Mijn favoriete Italiaanse schoenen goed en snel in huis

Weer heel tevreden met de snelle levering door Happy Walker van een paar van mijn favoriete Dolomite cinquequattro schoenen! Zowel de schoenen als de zaak zijn van harte aanbevolen.

Overzichtelijke website, snelle levering en heel erg attent verpakt,

Wat een feest om de bestelde pantoffels in een mooie papieren zak te ontvangen. Voorzien van een draagtouw en een “happy 2021” en in de verpakking een persoonlijke noot.

Uitstekend!

Prima afgehandeld vanaf het moment van bestellen tot aan de bezorging. Happy walker komt de afspraken precies na. Het pakket is verrassend verpakt.

Goede service voor kwaliteit

Vriendelijk hulp medewerkers en goede zorgvuldige verpakking voor de verzending. Top

Heerlijk warm met of zonder sokken

Altijd hekel gehad aan pantoffels, mijn dochter droeg ze al jaren, was enthousiast en heeft ze nu gekocht voor mij als kado want ik zag het eigenlijk niet zitten. En ja ik ben helemaal om en ben heel blij.

Snel bezorgd en prachtig verpakt!

Ik ben blij met mijn nieuwe Dolomite wandelschoenen, en met de gratis leder-verzorgingscreme! Super!

Werkelijk in één woord fantastisch. Leuke verpakking met een persoonlijk paar regels. Nogmaals bedankt Happy Walker.

4 warme voeten

Zowel mijn man en ik zijn hier heel blij mee. Warme voeten zijn goed voor je gezondheid. En heel belangrijk: een stevige zool, wel zo veilig als je wat ouder wordt.

UItstekend

Een leuk persoonlijk pakket.... Vond de papieren verpakking mooi met een kaartje er ook nog bij.... Voelde echt als een cadeautje:)

Kwaliteitsproduct en snelle levering

Onlangs bestelde ik bij Happy Walker een paar enkellaarsjes van het merk Think. Deze zijn volledig naar wens. Ze zitten heerlijk en zijn ook nog eens mooi. En de levering was binnen 2 werkdagen, ondanks de drukte bij het online bestellen i.v.m. corona. Eerder bestelde ik al Glerups pantoffels via Happy Walker. Ik kan dit bedrijf beslist aanbevelen aan iedereen die kwaliteitsschoenen zoekt.

Gewoon prima.

Snel geleverd en verpakt met een leuke persoonlijke noot. Zag eruit als een cadeautje. Zoals altijd goede kwaliteit.

vriendelijk en snel

met een handgeschreven nieuwjaarswens er bij. En milieuvriendelijke verpakking van papier.

Vriendelijke bediening, retourneren geen enkel.problwem.

Echt top ! Mooi verpakt kwamen mijn Glerups snel binnen.

de site is duidelijk

helaas waren de schoenen niet in de maat die op de site was aangegeven, is telefonisch correct afgehandeld

nooit meer koude voeten!

zeer comfortabel zittende sloffen die warme voeten garandeert.

hier word ik happy van

het bestellen via de site was super eenvoudig, de levering heel vlot ,de verpakking keurig verzorgd, kortom een klant die happy is.

Heerlijk, weer Loints!

Loints: dat is aantrekken en meteen heerlijk lopen! Snelle levering en mooi verpakt met een persoonlijke boodschap! Dank U wel!

Fijne schoenen, vlot geleverd per post.

Ik zocht Loints maat 37 en vond ze op de site van Happy Walker. Ondanks kerst, snel geleverd, voorzien van een lief en persoonlijk briefje.

Fijne schoenen

Met de Dolomite wandelschoenen eindelijk geen last meer van de knie met wandelen.

Hele snelle service.

Heel snelle levering en als een cadeau verpakt!!

Wat een verrassing om zo'n mooi verpakt pakketje te krijgen. Heel persoonlijk!!

Heerlijke comfortabele zittende schoen die heel licht en lekker loopt!

Goede website met snelle levering, ook tijdens de feestdagen! Persoonlijke touch in de verpakking.

Goede service en snelle bezorging

Bestelling was mooi verpakt en voorzien van een persoonlijke noot, perfect!

Netjes verzorgd en snel! Als het dan ook nog precies de goede schoenen zijn is dat natuurlijk helemaal prachtig!

Steentilstraat 2 4

9711GM Groningen

Over Happy Walker

Happy Walker is een begrip in Groningen, al meer dan 40 jaar een echt familiebedrijf. Als gespecialiseerde schoenenwinkel in comfortabele merkschoenen streven wij ieder seizoen naar een bijzonder assortiment schoenen, die voor elke gelegenheid passend zijn, zowel voor de vrije tijd, een speciale gelegenheid of op het werk. Happy Walker heeft bijzondere merken zoals Loints, Wolky, Blundstone en Dolomite. Elke dag zowel online als offline in onze fysieke winkel, staan wij voor u klaar om een passende schoen voor u te vinden. Kom langs bij Happy Walker!