de verzending van de schoenen. Echt een cadeautje om uit tr pakken!

Wat een fijne service Heel attent om de sloffen meteen in te pakken als een kado, nadat jullie vernamen dat het een presentje was. En supersnel gereageerd toen de maat niet klopte. En, ze is er ontzettend blij mee! Dank jullie! Mirjam

Klantgerichte en persoonlijke benadering!

Klantvriendelijk en een goede service met een persoonlijke noot! Aardig personeel.

Super goede en nette klantenservice. Je bestelling is echt een kadootje als het wordt bezorgd: super leuk verpakt en met een persoonlijke touch. Top!

Ze doen meer dan ze beloven!

Volkomen vertrouwd adres. Vriendelijk, klantgericht, flexibel. En ze kunnen ook heel goed opruimen!

Snelle service en mooie schoenen

Elke keer met een persoonlijk bericht werden mijn mooie schoenen de volgende dag al bezorgd. Zorgvuldig en milieuvriendelijk verpakt. Schoenen zijn comfortabel en lopen heerlijk. Goede ervaringen met deze winkel.

Mooie pantoffels.

Zitten heerlijk!

Steentilstraat 2 4

9711GM Groningen

Over Happy Walker

Happy Walker is een begrip in Groningen, al meer dan 40 jaar een echt familiebedrijf. Als gespecialiseerde schoenenwinkel in comfortabele merkschoenen streven wij ieder seizoen naar een bijzonder assortiment schoenen, die voor elke gelegenheid passend zijn, zowel voor de vrije tijd, een speciale gelegenheid of op het werk. Happy Walker heeft bijzondere merken zoals Loints, Wolky, Blundstone en Dolomite. Elke dag zowel online als offline in onze fysieke winkel, staan wij voor u klaar om een passende schoen voor u te vinden. Kom langs bij Happy Walker!