goede service

nog nooit klachten gehad , en altijd op tijd bezorgt

Diep teleurgesteld wat betreft levering

Ik heb 17 juni een bestelling gedaan en heb tot nu toe nog niet de bestelling ontvangen of een bericht gehad wanneer ik de bestelling kan verwachten dit vind ik een slechte service. Word gevraagd AANBEVELEN zo het nu gaat zeg ik nee. Gegroet. J.de.Vries

Prima kwaliteit en service redelijke prijs

Al diverse onderdelen besteld, zaken komen goed verpakt aan binnen een redelijke tijd, kwaliteit is altijd goed. Grotere zaken worden door eigen vervoer bezorgd ivm gevaar op beschadigingen. Meeste zaken zijn uit voorraad leverbaar. Dit bedrijf raad ik aan iedereen aan!

prima geinformeerd

zocht een onderdeel voor een minicar , kreeg netjes prijsopgave.

Goede service snelle bezorging

Goede duidelijke website goede prijs en snellen bezorging

Snelle levering product van goede kwaliteit

Goede duidelijke website product werd de volgende dag al geleverd

Alles Gut

Schnelle Lieferung, faire Preise, gute Qualität der Ersatzteile.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Good

I have good experience, but this time i think that i have waited very long on the backorder time, but hopefully the package will be sendt soon

Zeer correcte winkel

Heel vlotte bediening en correcte afhandeling.

goede kwaliteit materiaal

alles wordt meestal snel en netjes geleverd. waar ik me aan erger is dat ik geen bericht krijg als het onderdeel niet op voorraad is en besteld moet worden wat langer duurt. en sommige product codes zijn verwarrend .

Zeer snelle levering

De gekochte product was super snel geleverd en zag er uitstekend uit en ben super blij ermee!

Sehr schnelle Lieferung!!!

Gute Beratung und Service

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

correcte dienstverlening

Degelijk omschreven producten en juiste levering van bestelde goederen. Gemakkelijk te vinden via merk en model selectie.

heel goed

al tijd netjes op tijd binnen

OK

OK

Belle prestation. trés professionnel

Tout a été parfait: - Tarif - délais de livraison - Qualité de transport - Qualité du produit Merveilleux, continuez !

Goede producten

Goede producten maar traag en duur verzending zou 1 dag zijn is 4 dagen wachten geworden

super service

Diverse onderdelen besteld omdat niet alles voorradig was duurde het iets langer dan gebruikelijk. Na contact gehad te hebben met minicar-parts werd er direct een alternatief aangeboden en is mijn bestelling direct verzonden. Wederom tot grote tevredenheid zaken met minicar-parts gedaan.

Super gelaufen!

COMMANDE DE PIÈCES AUTOMOBILES SANS PERMIS À MINICAR-PARTS (NETHERLANDS). NUMÉRO DE COMMANDE: 3000002372. LIVRAISON EFFECTUER AVEC DHL QUE J'AI CHOISI. MAIS J'AI REÇU UNE CHAISE DE JARDIN CAR DHL À RE-ÉTIQUETER ET RETARDER LE COLIS, ET CET TROMPÉE DANS LES COLIS CAR J'AI REÇU LE COLIS DUNE DAME A LA PLACE DE MA COMMANDE. J'AI DONC REFUSÉ LE COLIS. MINICAR-PARTS NI SONT POUR RIEN ET ONT ÉTÉ TRÈS RAPIDE (LE JOURS MÊME) POUR ME RENVOYER UNE COMMANDE NUMÉRO : 2157778. REÇU EN 3 JOURS OUVRÉE. JE SUIS VRAIMENT SATISFAIT ET VOUS RECOMMANDE L'ENTREPRISE DE MINICAR-PARTS MERCI A EUX.

Overzichtelijke website en vakkundige personeel

Altijd goed geholpen ook met adviesof oplossing. Personeel zeer vriendelijk en vakkundig. Ook hun website is overzichtelijk en duidelijk, betaalbare prijzen.

snele levering

Gewoon goed

Geweldig gewoon

Hele snelle levering en goed product

Fijn dat het zo snel kon komen en dan via shipping

De beste.

De beste en hoog kwaliteit en laag prijs.

1 Oosterinslag

Hoevelaken 3871AL