Goeie service!

Snelle verzending van mijn nieuwe Glerups. Kleur forest wat donkerder dan op de foto.

Geweldige service

Gisteren schoenen besteld met korting en een fantastische prijs/kwaliteit verhouding, vandaag zijn de schoenen afgeleverd in een mooi pakket en een persoonlijk berichtje van de inpakafdeling. Complimenten van mijn kant.

Heel goed.

Goedkoper en super snelle levering. Heel blij mee.

goede service,aardige mensen

er zat een handgeschreven kaartje bij de bestelling,erg attent

prima service; heel attente verpakking

nvt

geweldig

Goede service, snel geleverd en vooral mooi verpakt met warme wintergroeten van Happy Walker. Ik geniet van mijn glerups van 's ochtends vroeg tot s avonds laat.'....

Makkelijk en snel!

Liep langs de winkel, bedacht dat ik ging kijken online, vond de schoenen en een dag later waren ze in huis, top!

Hoge kwaliteit, persoonlijke benadering en concurrende prijzen

Mooie website met veel keus tegen concurrerende prijzen. Leuk is de persoonlijke benadering met een handgeschreven kaartje, waardoor je weet dat mensen met plezier je pakket klaar hebben gemaakt.

Helemaal prima!

Snelle levering, keurig verpakt met persoonlijke boodschap, erg leuk!

Bestelling keurig ontvangen, was erg leuk en verzorg verpakt. Schoenen bevallen ook goed, ik kende het merk al, maar erg blij mee!

Fijne sloffen snel bezorgd

Hele fijne glerups sloffen snel bezorgd, altijd warme voeten tijdens het thuiswerken

Fantastisch verpakt en mooie schoenen als een kanootje.

Snelle levering en het was de goede maat. Ik draag al jaren sensibel schoenen.

super fijne snelle service

Wow, na een lange dag werken stond er een mooi pakje voor me klaar. Met een lief kaartje erbij. Erg goed verzorg. dank je wel Trijn

Mijn bestelling is snel geleverd, met daarbij nog een persoonlijk kaartje omdat ik een vraag gesteld had via de mail. Ga een volgende keer graag weer een bestelling doen bij Happy Walker.

Alsof ik in het warme zand op het strand loop!

Met blote voeten voelt het lopen alsof ik in het warme zand op het strand loop. In een woord geweldig. Comfortabel in een woord. Lekker wegdromen.

Duidelijke website en snelle levering

De website was helder, levering snel en met een persoonlijke noot.

Snel, vriendelijk en met aandacht.

Ik kreeg een prachtig verzorgd pakket thuis gestuurd met een persoonlijk kaartje. Nee schoenen bleken me helaas niet te passen en toen ik het retourformulier was vergeten bij te voegen, bleek dat geen probleem. En ‘t assortiment is eigenzinnig :-) Fijne zaak.

Een warm applaus voor happy walker

Snelle levering, op afgesproken tijd, Het sloffen zijn leuk verpakt, als een cadeautje, net persoonlijk kaartje erbij!

prima, snelle levering

de webshop doet precies wat het belooft

Geweldige service van aardige mensen

Schoenen via de webshop besteld en snel geleverd. Helaas was de maat niet goed. Hierover contact opgenomen en daarna een passende maat geleverd. Top.

Mooie schoenen voor een mooie prijs.

Goede website, mooie producten, goede en snelle verzending.

Geweldige service!

Snelle levering. prachtig verpakt en het zijn mooie goed zittende sloffen.

Klantvriendelijkheid en belofte nakomen staat hoog in het vaandelt

Service in de winkel en daarbuiten zijn prima. Helaas konden wij in december 2020 de winkel in Groningen niet bezoeken. Doen we ieder jaar. Maar ook via internet is alles uitstekend en snel. Blij met mijn nieuwe Loints.

fantastische 'gezellige' en snelle service!

Snelle reacties via mail op vragen over producten en de (afhandeling van de) bestelling. En het is een feestje om de bestelling te ontvangen; met zorg en creativiteit ingepakt! Dit maakt shoppen in Corona-tijd weer goed :)

alles precies zoals afgesproken

Vanwege Covid 19 heb ik schoenen via de webshop besteld. De afhandeling inclusief bezorging is precies volgens belofte verlopen. Heel fijn.

Steentilstraat 2 4

9711GM Groningen

Over Happy Walker

Happy Walker is een begrip in Groningen, al meer dan 40 jaar een echt familiebedrijf. Als gespecialiseerde schoenenwinkel in comfortabele merkschoenen streven wij ieder seizoen naar een bijzonder assortiment schoenen, die voor elke gelegenheid passend zijn, zowel voor de vrije tijd, een speciale gelegenheid of op het werk. Happy Walker heeft bijzondere merken zoals Loints, Wolky, Blundstone en Dolomite. Elke dag zowel online als offline in onze fysieke winkel, staan wij voor u klaar om een passende schoen voor u te vinden. Kom langs bij Happy Walker!