Prima service!

Snelle en goede levering!

Prijs kwalitijd goed

Ik heb de uitlaat van de aixam 400 bij moeten buigen om hem te kunen monteren Flexibele stuk van €10 kunnen de klemmen niet klein genoeg Deze heb ik dus niet kunnen gebruiken

??????????????

Bitte in Deutsch schreiben !!!!!!!!!!!!!

GOED

GOED,,MAAR ER IS EEN VERSCHIL.

• Вы бы порекомендовали нас? Yes

Goed geholpen

We hebben een bestelling gedaan ,en alles was ok .

Buidelijke informatie tijdens gans de bestelling

Vanaf de bestelling geplaatst was heb ik een zeer goede opvolging gehad tot en met de levering. Waarvoor dank.

super

altijd nettjes en optijd hebben alles voor elke auto goede klantenservice denken mee erg tevreden

Große auswahl, fairer preis und schnelle Lieferung.

Leider gibt es noch nicht zu allen prudukten ein pruduktbild, vileicht kann man das noch ändern. Alles andere Top!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

alles Prima schnell geliefert.

alles Prima schnell geliefert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles is juist en zeer snel geleverd

alles pefekt

alles pefekt und sehr schnell

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel geleverd en nette producten

Prettig dat er bedrijven zijn die voor particulieren de juiste producten kunnen leveren

makkelijk te bestellen via de site en snelle levering

Top Händler

Schnelles Bearbeiten der Bestellung und Schnelle Lieferung . 100% Empfehlung

Prima spul voor weinig.

Goede onderdelen voor weinig geld. Goed verpakt en vlot verzonden .

Toller Service!

Super freundlicher Service, günstige Preise, schneller Versand.

fijne webshop

reeds enkele keren materialen besteld en altijd keurig verzorgt afgeleverd

gutes Preis-Leistungsverhältnis

gutes Preis-Leistungsverhältnis, schnelle Lieferung und gute Ansicht zum raussuchen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Is de 2 de keer correct en vlug geleverd In de toekomst zal ik weer bij mini parts onderdelen bestellen , Mijn dank hiervoor. Jan Prevos en mattie van Bijnen

Topp

Sehr empfehlenswert. Sehr schneller Versand, die Ware war innerhalb von 2 Tagen nach der Bestellung da. Macht weiter so, gerne wieder.

Prima afhandeling, snelle bezorging!

Overzichtelijke site , heb snel de gewenste onderdelen kunnen vinden. En voor een onwaarschijnlijk lage prijs, en toch goed!

Top services

Wordt altijd prima geholpen en geven altijd goed advies en leveren altijd super snel zijn hebben echt goede prijzen Ben al jaren klant e nooit geen problemen

Goede service, snelle reactie, alles supersnel opgelost.

Na 2x een verkeerde radiateur gekregen te hebben heeft de verkoper het onderdeel zelf gepakt en direct een foto opgestuurd via de app. En zelf alles afgehandeld en opgestuurd. Toppie service. Een aanrader voor mensen met een brommobiel. :-)

1 Oosterinslag

Hoevelaken 3871AL