absolut super super+!

It was a fast delivery with good price situation,... even a not needed part was taken back without any question. Fast payback of money,... and all parts in good quality! What else than "super, super +++" can you say? For sure I will be your customer in case of more needed parts.

Always find a solution

Very quick replies, very friendly, and with a lot of knowledge for my AIXAM Mega car.

Erinomainen palvelu

Äärimmäisen hyvä. Niinkuin joka kerta.

• Suosittelisitko yritystämme muille? Yes

Sehr sehr gute Auswahl und gute Preise

Man findet alles was man braucht, es gibt Original und Baugleiche Teile, man hat die Wahl. Versand ist angemessen, kommt darauf an in welches Zielland der Empfänger wohnt. Kann euch auf jeden Fall nur weiterempfehlen

Helemaal goed

Goeie prijzen snelle levering

goed hoor

goed hoor

Uitstekend bedrijf. Helemaal Top!!!!!!

Doen wat ze beloven altijd!!. Krijg altijd antwoord op mijn vragen. En je krijg altijd een eerlijk advies. Niet 1 keer maar elke keer dat ik iets heb gevraagd en dat is nu al velen meerdere keren. In mijn geval is Minicar-parts echt een TOP bedrijf!!!!!!.

Bäst

Bra service snab leverans och bra briser:)

• Skulle du rekommendera oss? Ja

god costemer service

god price level and god webpage

Tot op heden geen wanklank

Goed werkende site. Onderdelen naar verwachting. Delen snel in huis! Tip: bij vragen via de mail niet te snel naaar de site doorverwijzen maar gewoon beantwoorden. Een vraag wordt niet voor niets per mail gesteld. Verder top. Mvg. Deldense Automaterialen

Matig

Jammer dat er geen telefonisch contact mogelijk is nu zitten we vele mails naar elkaar te sturen een vertraging van 5-6 dagen wat in een tel. gesprek in 5 min opgelost had kunnen worden

alles OK

alles OK

schnell und gute qualität

am abend bestell mir ups war es super schnell da teile sind von guter qualität und passgenau jederzeit wieder

Goede levering

Goede dag, De bestelling was snel hier ondanks dat ik in Duitsland woon. Ik heb al vaker iets besteld bij hun en was altijd prima. Alleen vind ik het jammer dat ik het online moet doen, de medewerker wou mij niet helpen. Ik moet altijd hulp vragen heb geen verstand van computers. Zelfs dit bericht heeft iemand anders geschreven in opdracht van mij.

Redelijk snek geleverd

Aanbevolen winkel veel onderdelen

Toppie service en snelle levering.

Goede service en inderdaad snelle levering. Dinsags besteld, s'woendags al in huis.

snel en juiste producten in 1 doos

info correct

kundig en snelle levering

Alles 100% behalve persoonlijk advies

Geen persoonlijk telefonisch contact vroeger wel dat mis ik Mvgr Henk 06 11307373

Schnelle Lieferung

Wer sich nicht so gut mit den Fahrzeugen auskennt hat hier und da Schwierigkeiten die richtigen Teile zu finden. Die Zuordnung der Teile zu den entsprechenden Fahrzeugen könnte etwas besser beschrieben sein.

Er zat een kapot stuk bij mijn levering

Er zat een kapot stuk bij mijn levering

Schnell, Preiswert

Kompetente schnelle Antwort auf Anfrage.

Ze zijn zo als op de site staat, snelle levering en eerlijke prijs en verzendkosten

1 Oosterinslag

Hoevelaken 3871AL