Netjes geleverd

Ik heb 1 klein ringetje besteld en de levering was prima .

Everything is quick and easy

Everything is quick and easy

Fijn bedrijf

Goede evaring er mee

Goed avaringen mee

Had de vraag gesteld per email wat wij nodig hadden voor onze microcar, en kreeg netjes een mail terug met de benodigde onderdelen. Paste perfect. Top bedankt.

Danke

Danke

Goede ervaringen met dit bedrijf, spullen werden snel geleverd!

Bra

Bra

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Schon wieder ein super Service, sicherer Versand der Bauteile!

Ich kann mich nur mit einem positiven Statement wiederholen. Die Ware ist topp, die Preise stimmen, auch wenn DHL dieses mal sehr lange für die Lieferung benötigt hat (aber das liegt definitiv nicht an Minicar-Parts).. Ich bestelle auf jeden Fall wieder...und empfehle euch weiter. Danke

Bestellung sehr schnell versendet

Sehr schnelle Lieferung, Ware wie beschrieben. Wir sind sehr zufrieden und haben schon öfter hier bestellt.

Gebeld voor onderdelen en gezegd dat ik ze snel nodig had binnen 2 dagen in huis! Topservice!

Excelent service and response

Top custom service and fast response even at afternoon.

Zeer tevreden omtrent sevice

Snel geleverd , de juiste onderdelen , kwaliteit staat hoog in het vaandel en dat is goed te merken , eerste indruk bij ontvangst is zeer degelijke verpakking en dat voelt goed , ik blijf klant hier .

Fast delivery

Fast delivery and good prices. I'll be back.

als ik wat bestel word het snel geleverd, ook als ik om informatie vraag krijg ik snel antwoord en dat bevat mij prima

Uitstekende ervaring

Professionele firma

Snel en goed geleverd.

Maar jammer dat als je een vraag hebt je alleen kunt chatten. Telefonisch onberijkbaar. Er is nergens een telefoonnummer te vinden. En dat is wel jammer. Zal in de toekomst eerst ergens anders kijken.

geweldig dik tevreden

zeer tevreden snelle bezorging

tevreden klant

goed en redelijk snel geholpen.

Veldig bra utvalg og service

Har handla her fleire gonger, er det noko eg lurar på får eg svar iløpet av nokon dagar, litt vanskeleg å skjønne på nederlandsk men får som egel samme på engelsk litt seinare. Det tar selvfølgeleg litt tid å få delane tilsendt, men for den som kan vente på delar er det heilt greit.

• Vil du anbefale oss? Ja

Schnelle Lieferung und guter Preis.

Im Vergleich gute Preis. Sehe schnell verschickt.

positief

De site begin ik steeds beter te kennen ook al is het met de types en chnr nog niet altijd duidelijk. Als het niet lukt bel ik en wordt ik zeer goed geholpen.

gute qualität

alles ok schnelle lieferung

Was heel goed gegaan met de sleutel te activeren

Bra och billiga delar, bra service

Se raden ovan

1 Oosterinslag