Snel en goed

was erg tevreden

gut

schnell alles gut sehr zufrieden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede zaak

Snel binnen netjes verpakt ik ben een tevreden klant

TOP Qualität - Super schnelle Lieferung

Ich war sehr Positiv überrascht wie schnell die Bestellte Ware da ! Ich werde auch in Zukunft da kaufen wenn es bei dieser Schnelligkeit bleibt! Ware TOP ! Kann ich nur Empfehlen ! Vielen Dank macht weiter so !

Prima dankjewel

Goede en snelle levering

Duidelijke website, makkelijkbestellen, goede communicatie over wat besteld en wanneer geleverd. Snelle en nette levering alles keurig verpakt. Ook bij nalevering goede communicatie

Correcte bestelling en levering

Alles naar wens verlopen, en correcte prijzen.

Super schnell ! Perfekt! Sofort wieder

Absolut zu empfehlen, innerhalb kürzester Zeit sind alle Sachen gekommen und auch noch zu einem guten Preis

Goed spul

Snelle levering en goede spullen.

Alles sehr gut

Alles gut und schnell.

gewoon geweldig

goede service snelle levering

Szuper bolt

Meg vagyok elégedve! Szinte minden meg található amire szükségem van.

Bromsskivor och oljefilter

Snabb leverans och bästa pris.

goede materialen

snel en makkelijk te bestellen

Uotstekend

Heb al div spullen voor mijn abbaca brommobiel gekocht ook tel contact gehad en altijd netjes en vriendelijk te woord gestaan en geholpen zal zeer zeker mijn laatste bestelling niet zijn een aanrader voor ieder met een brommobiel

Snelle reactie en service is top

Klantvriendelijk en goeie service

Fijn

leuke spullen voor een nette prijs

Zeer goede en duidelijke site

Alle delen snel en juist geleverd. Overzichtelijk site een verbeter puntje graag een telefoon nr die werkt op de site erbij zetten voor vragen te kunnen stellen.

Perfect Communication

I ordered four times Aixam- parts there. Perfect communication, fast delivery, parts as described. Will do buisness with them again .

Een goede er ervaring

Ik ben heel content van de service . Ik had mijn levering heel rap ,en dat is dat ik heel goed vind, als je pech het met u auto , Ik heb maar 1 dag moeten wachten ,en ik had mijn pakket al ..

positief

duidelijke website voor bestellen van onderdelen. Belofte wordt waargemaakt. Volgende dag zendingen in huis. Keus tussen origineel en imitatie. Zo nodig kun je helpdeks daar bellen.

Ik heb een product besteld, goede kwaliteit en snel geleverd

Schnell. Auch nach Deutschland

Alles top