Snelle levering,persoonlijk verpakt,kwaliteit en goede prijsverhouding,

Snelle kevering,attent met een persoonlijk berichtje. Goede kwaliteit en goede prijs.

Snelle service, leuke attente verpakking, toch persoonlijke touch!

Super snel

Super snelle levering, goed verpakt. Top

Uitstekende service

Uitstekende en zeer snelle service. Ik had online pantoffels besteld, had alleen op de kleur gelet en niet op de maat bleek achteraf. Dit werd snel en erg vriendelijk opgelost ondanks mijn eigen fout.

Superfijn

De schoenen had ik heel snel in huis en kwamen in een bijna feestelijke verpakking ! Er zat een handgeschreven kaartje bij (zeer gewaardeerd) en een schattig zakje met bananenschuimpjes ;) kortom om helemaal happy van te worden ! De schoenen waren prima , xsensible schoenen , de enige schoen waarin ik geen pijn heb met lopen ! Me happy !!!

Supersnel heel persoonlijk en milieubewust!

In 1 woord geweldig!!!!

Het bedrijf lijkt mij betrouwbaar!

Ik heb de ervaring, dat het een paar dagen later werd, wat in eerste instantie beloofd werd, maar ik kreeg wel mooi bijtijds de melding dat het een dag later zou worden.

Dikke prima met persoonlijke touch

Snelle levering; zaterdag online bestellen, dinsdags in huis. En buiten het feit dat het natuurlijk prachtige en goedlopende Dolomite wandelschoenen zijn, was het pakket een kadootje! Mooi verpakt, persoonlijk handgeschreven bericht erbij. Die aandacht vind je niet veel meer.

Er was nog een extra kaartje aan het pakket vastgemaakt: Groeten uit Groningen Dit maakt een zending net even persoonlijk.

Prachtige schoenen, leuk geschreven kaartje erbij als dank voor de bestelling, en supersnel bezorgd!

Met aandacht ingepakt!

Een feest om te krijgen. Mijn man was er erg blij mee! We hebben beide al een paar versleten maar na 6/7 jaar mochten we wel nieuwe :-) Groet! Karlijn Withagen

Geweldige schoenen verrassend verpakt thuisbezorgd!

Het was ontzettend leuk om de toch al fijne en mooie schoenen ook nog eens zo feestelijk verpakt thuis te mogen ontvangen. Inclusief een kleine snoep attentie met strik!

Zeer vriendelijke support bij het uitzoeken van mijn aankoop.

Prima service ontvangen! Zeer attent kaartje was bij de schoenen gevoegd.

Aardige en vlotte service

Aardige en vlotte service

Super snel geleverd .

Fijne site en snel mijn keuze gemaakt. Alles gaat lekker vlot en toen het pakketje afgeleverd werd, was ik super blij. Het zag eruit als een echt kadootje met linten In het pakketje nog een mooie kaart en wat snoepjes met de boodschap stag safe. Kortom top ervaring en ik ga zeker vaker hier bestellen. Hier word ik erg blij van, complimenten.

Bestellen en bezorging is super.

Geheel beoordeel ik met 5 sterren. De schoenen waren netjes ingepakt + een strik en een persoonlijk kaartje. Waar gebeurd dat nu nog ? Telefonisch ook nog even contact gehad, in dit gesprek ook super behulpzaam. Bij Happy walker word je echt nog als koning behandeld. Top.

Leuk en goed verpakt pakket. Mooie en goed zittende schoenen.

Geweldige schoenen

Hele goede service en geweldige schoenen . Zeer aanbevolen.

Snelle levering en heel erg leuk verpakt.

Happy walker om ook happy van te worden

Goede service, heldere website. Ik kwam bij toeval op Happy Walker omdat ik Glerups sloffen nodig had. Voorheen had ik ze elders besteld en die winkel bestond niet meer. Ik was blij verrast toen ik vandaag het pakje ontving. Er was duidelijk zorg en aandacht aan besteed, het deed me glimlachen en ik werd er blij van.

geen opmerking

Uitstekende service, vlot vriendelijk en verzorgd

Voor het eerst een aankoop bij HAPPY WALKER gedaan en dat is mijn erg goed bevallen. De laarsen zijn geweldig mooi. Wát een kwaliteit en intense kleur. Dit alles maakt mij ontzettend blij!

ik ben blij met mijn schoenen jullie hebben het leuk ingepakt met een leuk kaartje erbij helemaal toppie

zalige pantoffels en gezellige levering

De vilten pantoffels van Glerups die ik heb besteld zitten heerlijk. De levering was vlot ,ondanks te coronadrukte. En verzorgd in een gezellig tasje waaraan veel aandacht was besteed. Dank jullie wel daarvoor.

klantgericht en professioneel

Telefonisch zeer hulpvaardig te woord gestaan. De online bestelling werd snel en prachtig ingepakt bezorgd met een handgeschreven briefje erbij. Heel plezierig dat alles zo compleet samen met factuur en retourbon werd aangeleverd. De Glerups voldeden helemaal aan de verwachting.

Steentilstraat 2 4

9711GM Groningen

Over Happy Walker

Happy Walker is een begrip in Groningen, al meer dan 40 jaar een echt familiebedrijf. Als gespecialiseerde schoenenwinkel in comfortabele merkschoenen streven wij ieder seizoen naar een bijzonder assortiment schoenen, die voor elke gelegenheid passend zijn, zowel voor de vrije tijd, een speciale gelegenheid of op het werk. Happy Walker heeft bijzondere merken zoals Loints, Wolky, Blundstone en Dolomite. Elke dag zowel online als offline in onze fysieke winkel, staan wij voor u klaar om een passende schoen voor u te vinden. Kom langs bij Happy Walker!