Snel en goed geleverd

Niet duur en goed verpakt

Niet te vreden nieuwe materiaal beschadigd geleverd.

Na het uitpakken van het pakket blijkt de bumper en koplamp kappen te zijn beschadigd. Diepe krassen erin. Het was niet vakkundig ingepakt. Na enig contact via de chat. Een andwoord gekregen: Je moet te vreden zijn het is niet anders. Mag blij zijn dat er nog wat te krijgen is. Kortom niks met mijn melding gedaan geen geld retour of compensatie.

Leider bisher keine Rückmeldung zu meiner Rücksendung

Sehr geehrte Damen und Herren, habe den Artikel Kraftstofffilter Lombardini 442 / 492 DCI zurück geschickt aber noch keine Info bzw. Rückerstattung erhalten. Freundlicher Gruß

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

heb nog niet binnen dus wacht af

jammer dat je niets meer op voor raad heeft

Na mail contact zouden mijn onderdelen de volgende dag worden verstuurd, nu een week later nog niks

Slecht deze keer ben ik niet van jullie gewend!!! Aanbevelen nee deze keer niet!

Lieferzeiten sind zur zeit über 2 Wochen !

HAllo, mit keinerlei information oüber die Lieferzeiten wurde der Auftrag entgegengenommen! Bis zum jetzigen Zeitpunkt sind keine E teile vorhanden! Ohne Angabe;-( Das Ging vor 3 Monaten besser. Wo sind denn meine Teile ???

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Perfect en eerlijk

Goed geregeld en de juiste spullen bezorgd aanrader voor al u bestellingen

Product snel ontvangen

Rekommenderas starkt...

Har beställt flera gånger tidigare och är väldigt nöjd. Supporten klockren. Sista beställningen extra nöjd, tackar för snabb hantering och leverans. Min dotter med hennes Ligier skapar fartvindar i Sverige igen....

Geweldig!!!!

Als 68 jarige werd ik per app geholpen met foto's en uitleg. Ook voor een onderdeel wat ik ergens anders goedkoper kon kopen. Mijn laatste bestelling ging door DHL volledig mis waardoor ik een lopende afspraak met een garage niet zou kunnen na komen. Door ingrijpen van ' Dirk ' is alles nog goed gekomen. Met andere woorden een geweldig bedrijf.

schnelle Lieferung, gute Preise

Toppie

Nee

Zeer tevreden.

Ben zeer positief en tevreden, als de onderdeel niet op voorraad hebben, krijgt je een mail dat het iets langer duurt, maar ben tevreden.

Makkelijke zoeksite en snelle correcte levering

Snel alles gevonden en kon snel aan de slag door vlotte levering

Snelle levering goeie hulp netjes

zeer tefrede met deze zending

goed, betrouwbaar, en snelle levering

Goedemorgen , even een reactie op de bestellingen die ik bij jullie heb gedaan , deze zijn goed en snel geleverd door jullie , daarom beveel ik minicar-parts voor iedereen aan te bevelen, die onderdelen nodig heeft voor een brommobiel, groeten JW Prevos

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

the delivery was smooth

the ordering process and delivery of goods are in line with the declared policy.

netjes en snel geleverd.

Ik heb mijn bestelling snel en compleet ontvangen. Het viel mij op dat de vervoerder meerdere dagen nodig had om na ontvangst mijn bestelling af te leveren.

Prima website, snelle levering

Prima website, snelle levering

Snel en goed

Onderdelen meeste op voorraad en je wordt altijd goed op de hoogte gehouden hoe de bestelling verlopen

Goed en 'snel geleverd

Ik heb heele goede ervaringen met deze heren

Voor De onderdelen die je besteld via de website is echt Topie en alles is in een dag of 2/3 dagen in huis als het onderdeel niet is geven ze gelijk door van hoe of wat

Super Beratung

Sie beraten einen mega gut, welche Teile man genau benötigt. Lieferung sehr schnell!

1 Oosterinslag

Hoevelaken 3871AL