De bestelde schoen werd binnen 2 dagen bezorgd. Helaas was het het verkeerde model en de verkeerde kleur. Erg teleurstellend dus belde ik meteen en was blij verrast met de sympathieke en vlotte afhandeling van mijn probleem. De juiste schoen kwam al de volgende dag en een retourzak & label om het eerste paar terug te sturen zat erbij. Beide pakketjes bevatten ook lieve kaartjes en snoepjes, wat wel een positief gevoel geeft, alsof iemand het met plezier staat in te pakken !

Supermooi cadeau wordt er van mijn bestelling gemaakt, met zoveel aandacht voor detail, een groot compliment waard!!

Snelle levering in een heel vrolijk en attent pakket!

Een 10plus

Fijne zaak, ze verkopen kwaliteit.

Online ben ik goed en snel geholpen. De keren dat ik in de winkel was waren de medewerkers heel vriendelijk en behulpzaam. Topwinkel!

persoonlijke aandacht

ik heb nog nooit n pakket met zoveel persoonlijke en aardige aandacht ontvangen

Warme aandacht

Ik had sloffen besteld. Deze zijn warm, heerlijk, maar waar ik ook warm van werd was de aandacht waarmee het pakket is ingepakt, met een persoonlijk kaartje erbij en een strik erom. En, een paar lekkere snoepjes. Fijn, die persoonlijke touch. Ook de sloffen bevallen prima overigens!

Zeeeeer positief en voor herhaling vatbaar

Fijne winkel, fijne service en fijne producten. TOP

Correct

De bestelling werd correct afgehandeld en de levering was zoals afgesproken. Communicatie duidelijk. Ik heb Glerups sloffen besteld als verjaardagscadeau voor mijn schoondochter. Wij en onze kinderen dragen dit merk en zodra ze aan vervanging toe zijn wordt dit merk weer gekocht. De sloffen waren feestelijk verpakt. Dank daarvoor.

Snelle levering, mooie verpakking en goed klantencontact

Betrouwbaar

Duidelijke en volledige informatie op de site. Komen afspraken overlevering na. Ontving t pakket feestelijk verpakt. Wat n kadootje, dr sloffen zijn warm en hebben n goede pasvorm

Snelle levering, persoonlijk ingepakt

Het pakketje kwam aan als een cadeautje!

Geweldig product

Vlotte levering. Aandacht besteed aan persoonlijke noot. Product van zeer goede kwaliteit.

echt een super levering met ook nog een persoonlijke boodschap

Het was zeer verassend dat er een persoonlijk kaartje bij was gevoegd met een lekkere attentie , in deze tijd is dat erg prettig om zo je pakketje te mogen ontvangen.

Zeer vlugge levering in een mooi pakket. In het pakketje nog een kleine verrassing. En de schoenen passen perfect.

Geweldige service

Top service, en snelle levering. Het was echt een cadeautje hoe het binnen kwam.

Uitstekend.

De pantoffels werden op tijd geleverd. Heel leuk was de manier waarop e.e.e. verpakt was ( als een kado). De brief en het zakje pepermunt was erg attent.

Fantasie

Wat een geweldig service! En mooi pakket.

Goede schoenen en fijn personeel

Leuke goed zittende schoenen. Fijn en deskundig personeel

Bestellen ging makkelijk , ruime keuze. De schoenen waren erg leuk ingepakt, het kaartje en het koekje maakten het helemaal compleet. Heel leuk om zo je schoenen te krijgen en uit te pakken

Snel, leuk en attent

Ik had mijn pantoffels al de volgende dag in huis, leuk verpakt met aardige kaartjes er bij

Snelle levering, persoonlijke touch

Snelle levering, pakketje gepersonaliseerde wat de ontvangst extra leuk maakt

Met recht een cadeautje wat de post bracht!

Wat een goede service en attent, meedenkend personeel.

Fantastisch!

Happy Walker heeft het helemaal begrepen! Geen saaie doos maar een leuk verpakt "kadootje". Verder een snelle service, persoonlijke touch en nog goedkoper dan elders. TOP wat mij betreft! Ik ga vaker bestellen!

Steentilstraat 2 4

9711GM Groningen

Over Happy Walker

Happy Walker is een begrip in Groningen, al meer dan 40 jaar een echt familiebedrijf. Als gespecialiseerde schoenenwinkel in comfortabele merkschoenen streven wij ieder seizoen naar een bijzonder assortiment schoenen, die voor elke gelegenheid passend zijn, zowel voor de vrije tijd, een speciale gelegenheid of op het werk. Happy Walker heeft bijzondere merken zoals Loints, Wolky, Blundstone en Dolomite. Elke dag zowel online als offline in onze fysieke winkel, staan wij voor u klaar om een passende schoen voor u te vinden. Kom langs bij Happy Walker!