Een geweldig cadeautje van Happy Walker - zo voelt het wanneer je bestelde schoenen bezorgd worden. Mooi en met aandacht ingepakt. Niets aan veranderen Happy Walker - je wordt er helemaal Happy van

Fijne persoonlijke service!

Mijn maat kwam snel weer beschikbaar. Happy Walker-medewerkers hielden me goed op de hoogte. Verzending is ook heel persoonlijk: ze maken er een feestverpakking van! De beste plek voor je nieuwe Betula Energy slippers.

Good service -> Happy costumer!

Very happy with the experience. The delivery was fast and efficient and the box came with a paper bag instead of a plastic packaging - which shows their commitment to sustainability. In addition, it had a nice touch outside and a personalized card inside. I will 100% order again. Thank you!!

Vlotte levering met een persoonlijk tintje

Bestelling was makkelijk. Vlotte levering in een mooie verpakking. Dat persoonlijke tintje is heel leuk.

Veel service

Happy Walker: snelle levering (maar ook bij niet goed een snelle terugbetaling en zonder retour kosten) via mail en app snelle reactie. Complimenten voor de service

al jaren vaste klant dat zegt genoeg

Grote collectie en hele goede service.

Snelle levering leuk verpakt

Binnen 24u had ik mijn sloffen in huis. Eén minpuntje: ik bestelde ook inlegzooltjes in maat 38, maar kreeg pas nadat ik ze besteld had dat deze niet op voorraad waren in mijn maat. Heb toen een grotere maat gekozen. Mij lijkt het handiger dat je tijdens het bestelproces al te zien krijgt dat de betreffende maat niet op voorraad is, dan had ik ws een andere keus gemaakt. Maar nu had ik al betaald en koos daarom maar voor een maat groter (positief: wel kreeg ik het aanbod om het geld terug te krijgen).

Goede service, goed product.

Snelle bezorging en ik loop nu op wolkjes.

geweldig

bestellen gaat heel makkelijk en ik had mijn bestelling snel in huis heel fijn

Super kadootje met mooi schoenen

Dinsdag bestellen, woensdag in huis. Super snel, mooie producten en schitterend verpakt met persoonlijk kaartje erbij! Reden om online te bestellen :)

scherp geprijsd en binnen één dag ontvangen

Mijn oude schoeisel was na jaren versleten en via de digitale zoekmachine direct nieuwe gevonden bij Happy Walker voor een aantrekkelijke prijs. Gelukkig kon ik binnen een dag de nieuwe aanwinst aantrekken!

snelle service

Snel , adequaat met een persoonlijke noot .

Mooie site en makkelijk toegankelijk. Bestellen gaat eenvoudig en de afhandeling gebeurd zeer snel met een kaartje erbij met persoonlijke tekst. Zeer attent en bijzonder gewaardeerd!! Ik Koop hier graag weer !!

heel netjes verpakt was echt ern cadeautje !

je kan hier met een gerust hart bestellen keurig verpakt alleen vielen de oofos erg tegen erg breed wel jammer heb ze toch maar gehouden voor thuis maar zal er niet de straat mee opgaan zo breed die slipper maar dat is niet aan jullie echt top levering!!!

Perfect!

Al jaren een tevreden klant. Happy Walker heeft oog voor de voet. Schoenen met een goede pasvorm, vriendelijke en zeer persoonlijke afhandeling. Via internet Loints besteld. Het pakje is iedere keer weer een feestje om te ontvangen. In een papieren zak, aangekleed met diverse leuke labels. En in de zak nog eens een persoonlijk kaartje. Kortom: Perfect!

Blij met mijn nieuwe Loints

Weer super geslaagd bij Happy Walker. Uitzoeken en bestellen en een stukje persoonlijke service… waar vind je dat nog? Bedankt!

Top ervaring

Ik had been vraag omdat ik over een schoenmaat twijelde. Vraag gesreld aan de klantenservice en per omgaande Antwoord.

Prima verlopen

Prima verlopen volgens afspraak netjes verpakt top .

Snelle bezorging en super leuk verpakt

Zie boven

Het kwam als een kado binnen. Leuk ingepakt en met een persoonlijk handgeschreven kaart er bij.

Product zo als beschreven... Snelle levering

Snelle levering in goede verpakking (niet zo overdreven dat de plastic en papiercontainer meteen vol zit, gewoon goed genoeg) maar nu met een persoonlijke touch (geschreven kaartje, gepersonaliseerd). De schoenen zijn voor mijn moeder, zij wilde persé dezelfde terug, ze lopen inderdaad alsof je op wolken loopt. Dank voor deze verademing qua online winkelen, super!!

Alsof je een kadootje krijgt

Netjes verpakt, echter wel sporen van een levering die al eens vaker opgestuurd was geweest

Steentilstraat 2 4

9711GM Groningen

Over Happy Walker

Happy Walker is een begrip in Groningen, al meer dan 40 jaar een echt familiebedrijf. Als gespecialiseerde schoenenwinkel in comfortabele merkschoenen streven wij ieder seizoen naar een bijzonder assortiment schoenen, die voor elke gelegenheid passend zijn, zowel voor de vrije tijd, een speciale gelegenheid of op het werk. Happy Walker heeft bijzondere merken zoals Loints, Wolky, Blundstone en Dolomite. Elke dag zowel online als offline in onze fysieke winkel, staan wij voor u klaar om een passende schoen voor u te vinden. Kom langs bij Happy Walker!