HELEMAAL TOP!!!

Ik heb al meerdere keren iets besteld hier. En altijd goed verzorgt, en bezorgt. Als ik ik iets vraag van hulp. Dan krijg ik snel antwoord met de beste op lossing. Dus daarom kan ik jullie allemaal deze site aanraden namens mij!!

ok.

ok.

• Kas soovitaksite meid? Yes

snel en goed

snelle en goede levering van de onderdelen aan een goede prijs

Gutes Angebot und sehr schnelle Lieferung. Sehr empfehlenswert!

Auspuff für Aixam City s

Schnelle Lieferung - passt prima - ruck zuck angebaut!

Vriendelijk en correct

Vriendelijk en correct

Fast delivery

Original products with fast delivery!

Excellent

Excellent service, very responsive to any problems and quick too take care of them, Thank you

Goede Ervaring met dit bedrijf

Supergoed ervaring met dit bedrijf precies zoals staat beschreven twee Orginele spiegels besteld de volgende dag al in huis snelle levering ik beveel deze website aan

goede service

Ze bleven doorgaan om een goede oplossing te vinden, helaas niet gelukt. Maar dat kan voorkomen.

fantastisch

supper goed advies helpen bij vragen als je niet weet wat er eventueel stuk kan zijn en naar het juiste onderdeel voor jou brommobiel heel goede en vriendelijke medewerkers

Loti ātra piegāde

Labi

• Vai jūs ieteiktu mums? Yes

netjes

snel geleverd super

großes Angebot an Ersatzteilen,günstige Preise..kaufe auf jeden Fall weiter bei Minicar-parts

..die bestelle Ware wurde schnell geliefert,bin sehr zufrieden.Für mich bester Lieferant an Ersatzteilen...jederzeit wieder!!!

geweldig

goede producten en snel geleverd. voor mijn oude grecav eke toch nog veel op vooraad

Snel binnen

Snel en goed verpakt ik ben tevreden.

ik mis alleen mijn telefonisch contact. nu gaat alles via chat , ikzelf heb graag iemand aan de telefoon.

Snelle bezorging

Snel thuis er goed overzicht van producten

Goede service goede levering

Heldere site en snelle levering

Prima website om je onderdelen op te zoeken. Eenmaal gevonden is bestellen simpel en levering meestal binnen 2 dagen.

Very professional salesman

I found a great source of parts for my Ligier Ixo

Kaufe gerne wieder

Schnelle Lieferung, faire Preise, gute Qualität der Ersatzteile.

Snel en professioneel

Bestel regelmatig. Nooit problemen. Het zijn mensen die weten wat ze doen en verstaan hun vak.

Meestal wel goed

Mijn vorige bestelling waren er snel maar deze keer duurt het wel lang

1 Oosterinslag

Hoevelaken 3871AL