Gewoon goed

Online besteld en thuisbezorgd. Maar toch persoonlijk!

Online een bestelling geplaatst. Telefonisch contact opgenomen omdat ik geen track en trace code had ontvangen. Heel leuk en vriendelijk te woord gestaan en alles opgelost. Pakketje nu ontvangen. Het voelde als een cadeau! Leuk ingepakt. Een persoonlijke boodschap op de buitenkant. Ook in de schoenendoos een persoonlijke boodschap. Nou echt fantastisch!!! En de sloffen van Glerups? Supergaaf. Zitten geweldig, staan leuk, beetje eigenwijs. Had ik jaren eerder moeten doen.

Super geregeld en snel geleverd.

Goed. Er was wat kleurverschil, maar dat is prima opgelost door verf bij te leveren en korting te geven met de mogelijkheid tot gratis retour zenden. Schoenen zagen er prima.uit. Heel blij mee.

Leuke persoonlijke verpakking en snel geleverd!

Heerlijke pantoffels geleverd in persoonlijke duurzame verpakking. Erg attent & leuk!

Super ervaring!

Hier sloffen besteld. Ze werden heel snel verstuurd en de sloffen zijn van hele goede kwaliteit. Het handgeschreven kaartje maakte het helemaal af. Omdat ik geen track & trace code had ontvangen, heb ik contact gehad met de klantenservice. Ik kreeg meteen iemand aan de lijn en werd heel vriendelijk en adequaat geholpen.

Voldoet volledig aan verwachting

Keurige levering met als tijdelijke (?) verrassing een paar snoepjes.

Ben heel blij met mijn Glerups.

De afhandeling van Happy Walker is zeer goed. De verpakking van mijn Glerups zag er feestelijk uit, in een tas met lintje en handgeschreven tekst. Tot mijn verrassing nog een handgeschreven kaartje en een kleine attentie in de schoenendoos. De Glerups zelf: een feestje om te dragen, lekker warm en zeer comfortabel.

Snel en zeer verzorgd met persoonlijke noot

Helaas passen de schoenen niet

Geweldig mooie, elegante wandellaarsjes!

De wandellaarsjes zien er supercool uit. Elegantie en comfort kunnen dus heel goed samengaan, maar dat kun je zeker aan Italiaanse ontwerpers overlaten. En dat is dus in Groningen te koop! Het zal zeker niet mijn laatste aankoop zijn van Dolomite bij Happy Walker! En dan de wijze waarop ze verpakt waren: helemaal top! Met een handgeschreven groet uit Groningen, een mooie strik erom en de ‘happy valentijn’ groet met hartensnoepjes en rood hart, ja, dan begrijp je als bedrijf hoe het moet! Een fantastische ervaring!

Heel erg goed!

Snelle correcte levering, extra mooi ingepakt met een persoonlijke groet, maakt bezorging speciaal!

Snel en klantvriendelijk

Snel verstuurd en ontvangen. Leuke persoonlijke boodschap, erg klantvriendelijk.

Bestellen, betalen, leveren volgens afspraak

Een feestje, omdat het pakketje, vol met persoonlijke berichten zat. Happy valentine en veel wandel plezier :-)

alleen maar positief

In de winkel is het leuk, maar nu ervaar ik voor de eerste keer ook hoe Happy Walker zijn online bestellingen afhandelt. Chapeau! Een leuke verpakking, een vriendelijke kaart en ook nog hartjes voor Valentijn. En de schoenen zitten heerlijk. Bedankt.

heerlijke sloffen, supersnel geleverd en mooi verpakt

de mooie sloffen kwamen in een papieren tas met een aardige boodschap er bij in, Volgende keer weer bij Happy Walker bestellen!

Aan te bevelen

Klantenservice is attent en levering met een persoonlijk tintje!!. Zeer aan te bevelen.

Snelle service en mooie producten‼️

Mijn Glerups met zwarte rubberen zool zijn perfect en zitten heerlijk

Super mooi product, erg blij mee! En de persoonlijke touch vond ik ook erg leuk.

In de veronicagids staan de sloffen €10 goedkoper!!

Misleidende reclame!!

geweldig ,klant vriendelijk, goede service Dank je wel de goede service in deze winterse witte wereld en Covid. Heb ik lekkere warme voeten.

Heerlijke wandelschoen

Hele winter gezocht naar vervanging, gelukkig laatste paartje loints uit jullie reclame .

oke

Super service

All went smooth and easy, and faster than promised

Fijne sloffen aangekocht. Super mooi verpakt met persoonlijke boodschap. Zeer klantgericht!

Super fijne sloffen

en met liefde verzonden

top snel geleverd

Steentilstraat 2 4

9711GM Groningen

Over Happy Walker

Happy Walker is een begrip in Groningen, al meer dan 40 jaar een echt familiebedrijf. Als gespecialiseerde schoenenwinkel in comfortabele merkschoenen streven wij ieder seizoen naar een bijzonder assortiment schoenen, die voor elke gelegenheid passend zijn, zowel voor de vrije tijd, een speciale gelegenheid of op het werk. Happy Walker heeft bijzondere merken zoals Loints, Wolky, Blundstone en Dolomite. Elke dag zowel online als offline in onze fysieke winkel, staan wij voor u klaar om een passende schoen voor u te vinden. Kom langs bij Happy Walker!