Vlugge levering

Raad ik aan super service

Er gaat nogal eens wat mis en als je als mens meedenkt kan dat vaak simpel opgelost worden .

Het is niet normaal als je een complete uitlaat bestel dat je die dan in tweeën krijg, doorgezaagd zonder iets te weten, en het past voor geen meter ! 2 componenten lijmen, hoe vaak ik dat al niet gehad heb, dat die over de datum is of was ? Gaat niet altijd fout maar als het fout gaat moeten wij er voor boeten of te wel onze klanten zijn de dupe !

Goeie service en onderdelen

Niet lang gewacht op een goed product

In januari van dit jaar een versnellingskabel laten monteren en die ging binnen 1 jaar kapot. Heb een nieuwe besteld bij Minicars-Parts voor mijn Aixam Crossline, en die werd de volgende dag geleverd. Ik moest alleen op zoek naar iemand, die hem voor mij zou willen monteren. Dit is gelukt en ben tevreden over het geleverde product. In het vervolg bestel ik dus bij Minicars-Parts een eventueel" product die ik nodig heb.

Vlotte en correcte levering.

Telefonische vragen worden keurig beantwoord. Ik vindt het een prima bedrijf met fijne medewerkers.

vakkundige mensen

prijzen zijn prima en verkopen ook niet-merk onderdelen die dan veel goedkoper uitvallen.

alles gut, schnelle lieferung, danke

ein annehmbarer preis bei guter konversation

Zeer goed snel en juiste onderdeel

Mijn onderdeel was er zeer snel en het juiste dus zeer tevreden

Goede Service

Ondelen snel geleverd.

Snel en goed

Snel verzonden onderdelen makkelijk vindbaar

uitstekende producten

snel en vlot verstuurd en binnen 2 dagen weer rijden super zo hoort het mijn dank is groot!

onderdelen prima ik heb laatst een Ekowax Wassen zonder water 750 ml besteld snel thuis maar het product werkt perfect ik zou het iedereen aan raden

Goede service, vriendelijk, klant gericht

Eindelijk het onderdeel gevonden wat ik nodig had. Besteld , bleek toch verkeerd . Ik kreeg snel antwoord artikel werd geurig opnieuw opgestuurd .

Geweldige snelle service!

Ik heb alle onderdelen snel en correct ontvangen. Ik had o.a. filters besteld. De prijs viel mij ook nog eens mee.

snel

echt de volgende dag in huis

Gut und schnell

Gute Info kann man weiter Empfehlen .

HEELGOED

BETER KAN T NIET TXS

Super Shop

Ein super Shop , gute Auswahl die Preise sind okay und der Versand hat sehr gut funktioniert nach Deutschland. Ich werde gerne wieder bestellen . Danke

Snelle levering, helaas was de onderdeel overbodig. Heb t teruggestuurd. Nu nog afwachten voor een correcte verwerking daarvan.

Bin sehr zufrieden. Danke

Ersatzteile

Ich bin sehr zufrieden,schnelle Lieferung, Ware ist auch OK. Werde weiter bei Minicar-Parts einkaufen. k. Wendler

Schlecht verpackt

Leider sehr Schlecht verpackt

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Sehr gut

Sehr gut

op zich goed

voorbeeld:heb schroeven appart moeten bestellen voor de remmen voor maakt niet uit hoor maar daar zaten moeren aan/bij dus die moet je dan ook weer appart kopen al met al wat je koopt is goed maar wel heel duur zo alles appart te kopen en dat is minder doe alles wat een voor remmen nodig heeft op een plaatje een prijs een keer verzend kosten sucses

In goede orde ontvangen en al gelijk de volgende dag binnen

1 Oosterinslag

Hoevelaken 3871AL