Altijd genoeg op voorraad Je pakt is goed te volgen En ze leveren snel en op tijd

Alles nettjes verpakt en op tijd

Prima zaak Alles nettjes en goed verpakt Op tijd verzonden Goede prijs / kwaliteit verhouding Zeker een aanrader voor online bestedingen

Ja

Goed service

materialen zijn op tijd en goed aangekomen.

Materialen voor onze aixam waren naar te vredenheid aangekomen en wat niet paste kon ook zo weer retour met een retourformulier.

Gaat wel

Hallo ik heb 115.42 euro betaald en ik krijg 100.46 euro terug hoe kan dat ik heb de gaskabel en de voorbumper terug gestuurd

Alles wie versprochen

Teile sind wie beschrieben. Lieferung hat gepasst wie versprochen. Alles tadellos. Weiter so!

In dieser Zeit Top an Schnelligkeit obwohl die Teile sehr Teuer sind

Bin Rentner und habe erst seid 3 Jahren die Erfahrung erlebt und bin durchaus zu frieden

Лучшие цены на запчасти

Заказываю не первый раз. Цены устраивают.

• Вы бы порекомендовали нас? Yes

De beste

De beste en hoog kwaliteit. Hartelijk bedankt

Superb

Bra och snabb service! Topp

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Zéér goed.

Geweldige service , omdat je wordt bijgestaan door vakmensen. Zéér goed , heb altijd goede ervaringen met deze winkel.

super

na onderdelen te zoeken voor mijn brommobiel kwam ik hier terecht, om 4 redenen .kwaliteit / klantvriendelijk/groot assortiment/en niet duur. via chat goed behulpzaam als je iets niet weet. vandaar super

vlugge bezorging

netjes verpakt en vlugge bezorging

Perfektes Servivce am Kunden.

Super schnelle Lieferung. Preiß, Leistung perfekt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede website snelle levering

Goede duidelijke website. Prijs is goed, snelle levering

fantastik service

god service

Alles passt Teile top

Top service altijd netjes en snel geleverd.

Altijd netjes geholpen op de chat en mail.

Goed en levert snel

Uitstekend en goed bereikbaar

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf ze zijn zoo mega snel met verstuuren echt een aanrader

Goede service, snelle reactie

Goede service met mooie prijzen, snelle reactie op onze mail

Over het algemeen erg goed.

Ik heb alleen moeite met een medewerker Dirk genaamd, als je die aan de lijn hebt of via de chat spreekt, dan weet de man niet hoe snel hij de conversatie moet beeindigen. Je krijgt bijna niet de kans om nog iets te zeggen, ik irriteer me dood aan de man. Hij denkt waarschijnlijk dat hij heel professioneel is, maar het tegendeel is waar.

Alles prima

Telie mussten erst bestellt werden, darüber bekam man Nachricht. Alles sehr übersichtlich und transparent. Lieferung schnell und gut verpackt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

perfecte onderdelen en service

Perfecte levering 1a2 dagen alles geleverd ,wanneer je mail stuurt rap antwoord op terug en goede service

Goede ervaring, vlotte verzending

10 tal producten besteld en bevalt goed. Leek me betaalbaar ook maar moet nog andere zaken vergelijken. Eerste aanschaf voor mijn brommobiel.

1 Oosterinslag

Hoevelaken 3871AL