Klantvriendelijk en snelle levering

Startmotortje voor JDM Aloës besteld. Meteen de goede omdat er goede beschrijvingen bij de artikelen staan. Snelle levering, dinsdag besteld voor 17.00u de dag erna geleverd. Toppie

Je wordt goed behandeld en je kan goed met ze praten.

Super service

Snelle reactie Vakkundig Snelle levering

Schnelle Lieferung.

Super schnell geliefert, gute Qualität, immer wieder gerne für verschiedene Hersteller gute Auswahl.

Heel vriendelijke en behulpzame mensen. De volgende dag al in huis!

super kompetent und hilfsbereit

was es zu sagen gibt, steht schon in der überschrift. hilfsbereit und schnell und als ich nen fehler gemacht habe, diesen sofort korrigiert. ich kann die firma nur uneingeschränkt weiterempfehlen. und werde auch in zukunft dort einkaufen. das höhere porto (auslandsversand) wird durch den guten service mehr als ausgeglichen.

Breed aanbod, snelle levering en goede service.

Al vele malen onderdelen besteld en ja, er is wel eens wat misgegaan maar dit werd snel, klantvriendelijk en op een fijne manier opgelost.

Alles is goed geregeld

En de bestelde materialen waren goed

Goed en snel geleverd

Onderdeel werd snel geleverd

Neue eienje

Maujeue jejune kei

Very good.

Fast delivery but the price is to high on parts.

Uitstekend en snel

De onderdelen die ik zocht en compleet nodig heb is snel en zorgvuldig bij mij bezorgd

Ersatzteile Microcar Aixam

Meine Bestellung war: Paßfeder Variomatik Getriebeseite 3A2 Mutternschraube Getriebe Aixam M12 Die Lieferung ging sehr schnell von statten. Die Teile passten perfekt! Alles Bestens.

Sehr gut

Sehr nette Team

Kreeg wat ik wilde hebben

Track en tracé deed het niet

mijn ervaring is echt super goed

het zijn echt super goede mensen de surfers is echt super goed

Sehr freundlich und kompetent

Händler meines Vertrauens. Bin hier bisher immer perfekt beraten worden.

Heel netjes en zeer tevreden

Wat besteld maar wat niet meer nodig Netjes treug op gestuurd en binnen 7 dagen nog mijn geld weer treug gehad

Snelle levering mits voorradig

Indien volgens de site een artikel op voorraad is , mag ik er vanuit gaan dat het artikel zsm geleverd wordt. Indien achteraf blijkt dat het toch niet op voorraad is wordt er echter geen informatie geleverd wanneer het artikel nageleverd zal worden. Ook telefonisch zijn jullie slecht tot niet bereikbaar.

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd. Lage verzendkosten voor de grootte van het pakket.

1 Oosterinslag

Hoevelaken 3871AL